Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miroR
Po nekaj tednih sva se z ZdravkomC zopet odpravila na Madžarsko
( Körmend ),kjer je potekal mestni tek na 10km.Po dolgi vožnji sva
prispela v Körmend.Pol ure sva krožila po mestu,spraševala in iskala,
kraj prireditve :-(( .Nikjer nobene označbe ,ljudje sploh ne vedo,da
pri njih poteka tek.
Kljub veliki jezi,da bova zamudila na štart,se nama je nasmehnila
sreča :D .Našla sva kraj,kjer je potekala prireditev.Tekači so bili že
na štartu,ko sva midva komaj dvignila štartne številke.Odhitela sva do
avtomobila,kjer sva se v eni minuti preoblekla in se odpravila na štart.
Ravno sva prišla na štart,ko je dal štarter znak za začetek teka.
Neogreta sva se podala na progo.Mene je med tekom začela boleti peta,
ZdravkaC pa pokostnica.S časom,ki sem ga dosegel,sem bil še kar
zadovoljen,Zdravko malo manj :hello: Organizacija zelo slaba.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vse je res, kar pravi miroR. Podobne težave z iskanjem prireditve so imeli tudi drugo SLO-venski udeleženci.
Ko smo končno prišli v bližino prireditve, nas je redar organizatorja usmeril v napačno smer. Katastrofa.
Na prijavnici sva dobila takoj številke, saj so bili že vsi tekači pripravljeni. Midva pa nazaj do avta (ca 300 m) na preoblačenje. V tej zadnji minuti, ko sva se preoblačila, nisem mogel več niti stati, tako da sem pri preobuvanju padel v kuferam, miroR pa si ni mogel niti štartne številke pripeti. Niti se nisva mogla temu smejati. Še preden je počila štartna pištola, sva se oba z miroR-jem izživcirala do konca. Hitiva in prihitiva ravno na POK.
Potrdila se je trditev, da neogret na startu nimaš kaj iskat. Vzemi si čas, ne zdravje. Po prvem km sem začutil bolečino v desni pokostnici, ki ni pojenjala do zadnjega kilomertra. Kolikor vem, je neogret tudi miroR pokasiral manjšo poškodbo, česar si nihče ne želi (vsaj recimo pred 75 Logarska).
Le kaj bo iz tega?
Bomo videli, so rekli slepi.
Ne se hecat, čuj.
Uporabniški avatar
 INOT
Čuj te pa je vama res fejst kriza,da morata na lauf k Madžarom ne? :D
Uporabniški avatar
 IvanČ
Čuj ni krize INOT. Delamo na CERR pokalu (Avstrija, Madžarska in Slovenija). Kar precej nas je tudi iz Slovenije. mislim, da okrog 20.
V Kormend sem z družino prispel ob pol petih po 15 minutni vožnji po mestu. Na srečo smo naleteli na oznake tekaške proge ter se držali označene poti, ki nas je propeljala do štartno ciljnega prostora. Ob prijavi velika gneča, kaos.
Ob pol šestih sem se že ogreval. Štart je zamujal dobrih deset minut. Mogoče smo čakali vaju Zdravko in Miro. Glavno cesto je policija zapirala kot je treba, po stranskih pa si moral paziti na vsa prevozna sredstva. Okrepčevalnica bi lahko bila na polovici proge (tekli smo dva 5km kroga) ne pa nekje na 4km. Zdravko kak pa je zgledala tukaj podelitev, v istem slogu kot v Szombatheliju. Takoj po teku sem namreč odrinil domov zaradi nočnega šihta.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
IvanČ, moram reči, da je bilo pri podelitvah približno enako kot v Szombathely-ju. Najprej neznosno dolgo čakanje. Rezultatov ni in ni bilo na tabli. Potem so podelitve potekale v nekih neznanih parih (M+Ž). Malo sem se nasmejal, ko so klicali za tretje mesto v kategoriji nekoga iz Slovenije "Ivan Grešnik". Ugani kdo je to. Pa seveda čestitke. :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:Čuj te pa je vama res fejst kriza,da morata na lauf k Madžarom ne? :D

Če nebi vido, nebi verjel.
Čuj, kaj pa Avstroogarska pa tako, kaj si že pozabo?
Uporabniški avatar
 IvanČ
Zdravko hvala za čestitke. Je mogoče zame kdo dvignil pokalček oziroma medaljo?
Uporabniški avatar
 INOT
ZdravkoC napisal/-a:
INOT napisal/-a:Čuj te pa je vama res fejst kriza,da morata na lauf k Madžarom ne? :D

Če nebi vido, nebi verjel.
Čuj, kaj pa Avstroogarska pa tako, kaj si že pozabo?

Čuj nisem pozabo.Saj te veš za kaj smo se borili :!:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
IvanČ napisal/-a:Je mogoče zame kdo dvignil pokalček oziroma medaljo?

Žal tega ne vem, od nas nihče ni niti pomislil na to.
Sicer pa, če si mroR-ju speljal medaljo, bi pa še malo počakal.
Hecam se, čuj. :wink:
Verjetno ti bodo poslali po pošti :?: ali pa dvigneš drugo leto, kar bo verjetno prej, glede na njihovo brzino :arrow: ... :cast1:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:Čuj nisem pozabo.Saj te veš za kaj smo se borili :!:

Vem, vem. Dobro vem. To nem nikoli pozabo.
Čuj, zakaj smo se že borili?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA