Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Imam eno vprašanje...
Če se je kdo od vas udeležil teka in ob tem na poti do Tara (na klancu cca 5km prek hrv meje kakšni 2 uri pred startom) ob robu ceste srečal belega megana ljubljanske registracije z dvignjeno havbo izpod katere sta se valila dim in para: zakaj hudiča se niste ustavili in me vzeli s sabo?!? :--(

Ta tek mi pa res ni bil usojen. Začelo se je dva dni pred tekom, ko se je zdelo, da ne bom imel časa, vendar sem postopama premagoval ovire, tako kot so naletavale - eno, po eno ... in ko se je na koncu zdelo, da mi bo le uspele, ko sem bil le še par deset minut do cilja (v tem primeru starta), mi je (itak!) zakuhal avto... Nekdo zgoraj me resnično ni hotel videti na tem teku. :nono:

Če je komu od vas uspelo: Sem veliko zamudil :?:
Uporabniški avatar
 predrag
:!:
Sosed, res nam je žal za "usodo".
Več sreče drugič.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Sve okey, Predrag, molim promjeni moje ime jer nije tačno napisano u rezultatima. Hvala

Mario
Uporabniški avatar
 predrag
:) Ispravljeno, lh za sodelovanje.
 lino
Organizatorju se opravičujem za nevšečnost (iskanje medalje), ki sem jo povzročil z neprisotnostjo na podelitvi. Prihodnjič se to pravgotovo ne bo ponovilo. Tek je bil sicer super, pogoji po moji oceni tudi. Višek pa večerna zabava in odojek. (zamudil sem namreč tudi pašto!!!) No ja, vsaj v cilj sem prišel v roku. (prej kot v dveh urah)
Uporabniški avatar
 predrag
:piti:
Ma...Lino vse je O.K. iliti "no sikiriki", pridite nam spet, velja za vse.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lp Predrag!

Evo, šele danes sem mal k seb prišel po tistem teku in nori noči :lol: :lol: , kar se pa tiče teka in same prireditve, pa jo moram zelo pohvaliti, ker je bila nobel z organizirana, svaka čast prirediteljem :cast: :cast:. Še srečal sem Vlada Kalemberja, potem pa v life :toast: :toast: .
Predrag, se vidimo naslednje leto!!
Z veseljem pridemo, toda spočiti bomo tekli in pobrali kako medaljo :juhuhu: :juhuhu:!!

Lep pozdrav

Mario

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA