Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

agnes
Ta tek je res nekaj izjemnega. Več kot 10 min razlike pri nekaterih. Pri pregledovanju rezultatov se mi je zdelo, da so bili vsi ekstremno hitri. No, nekaterim so vzeli, da so drugim dali - po partizansko. Merjenje časa z mobitelom ... hmmm.
Zabavno ... še bom šla!
 LADI
Glede na to, da se kot organizatorji Teka po Rakovem Škocjanu nismo dobro odrezali se vsem udeležencem opravičujemo. Predvsem v smislu merjenja časa in naš namen ni bil zadrževati tekmovalce zaradi prometa hotela. Napaka je bila človeški faktor, zaradi nepripravljenosti. Upamo, da boste opravičilo sprejeli in za naslednje leto se bomo bolje pripravili.
Včasih je v redu dobiti negativno kritiko, vsaj veš kje moraš nslednjič pazit.
:D
Vseeno hvala za udeležno in naslednje leto nasvidenje.

Prijeten dan iz Hotela Rakov Škocjan,
Ladi
Uporabniški avatar
 wednesday
Spoštovani organizator!

Vsekakor verjamem, da zmešnjava s časi ni bila povzročena nalašč in da se take nevšečnosti sem ter tja pripetijo. Konec koncev, si bolj zagreti tekači čas merijo sami...

NIKAKOR pa ne morem verjeti, da ste nas v cilju pustili žejne ponesreči... in da ni šlo za koristoljubje hotela!

sonca & sreče
Wed Javornik :lol:

'pa sam vodo smo hotl...'
Uporabniški avatar
 wednesday
Heh, še nekaj glede 'pravilnih rezlutatov teka po RŠ', ki so pred nami na že znani strani.

Poleg mene imata še dva tekmovalca natačno isti čas...pa točno vem, da na samem teku (žal) ni bilo nikogar, ki bi se sočasno z mano znašel v ciljni ravnini... WEEEEIRD :wink:
Uporabniški avatar
 žure
wednesday napisal/-a:NIKAKOR pa ne morem verjeti, da ste nas v cilju pustili žejne ponesreči... in da ni šlo za koristoljubje hotela

Resda je bilo tudi meni hecno, ker po 48 minutah, ko sem prišel v cilj, ni bilo več vode, ampak, ker poznam zakonski par, ki upravlja hotel, lahko zagotovim in sem trdno prepričan, da ni šlo za koristoljubje v stilu 'ne bomo dali vode, bojo pa kokto kupil...' :roll: .
Bil je čisti lapsus :arrow: drugo leto bo ziher bolje :idea:
Uporabniški avatar
 žure
wednesday napisal/-a:Heh, še nekaj glede 'pravilnih rezlutatov teka po RŠ', ki so pred nami na že znani strani.

Poleg mene imata še dva tekmovalca natačno isti čas...pa točno vem, da na samem teku (žal) ni bilo nikogar, ki bi se sočasno z mano znašel v ciljni ravnini... WEEEEIRD :wink:
Saj se je Ladi že opravičila in pojasnila napako.
Drugače pa, Wednesday, si bila 15 sekund pred mano (po objavljenih rezultatih), pa te tudi nisem videl v ciljni ravnini.
PS koliko pa si tekla zares ?(predpostavljam, da je tvoj rezultat drugačen od objavljenega, če pa ni pa :shock: :cast1: )

Kunec, tvoj rezultat je pa kar pravilen, kaj? :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 wednesday
Žure, ne bi vedla, koliko sem zares tekla. Tudi sicer se nikoli ne štopam in niti približno ne vem, kako sem s časi. Vsekakor se mi pa hitrost na teku (sploh 2.krog) niti približno ni zdela nič posebno silna; pa bi za tak rezultat kot so mi ga izmerili, kar morala biti. Se pa fino sliši/bere 8)

Glede organizatorja...na spletni strani še vedno piše: ''Pri preverjanju rezultatov je bila ugotovljena napaka in pred vami so pravilni rezultati''

In ne, tudi tebi ne verjamem, da lahko nekdo pozabi, da smo po uri naprezanja žejni.

Aja, pa zares škoda, da nisva bila skupaj v ciljni ravnini! Zagotovo bi imela še par sekund boljši čas :lol:
Uporabniški avatar
 žure
Glede organizatorja...na spletni strani še vedno piše: ''Pri preverjanju rezultatov je bila ugotovljena napaka in pred vami so pravilni rezultati''
Upam, da bodo to na spletni strani popravili.
Se pa fino sliši/bere
Res izgleda fino...
In ne, tudi tebi ne verjamem, da lahko nekdo pozabi, da smo po uri naprezanja žejni.
Saj je res težko verjeti...
Uporabniški avatar
 EčO
Pod takle rezultat se pa vedno podpišem :!: :lol: :lol: :lol:

Drugač pa, glede pijače. Na cilju je res ni bilo! In to je žalostno. Sam če se ne motim si lahko čaj dobil zastonj tud kasneje in sicer je bila miza tam zraven kjer so delili golaž. Mogoče so prehitro prestavili mizo :?:
Uporabniški avatar
 Kunec
žure napisal/-a:
wednesday napisal/-a:Kunec, tvoj rezultat je pa kar pravilen, kaj? :cast1: :clap:

Moj je še kar pravilen, le nekaj kazenskih sekund, zaradi slabo označenega cilja. Važno da je vrstni red pravi, pa da sem si vodo priboril.

Sem pa gledal tekače na 10 km in mislim da že pri absolutno tretje mesto ne štima, kolikor vem je bil Petrovčič tretji.

Če je že z merjenjem časov bilo bolj tako, me je pa toliko bolj sama proga presenetila in se z veseljem še kdaj pojavim tam.
Uporabniški avatar
 žure
Kunec, še enkrat bravo.
Če daš vse rezultate skupaj (na 10 km) boš videl, da je bil Petrovčič 12., Tadej Drobnič 4. (prehitela ga je tudi ena punca :!: ).
Bomo pa naslednje leto imeli točne razultate :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA