Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lep dan na zelo lepi prireditvi v dobri družbi tekačev. Vreme je bilo sončno, organizacija odlična.

Z rezultatom sem zadovoljen glede na to, da so še noge utrujene od polmaratona v Varaždinu. Noge so bile kar težke, proga pa zahtevna; malo gor, malo dol, ampak je šlo. Samo jaz in 2much4me sva bila iz tekaškega foruma. Upajmo, da nas bo naslednje leto več, ker se splača udeležiti te prireditve.

Zmagal je Boštjan Hrovat in tudi postavil nov rekord te proge, drugi je bil Marjan Zupančič, tretji pa Matej Beke, znana trojica.
Na ostale rezultate bomo pa mal počakali.

Lep pozdrav

Mario
MARIOLINO napisal/-a:...upajmo, da nas bo naslednje leto več, ker se splača udeležiti tega teka...

Res je. Organizatorji so se res potrudili za nas, proga je bila enkratno pripravljena in označena... :clap:

Edino še dobronamerni nasvet organizatorjem: okrepčevalnico naslednje leto postavite za brvjo, ki vodi preko potoka, ne pa pred njo, ker je brv preozka, da bi lahko istočasno pil in pazil, da ne padeš v potok.... :roll:

LP VB
 janezk
Pohvale organizatorjem, ki so pripravili simpatično prireditev. Okolje na robu Dvorske vasi je res prijetno, k vsemu skupaj pa je pomagalo tudi lepo vreme.

Mislim, da je to eden redkih tekov, kjer so razdalje in starostne kategorije za najmlajše udeležence izbrane z občutkom. To vsekakor pripomore k dobri vzpodbudi bodočih šampionov, ki so bili v po teku večinoma navdušeni.

Daljša proga je bila po mojem okusu. Razgibana, speljana praktično ves čas po gozdnih cestah, kjer je bilo prijetno hladno. Tekel sem jo prvič in glede na prikazan profil proge sem bil do zadnjih dveh kilometrov kar malo rezerviran, saj sem na koncu pričakoval bistveno težji klanec, kar pa se je izkazalo, da ni nič strašnega.

Ja, pasulj je bil odličen, vsi otroci pa so pri razglasitvi lahko dobili čokolado.

Če bo le možnost se naslednje leto zopet vrnemo.

LP, Janez
Uporabniški avatar
 MABE
Aja Mariolino, a jest pa nism forumovc. No prijavu se res nism kot forumovec, se bom pa u nedeljo na teku za krof. :oops: :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA