Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bojank
Pridružujem se Matjažu - drugo leto spet pridemo. Kaj več ste tudi že drugi povedali. Jaz bi dodal le to, da se ne spomnim, da bi kdaj že prej tekel kronometer tekmo in je bilo na začetku kar čudno. Hej kje so pa ostali!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Fotr, Ales in vsi ostali, ki ste pomagali pri organizaciji. HVALA! :cast: Bil je en lep popoldan, ki se prevesil v prijeten vecer. Hvala tudi Pegazmobilu in navigatorjema (Alja, Pegaz) za voznjo.
Prvo srecanje s kranjskim ovalom je minilo brez usodnih posledic. Proga je lepa in ravninska (vsaj za stare Goladarje). Sonca in sencke je bilo ravno prav. Po dolgem casu sem tekel brez ure in se zanasal samo na pocutje in se je vredu izslo. Nekaj casa se je malica malo pritozevala nad zibanjem in je hotela na vsak nacin pogledat ven ampak se je takoj v meni prebudil gorenc in nisem dopustil izleta. V cilju sem po krajsem oddihu zacel lobirat za drugi krog, pa ni bilo pravega odziva. Potem smo malo cvekali, veliko zvecili in malo zalivali. Premik v Brunarico je bil izveden bliskovito. Tam smo se malo cvekali, veliko ploskali, zvecili same dobrote in se malo zalivali rozice. Lustno je bilo obdelovat flauze. Tik predno je Pegaz od zaspanosti udaril z glavo ob mizo je dal znak za premik. Se kratke formalnosti na mitnici in ze smo bili na poti proti Ljubljani.
Skratka, meni je bilo zelo lepo. Hvala vsem za trud. Se priporocam se za drugo leto. :)

lp, Jusuf El Islam
 marjan
Prav prijetno je bilo vse skupaj ja. Tekel osebni rekord okoli Brda, dobil nepričakovano zlato, skratka ni da ni. Čestitke tudi vsem, ki ste prišli v takšni ali drugačni vlogi.

Posebne pa čestitke Alešu in "falangi", ki je poskrbela da se pišejo same pohvale.

Drugo leto pa spet in v še večjem številu (tolk nas bo, da bo Aleš res moral prijaviti prireditev :wink: )

Lepo se imejte,
Marjan
Uporabniški avatar
 Jereb
Da se jest cestitam vsem ki ste organiziral tale tek...Hvala Ales, hvala vsi tisti ki ste prispevali svojo malenkost k organizaciji...veliko vas se ne poznam, ampak ni hudica da se bomo kmalu spet videli in bolje spoznali...na zalost sem moral po teku kmalu domov in nisem moral proslaviti zmagovalcev ob tako sladki torti ki ste jo spekl:>tekel sem tko tko, lahko bi bilo bolje, ampak moci sm moral sparati se za danasnji tek Štatenberg...skratka bilo je odlicno... :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Jaz sem se imel super ! (za ostale pa ne vem, he, he, težil sem kar precej)
Organizacija na pričakovano visokem nivoju, udeležba in vzdušje pa sploh.
Žal sem bistveni del (Brunarica) izpustil; kazen mora bit vzgojna !

Ob vsem modrovanju v cilju smo uspeli kar v stoje in zelo spotoma natrositi predloge faktorjev za naslednje leto: dioptrijo, holesterol, leta, čustveno inteligenco, koeficent zračnega upora (kot štrlenja ušes x gostota las) in še in še in še. Nismo bili prav nič zmatrani. :D (le zakaj bi enostavn, če lohk kompliciramo !?!) poleg tega mormo pa nujno najt kategorijo, kjer bom zmagal - moje zadnje stopničke so še z Repkovega teka :?

:D :D :D
Prihodnje leto pa spet !

primus

ps: končno spoznal rainbow, ki me prepričuje, da tečeva po istih domačih trasah.
pps: nekaj smo jih pa vseeno pogrešili, smrk.
 Iztok-SAM
Super tek med tednom. Nekoliko manj tekmovalno in zelo sproščeno.
Opravičujem se za odsotnost na podelitvi.
Iztok
Uporabniški avatar
 miro
Še jaz!
Aleš in družina, res lepa hvala za ves trud ,ki ste ga imeli s tekačicami in tekači.
Seveda zahvala tudi Barb , ki se je trudila z obdelavo podatkov.
Pohvale so deževale že prej, tako, da ne bi nič novega napisal.
Mislim , pa da drugo leto ni potrebno prijavljati prireditve, saj bi to zelo povečalo stroške ,ki pa jih resnici na ljubo tekači nismo občutili.
Še enkrat Jurančiči ste carji.
Lp
Miro

Ps :tudi Vesna , ki je bila prvič na taki prireditvi je pohvalila organizacijo in vzdušje na tekmovanju in na analizi
 matej-jethro
Aleš&familija :cast: Tko se to dela! Se mi pa zdi, da je neki pripomogel tud LojzeP pa kasneje v Brunarci Barb, Simona ter Fotr(kdaj pa, če ne zdej!! :lol: )... :clap:

A jest? Jah, kva. Dobr je blo. Vsem znanim sem reku "O,žio", nekaterim ki so se mi zdeli tko mal bolj navidez pa le "živjo" :wink: Pegazu sem obesil parkirnino, se kasneje vprašal zakaj sm tolk nesramen, se temeljito ogrel...štaRTAl s še1PR, ki pa me je takoj odslovila :cry: . Dobr je šlo! Celo tolk dobr, da sm pričakoval VEČJO kolajno :!: Al pa vsaj večjo diplomo...večji kozarec...XXXL spominsko majico!...No prou-prtički bi bili pa res lohk večji :roll:
Skratka, full je blo dobr in lepo sem se imel (Bor, tud zarad tebe..mr.Zen)

se vidmo 7.oktobra (sobota) na Kamniškem sedlu :wink: VABLJENI!
Uporabniški avatar
 ero
[img=left]http://tekaskiforum.si/galerija2/albums/2006/20060929_Fotrov_tek/normal_20060929_fotrovtek_012.jpg[/img]hojla vsem in seveda najprej hvala Alešu z družino za (spet) izvrstno izvedbo Fotrovega teka. prav lepo vas je bilo videti vse zadovoljne, zagrete, naspidirane, zaklepetane. super :)

[img=right]http://tekaskiforum.si/galerija2/albums/2006/20060929_Fotrov_tek/normal_20060929_fotrovtek_052.jpg[/img]tudi zaključek v brunarici je bil na nivoju, podelitev v izvedbi Simone in Fotra pa sploh. pa še ta pravi so dobili pokale in kolajne :wink:

naj fotke (avtor je LojzeP) govorijo naprej :arrow:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Imal sem se FUL KUL na tem teku, vreme super mogoče malo prevroče, družba še mnogo boljša morda sem samo pogrešal da bi bila kategorija nad 100 posebej ali BMI nad 30
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Toliko časa sem bil brez računalnika da sem madonca pogrešal tekaški forum :cry: :wink: posebej ob pogledu kako je uspel FOTROV TEK, ki mislim da mu lahko rečemo že kar legendarni tradicionalni tek brez primere.
Vidim da ste se imeli skrajno fino fajn kar je tudi lepo.Naslednje leto pa se če bo zdravje skoraj zagotovo vidimo.
Vsem iskrene čestitke za dosežene rezultate in dobro vzdušje ki ste gaustvarili na sami izvedbi in seveda potem na analizi v tudi že legendarni brunarici.
Se vidimo na naslenjem podobnem teku.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
Aleš + organizacijska ekipa:čista desetka!
Vsi ostali udeleženci: super družba!
Utrinki:
- Mama Šefla za računalnikom, nedostopna niti za prigovarjanja s strani Aleša;
- Moj duel z Juncejem, ki je v slogu Schumija enkrat poskusil na klancu navzgor, potem pa jo udrl mimo z vso hitrostjo, ko se je hrib prevesil navzdol, in izginil v daljavi (menda sta mimo padla tudi Primus in Bajsi, nad Ežojem in Jusufom sem pa že takoj obupal -oz. so oni nad mano);
- Aleševo DoubleFastForwardIron predavanje;
- Borova torta, ki smo jo somnabulisti videli le od daleč (sori, Slon + Alja... :oops:)
- Stašinih 1:48 okrog Brda! SpeedyGonzalez Mama!
- Simonin praznični kostim, ki je dal podelitvi medalj svečan pridih;
Zdaj mi je še bolj žal, da sem dosedanja teka spustil...

Pridemo spet!
Lep let, Pegaz :)

PS: Še najbolj mi je bilo žal Jethrota, ker sem se prešmuglal, ne da bi mu plačal parkirnino ;)
Uporabniški avatar
 Staša
Hej,
malce zamujam s svojim poročilom, ker sem se malo potepala, pa delala, pa spet potepala...
Kot je bilo že večkrat napisano, je bilo tudi meni super. Štartala sem malce pred šesto, prišla v cilj malce pred osmo. Sem bila prepričana, da bom sama, a so me pričakali v cilju prijazni in prezebli navijači! Še sreča, ker me je bilo že malo strah - tema je bila poštena, iz Brda pa so se slišali neki čudni jelenji glasovi.
Je pa proga, kot vedno, bila nadvse simpatična, sploh, ker sem non stop srečevala ostale tekmovalce! Najbolj me je navdušil MatjazV, ki je tako šibal, da tut "živjo" ni uspel reči. To pa je požrtvovalnost!!! :? :shock: :D

Analiza tudi super, Aleš in familija so se super odrezali: medalje za prve tri, spominski kozarčki z vgraviranim napisom "fotrov tek" za vse nastopajoče, majčke za prve, celo pokal za naj tekača!!! Ni da ni!
Da o tortah in ostalih dobrotah ne izgubljam besed!

Lepo je bilo spet vse videti, vesela sem, da še vedno lahko kolikor toliko aktivno prisustvujem malce manj uradnim prireditvam, pa da je luštn! In če je zraven še slastna Borova torta... :D
 matej-jethro
hA, Staša...tebe je blo strah al kaj? :shock: Nas, prezeble navijače si ustrašla k si se kar naenkrat prikazala za našimi hrbti!!No, jest te že nisem pričakoval iz tiste- ta napačne- strani. Sploh smo pa že res pomislili, da te je kakšna veverička pohamsala :wink: Simonu povem, da si bla zlo pogumna....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA