Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Finžgar
Evo izredno sm bil zadovoljen nad današnjim tekom ob savi, kajti vreme je blo res super, proga pa razgibana in brez vzponov, kar mi ustrza. Proga je bla tudi dobro označena, pomoje nisi mel šans da bi se zgubu. Res supr, edinole kategorije mi niso bile najbl jasne, no ja bomo vidl, ko bodo rezultati vn prišli. Od TF sem zasledil le Kustusa.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tud jest pravim SUPER pa vreme tako lepo da je blo že skor mal kičasto. No Nadj@ je tud bla samo tokrat sam kot navijačica, pa kebrček je bla tud med tekmovalkami.
Ostali so pa bili najverjetneje na PST-ju a ne.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme je bilo res lepo, da boljši za oktober že skor ne more bit. Proga je lepa in ravno take razdalje, ki jih imam sam najraje. Motilo me je samo to ker ni bilo kilometerskih označb na progi in si tako nisem znal organizirati pravega tempa.

Na teku sem od foruma opazil le kustus-a (saj je bil v dresu tekaškega foruma), tudi pozdravil sem ga a se žal še ne poznamo dobro in verjetno ni niti vedel kdo ga pozdravlja. Tudi sam namreč nimam dresa od TF.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA