Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

grega_
Pozdravljeni!

Tudi jaz sem spremljal tekmo ob progi in moram pohvaliti odlično vzdušje predvsem na zadnji strmini pred ciljo. Tudi sam sem mnenja, da proga ni bila najboljše označena(sam resda še nisem tekel po tej progi, a sem jo po tekmi prehodil). Imel sem kar nekaj problemov, da nisem zašel, pa sem samo hodil, kaj šele, če bi samo tekel. Pa tudi trakcev ni bilo prav veliko. Bile so edino rdeče puščice na belem papirju(ne najbolje vidne), pa še teh je bilo premalo. Kako je lahko Jonathan zašel?
Očitno proga ni bila najbolje označena. Mogoče bi veljalo na kakšen odsek postaviti kakega človeka, ki bi lahko usmerjal. Naj bo to samo dobrodošla kritika in obenem predlog, kako še izboljšati 28.tek na Šmarno Goro.

Lep pozdrav,
Grega
Uporabniški avatar
 brankos
EčO napisal/-a:A je za Nanos kakšen razpis?

Ečo in ostali: preverjeno pri organizatorju teka na Nanos:
tek bo v nedeljo 15.10. 06 , start bo za vse kategorije ob 10 uri
Pa še podatki (sicer iz leta 2005)
http://podnanos.scena.net/teki_5.html
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:
Dule napisal/-a:Dobrodošel, ko spoznaš gorski tek, ti rata cestni tek taaako dolgočasen

Počasi nas bodo razumeli, kajne Dule, pa še tvoja lestvica se bo širila in širila :wink:

Ja lepo se je prijela :wink: Me veseli, da tudi lestvica preteklega leta 2005 ni šla v pozabo in je od konca tekem doživela še 10.000 obiskov :shock:

Marjan ni pa moja ampak naša skupna, brez vseh nas sodelujočih gorskih navdušencev ne bi bilo tudi lestvice.. Seveda pričakujem naslednje leto nove (mlade :D ) moči, saj svet na mladih stoji pa naša lestvica tud :!:
Čeprav vrh krojijo (mo) samo izkušeni
8)
Uporabniški avatar
 mirko1
Dule napisal/-a:
marjan napisal/-a:
Dule napisal/-a:Dobrodošel, ko spoznaš gorski tek, ti rata cestni tek taaako dolgočasen

Počasi nas bodo razumeli, kajne Dule, pa še tvoja lestvica se bo širila in širila :wink:

Ja lepo se je prijela :wink: Me veseli, da tudi lestvica preteklega leta 2005 ni šla v pozabo in je od konca tekem doživela še 10.000 obiskov :shock:

Marjan ni pa moja ampak naša skupna, brez vseh nas sodelujočih gorskih navdušencev ne bi bilo tudi lestvice.. Seveda pričakujem naslednje leto nove (mlade :D ) moči, saj svet na mladih stoji pa naša lestvica tud :!:
Čeprav vrh krojijo (mo) samo izkušeni
8)

da je toliko obiska na lanski lestvici, sem kriv jaz :roll: , ker vsak dan s to lestvico obujam prelepe spomine od lanskih tekov in predvsem rezultatov.letos se mi ni izšlo,drugo leto pa juriš med prvih deset :D
EČO,dobrodošel me gorce, še boš tekel gorske teke, so kot mamilo,ko enkrat poskusiš,ni vrnitve :D .
lp,mirko
Uporabniški avatar
 žine
grega_ napisal/-a:Pozdravljeni!

Tudi jaz sem spremljal tekmo ob progi in moram pohvaliti odlično vzdušje predvsem na zadnji strmini pred ciljo. Tudi sam sem mnenja, da proga ni bila najboljše označena(sam resda še nisem tekel po tej progi, a sem jo po tekmi prehodil). Imel sem kar nekaj problemov, da nisem zašel, pa sem samo hodil, kaj šele, če bi samo tekel. Pa tudi trakcev ni bilo prav veliko. Bile so edino rdeče puščice na belem papirju(ne najbolje vidne), pa še teh je bilo premalo. Kako je lahko Jonathan zašel?
Očitno proga ni bila najbolje označena. Mogoče bi veljalo na kakšen odsek postaviti kakega človeka, ki bi lahko usmerjal. Naj bo to samo dobrodošla kritika in obenem predlog, kako še izboljšati 28.tek na Šmarno Goro.

Lep pozdrav,
Grega

hoj,

sam sem s šefom proge dan pred tekmo ročno postavljal trakce, puščice in ostale označbe.... :oops: in se mi je zdelo, da je proga res solidno označena. Vsi odcepi, ki bi lahko zapeljali tekmovalce so bili zaprti s trakovim, puščice pa so bile zelo na gosto posejane. Na posebej kritičnih mestih so bili tudi usmerjevalci....tako da mi še vedno ni jasno kje se je Wyatt izgubil? Baje na prvem klancu, čez stopnice...So pa trakove in ostalo kramo takoj po tekmi odstranili, zato oznak verjetno kasneje, ko si progo prehodil nisi več videl.
lpŽ
Uporabniški avatar
 EčO
EČO,dobrodošel me gorce, še boš tekel gorske teke, so kot mamilo,ko enkrat poskusiš,ni vrnitve :D .
lp,mirko[/quote]

Pa imate gorci res prav :lol: Sem že doma preplaniral aktivnosti med vikendom in se bom pojavil na Nanosu :D
Uporabniški avatar
 žine
Na temle linku so zložene fotke vseh, ki ste prišli skozi cilj dirke na Šmarno goro. Veliko užitkov pri podoživljanju občutkov :D
lpŽ[/url]

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA