Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni!

Bravo Simona, Nežka in Rudi!

Najbolj masovni ženski (po udeležbi) K-24 je zaključen izjemno uspešno:
K-24 je , po pričakovanju, dobil 3 nove člane: Simono, Nežko in Rudija.

Zelo zahtevno krožno progo po najvišjih koroških vrhovih ( 80 km, z višinsko razliko 5500 m gor in prav toliko dol) so opravili v 22 urah in 36 minutah.

Kaj naj rečem? Bili so izjemni! Čeprav sem bil veliki optimist že pred tekom- več kot presenetila me je lahkota s katero so prvič opravili s to progo. Lahko bi rekel - mimogrede. In vse to ob dejstvu da so skoraj polovico proge ( štartali smo ob 20,00 h) pretekli/prehodili po temi.

Simona, Nežka in Rudi! Hvala za prijetno druženje. Upam da bomo v isti ali podobni sestavi opravili s še kakšno, vsekakor pa tudi s kakšno bolj zahtevno progo- to ste več kot sposobni.

Toliko za uvod. Vsekakor bodo na temo dodali še svoje Simona, Nežka in Rudi.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone

P.S. Škoda, da se teka ni udeležile še Anka (zadržana je bila zaradi službenih obveznosti) - uspeh bi bil še večji.
Uporabniški avatar
 jan_jan
Čestitke tudi v mojem imenu. Doživeli ste vse lepe in tudi hude trenutke, ki jih na tej poti ne manjka. Veseli me, da se v Klub 24 vpisuje vedno več žensk, kar dokazuje, kako izvrstne športnice so.
Čestitke vsem še enkrat in čimhitrejšo regeneracijo želim.
Naslednji teden nameravam k Jožkotu na GM4OX3 (extremno), zato držite pesti tudi zame. Upam, da ne bo dežja.
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 zvone
jan_jan napisal/-a:.
Čestitke vsem še enkrat in čimhitrejšo regeneracijo želim.
Naslednji teden nameravam k Jožkotu na GM4OX3 (extremno), zato držite pesti tudi zame. Upam, da ne bo dežja.
LP jan_jan

Hvala Jani!

Že zdaj ti držimo pesti za dobre vremenske pogoje na extremnih 3X4O. Ne bo lahko, toda ti si dovolj izkušen in vztrajen da premagaš vse pasti ki te čakajo na tej poti. Do tedaj se dobro spočij in napolni z energijo.

Srečno in lep pozdrav! Zvone
Pozdravljen Zvone,
hvala za lepe želje. Ravnokar sem gledal vremensko napoved za konec tedna in kot kaže - vreme bo. Adrenalin narašča...
Kaj pa "tvoje" punce? Se nič ne oglasijo! Kakšne vtise ste prinesle s poti? Vem, da vas je Zvonko varno vodil, ampak noge ste pa morale uporabljati svoje. Tudi za Rudija velja enako. Napišite kaj, da izvemo še malo podrobnosti!
LP jan_jan
 Jožko
Pozdravljeni!

Res ste super, preteči- prehoditi K24 je pravi podvig. Zato tudi iz prelepe Baške grape vse čestitke ekipi za uspešno sodelovanje in uspešno premagano pot.

Pa lepo se imejte in lep pozdrav. Jožko
Uporabniški avatar
 jan_jan
Bravo Simona,
to je dokaz, da si odlično pripravljena. Sam sem bil vsakič nekaj dni po opravljeni poti še kar zdelan. Najbolj "trd" sem bil po zadnjem krogu (10.09.), ko me je Stane gnal skoraj do onemoglosti.
Da sprostiš še ostanek energije, se nam lahko pridružiš v soboto na GM4O. Vabljen tudi Marjan.
LP jan_jan
 Zdravko
Cestitke celotni ekipi.
Vesel bi bil ce se lahko pridruzim pri naslednjem poskusu.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo Simona, Nežka in Rudi! Iskrene čestitke celotni ekipi. Nekaj počitka si pa le vzemite pred novimi podvigi.

LP

MatjazV
Bravo mi!
Še vedno mi ni povsem jasno kako smo s takšno lahkoto opravili svojo nalogo, med nabiranjem gob, bujenjem oskrbnikov, osuplostjo nad ponudbo in postrežbo pri Kumru, nestrpnimi fotoreporterji....
Ampak vam povem, da se je splačalo biti buden celo noč, čeprav nam trem novincem ni bilo pred dogodkom jasno kako telo pripraviti na vertikalno dejavnost namesto horizontalno pasivnost.
Zato predlagam, da se v isti sestavi vrnemo na K 24 in v nasprotni smeri udarimo ponovno, tokrat na čas! Mogoče se pridruži še Anka?
Zvone ti boš pripravil logistiko, najverjetneje za naslednje leto, bo, OK
Simona, Nežka in Zvone hvala še enkrat za prijetno družbo in upam, da še bomo kdaj skupaj zdužili energijo v enak cilj!

ps.Vsi ostali ki še cincate čim prej se podajte na K 24, saj gre, samo se je treba odločit in v glavi pospravit!
lp
Uporabniški avatar
 anka
Čestitam vsem, ki ste zmogli! Škoda, da nisem mogla z vami. Pa drugič, če bo čas, zdravje in volja. Gore ostajajo in vabijo, samo mi cincamo.
Uporabniški avatar
 zvone
anka napisal/-a:Čestitam vsem, ki ste zmogli! Škoda, da nisem mogla z vami. Pa drugič, če bo čas, zdravje in volja. Gore ostajajo in vabijo, samo mi cincamo.

Pozdravljena Anka!

Res škoda! Ampak kot si lepo napisla: gore ostajajo in vabijo!

Letos se bom še enkrat podal na to prelepo pot!

Prisrčno Vabljena!

Lep dan še naprej! Zvone
RudiV napisal/-a:Bravo mi!
Še vedno mi ni povsem jasno kako smo s takšno lahkoto opravili svojo nalogo, med nabiranjem gob, bujenjem oskrbnikov, osuplostjo nad ponudbo in postrežbo pri Kumru, nestrpnimi fotoreporterji....
Ampak vam povem, da se je splačalo biti buden celo noč, čeprav nam trem novincem ni bilo pred dogodkom jasno kako telo pripraviti na vertikalno dejavnost namesto horizontalno pasivnost.
Zato predlagam, da se v isti sestavi vrnemo na K 24 in v nasprotni smeri udarimo ponovno, tokrat na čas! Mogoče se pridruži še Anka?
Zvone ti boš pripravil logistiko, najverjetneje za naslednje leto, bo, OK
Simona, Nežka in Zvone hvala še enkrat za prijetno družbo in upam, da še bomo kdaj skupaj zdužili energijo v enak cilj!

ps.Vsi ostali ki še cincate čim prej se podajte na K 24, saj gre, samo se je treba odločit in v glavi pospravit!
lp

Pozdravljen Rudi!

Iskreno upam, da bo ta ekipa "ne samo ponovila K-24", ampak izvedla tudi kakšen nov in še težji gorskotekaški izziv. Teh ne bo nikoli zmanjkalo, le da nas zdravje in sreča še naprej spremlja.

Če si "za" in če boš imel kaj časa se mi pridruži konec tega meseca na ponovitvi K-24. Vesel bom tvoje družbe in predvsem tvojih enkratnih - na kilometre daleč odmevajočih "klicev z gora".

Hvala ti!

Če časa ne bo - pa drugo leto.

Do tedaj, lep pozdrav! Zvone
 Simona T
Danes sem dobila še slikco:
http://www.tekaskiforum.net/galerija2/displayimage.php?album=50&pos=0

Pa še ena anekdota s poti. Ko smo se spustili s Pece in prišli na cesto sta nas pričakala Rudijeva žena in vnuk z avtom :driver: . Kot pravi športniki tudi palic in nahrbtnika nismo hoteli dati v avto. :D

Pa vnukec pravi: "Dedi dej tec, dedi tej tec". :lauf:

In s tem vpitjem mi je pomagal, da smo začeli teči še teh 8 km.

Pa vpije mali zadaj:

"Dedi ali boš zmagal"

ali pa

"Dedi dej zmagaj".
In to po 22 urah :wink:

Imejte se,
Simona
 RudiV
Pozdrav Simona!
Najprej še enkrat čestitke obema z Nežko za M4O2x!
Zanima me kdo pri vajinih hišah podpira tri vogale če vidve kar naprej tekate po hribih?
Sicer pa, zmagali smo vsi, samo vnuki pač navijajo za dedije. Ko se konec novembra sestanemo vam povem še eno anekdoto, ki jo je nevede ustvaril moj Gašperček.
Slika pa je bila posneta po 22,5 urah, a je kdo utrujen?
Zdravja vsem iz Štajerske!
lp, rudi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA