Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 BONI
Včeraj ob 19 45 startali iz Črne,Primož Plaznik-Kranj,Robert Pobežin-Ljubljana,Tone Karničar-Zg.Jezersko,Anže Šenk-Zg.Jezersko,Darko Kristanc-Kranj ter vodič Stane Brbar-ultra maratonec.Družba v redu,počutje tudi,še posebno ko smo se zjutraj ,tam okrog 6h,zelo dobro najedli v koči GRS,samo malo pred tem smo imeli majhno nesrečo,kajti spust iz Grohota je bil za Primoža malce preveč brzinski in je malo padel
na poledeneli skali,tako da nas je predčasno zapustil,še dobro da nam je ravno takrat pripeljal nasproti Janezu in odpeljal Primoža v dolino,drugače pa je bilo kar solidno.Sedaj pa komaj čakam da pride december
lp DARE
 marjan
Bravo fantje in škoda za Primoža (pa drugič več sreče). Čestitam iz srca. :clap: Ko smo danes z družino lezli po hribih, sem se večkrat spomnil na vas.
Lepo in pravično je, da ste upoštevali ženski odbor in šli odličen čas :rol:

Ko bom velik...

lp,
Marjan

ps. Upam da imajo tudi tam daleč na Koroškem dovolj velik dom za vse junake :--
Uporabniški avatar
 žine
Marjan,

Črnjani so preizkušeno prijazni - ko smo v Krnesu čakali našega vodnika (tu moram popraviti Bonija - Staneta Barberja) so nas mladci, ki so sedeli za mizami ob svojih kofetkih in kozlih prav spoštljivo pozdravljali in nam želeli sreče.
Pa še malo moram dodati k Bonijevemu telegrafskemu poročilu: bilo je prav hudo mraz, že ko smo zapuščali Črno je zmrzovalo, po grebenih pa je bilo gotovo okrog -6. Na redkih mestih smo lahko dotočili vodo, ker je bila povsod zmrznjena, na najvišjih vrhovih pa so zaplate zmrznjenega snega. Precej se nam je nohtalo in anoraki so skoz in skoz menjali svoje pozicije :D Noč je bila neverjetno lepa, zvezdnata in s pol lune. Ki je bila na žalost prešibka, da bi lahko ugašali čelke. Mene je najbolj navdušil dolgi greben Smrekovškega pogorja, posut z ivjem se je bleščal v brljavi mesečini, preko pa so elegantno drsele postave z lučkami na glavah :D Pa še enkrat hvala Stanetu alias maraton100 in njegovi ženi za vodstvo in suport, kuharju v koči GRS pa za polpaštopolpasulj, ki nas je odpihnil na Olševo pa seveda Janezu-ju ki nas je pričakal ob svitu na Grohatu in skupaj s Primožem potem skrbel za hidracijo :D . Vauuuu.
lpŽ
Uporabniški avatar
 zvone
Moje iskrene čestitke - vsem!

Da je Stane to zmožen - vemo. Da je to uspelo tako veliki skupini in v teh pogojih, pa je podvig brez primere.

Bravo Stane, bravo fantje.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 Filip
Naj zapišem še svoj komentar nočnega pohoda iz Črne. Noč je bila za ta letni čas prav čarobna, ko le ne bi bila tako hladna. Že ob odhodu iz mesta je bilo hladno, nato pa se je mraz le še stopnjeval. Le ta je preprečil načrtovano oskrbo z vodo, saj je bila povsod zmrznjena. Že ob krajšem postanku se nam je mraz zalezel v kosti tako, da smo se ustavljali samo ko je bilo zares potrebno.
S fanti sem prehodil le del poti, saj sem kot je zapisal že Dare pri spustu z Grohota spregledal ledeno ploskev, stopil nanjo in precej nesrečno ali pač tudi ne, saj hujših poškodb ni bilo padel. Za menoj je takoj prišel Anže in mi ponudil pomoč, ki sem jo z velikim veseljem sprejel.
Pot do koče GRS sva nadaljevala skupaj in prisela kot zadnja. Tam sem se sploh dokončno zavedel padca in občutil bolečine, ki mi jih je pustil. S fanti sem pot nadaljeval do Slemena, kjer nas je pričakal Janezu. Tu sem se odločil; fante pustim naprej sam pa odstopim in poskusim naslednje leto, vsekakor v toplejšem letnem času.
Rad bi se zahvalil vsem: Daretu, Anžetu, Robertu, Tonetu, oskrbniku koče GRS, Janezu za psihično podporo ob odstopu, še posebej pa Stanetu za vodenje in njegovi ženi Jožici za spremstvo.
Vsem pa, ki se nameravate spopasti s K24 - pot zahteva fizično in psihično pripravljenega človeka.
Fantje čestitke še enkrat, zaslužili ste jih.

Primož

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA