- 23 Nov 2006, 18:38
Da se še jest pofočkam
Najprej pohvale vsem, ki ste imeli prste vmes pri organizaciji (od začetka do konca je blo fenomenalno)
Sem nekaj takega tudi pričakoval, saj sem se že lani udeležil odprave v Palmanovo, vendar še kot navijač...in ker so vsi hvalil to progo jo je bilo treba po letošnjem rekordu v Ljubljani (1.43.24) stestirat
...kljub temu, da nisem meril na rekord je bil moj tek le za dobro minuto počasnejši (1.44.51). Sem imel pa to čast, da sem imel za "zajca" samega Dušana Mravljeta! Tekel je s kolegom Bojanom in ko sva jih z Barb ujela, sva ugotovila, da je tempo naravnost enkraten (5min/km) - kar je Dušan z dolgoletnimi izkušnjami zlahka uresničeval. Barbara je na žalost kasneje malo popustila, tako da smo sami odtekli do cilja. Na koncu je sledil še "brutalen " finiš
, ki pa mi ga je uspelo zdržati, tako da sva v cilj pritekla eden za drugim. Še enkrat hvala Dušanu, ki je po dolgi, neprespani noči, tekel zanj zgolj razgibalni tek, meni pa popestril, kot je že BoF omenil, pustobno in megleno traso.
Glede vzdušja na busu in analizi se pridružujem že vsem prej omenjenim pohvalam in lahko rečem samo - še tako naprej.
Za pokal je res mal škoda, vendar smo si pa vsaj "prilastili" majice
Hvala še Perotu in 2Much-u za vse slike...tista, ko pridem v cilj za Mravljetom je neprecenljiva
....to je bila once in a life time priložnost, ki sem jo izkoristil do konca...sedaj ste pa vi na vrsti
Seveda pa pohvale tudi zvestim navijačem/icam!
Se vidmo v Sežani al pa že mogoče na prednovoletni žurki....mejte se
Lp Fif

Najprej pohvale vsem, ki ste imeli prste vmes pri organizaciji (od začetka do konca je blo fenomenalno)

Sem nekaj takega tudi pričakoval, saj sem se že lani udeležil odprave v Palmanovo, vendar še kot navijač...in ker so vsi hvalil to progo jo je bilo treba po letošnjem rekordu v Ljubljani (1.43.24) stestirat

Glede vzdušja na busu in analizi se pridružujem že vsem prej omenjenim pohvalam in lahko rečem samo - še tako naprej.
Za pokal je res mal škoda, vendar smo si pa vsaj "prilastili" majice

Hvala še Perotu in 2Much-u za vse slike...tista, ko pridem v cilj za Mravljetom je neprecenljiva

Seveda pa pohvale tudi zvestim navijačem/icam!
Se vidmo v Sežani al pa že mogoče na prednovoletni žurki....mejte se
Lp Fif