Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Sem najbližje, zato sem seveda že doma. Pa še malo smo pohiteli, ker je moral zz top v službo. Tek je uspel na celi črti. Mislim, da organizatorji niti pod razno niso mislili, da bo na štartu kar 235 tekačev.
Dan je bil kot naročen za tek, vsaj zame. Držala sem se svojega tempa okrog 6 minut na km in sem prav uživala na progi. Saj bi rada bolj hitro, ma ne gre. Ko začnem dihat, kot da me bo čez par sekund pobralo, nimam več kaj za uživat. Zato grem raje prav lepo zlahka.
Vsaka čast Mitji, Mateji in ostalim zmagovalcem. Po drugi strani pa- saj veste- lahko njim- jaz sem se morala še enkrat toliko časa martrat, da sem ugledala cilj. Oni so bili pa že lepo preoblečeni in siti v tem času.
Ne, ne se hecam, res so dobri. lahko smo ponosni nanje.
ZZ topu se je poznal obisk osmice večer prej, pa je vseeno šel kot strela. Janetka pa je šla tudi kar fajn. V primerjavi z lani je pridobila tri minute, zz top pa kar štiri. Ma so dobri tevi moji ljudje!
Meni je v glavnem bilo fejst, drugo leto pridemo spet!
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:Vsaka čast Mitji, Mateji in ostalim zmagovalcem. Po drugi strani pa- saj veste- lahko njim- jaz sem se morala še enkrat toliko časa martrat, da sem ugledala cilj. Oni so bili pa že lepo preoblečeni in siti v tem času.
Ne, ne se hecam, res so dobri. lahko smo ponosni nanje.

Tud jaz sem jih vidu Kosovelje. ne preoblečena pač pa v fazi izteka.
Res vsaka čast. Če bodo delali tako še naprej bodo Kenijce in ostali kmalu puščali za sabo. Se vidi da imajo ambicije.

Kar pa se teka tiče- enkratno. Se vidi da Kraševci znajo. Brez pretiranega pompa, z malo denarja in polno truda jim vedno uspeva. Še Gold Club so prepričali za sponzorsko pivo.
Ko takole hodim od prireditve do prireditve mi je prav žal, da se tega nisem lotil že prej.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 02 Dec 2006, 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bojanu
No, pa smo prišli domov. Malo smo še poklepetali ob pršutu in teranu, si ogledali Štanjel, grad, vrt, ...
Lepo je bilo videti množico tekačev, ki so brez medijskega pompa prišli na Kras. Pohvale organizatorjem iz Hruševice in Štanjela za gostoljubnost in inovativnost ter sponzorjem, od katerih sta najbolj v spominu ostala Grča s pršutom in Gold s pivom :laola

Še pridemo :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Še ena lepa tekaška prireditev. Čestitke organizatorjem.

Tokrat so kot skupina najbolj iztopali naši kolegi z Dolenjskega konca, ki so se pripeljali kar z avtobusom.
Slika

Predstavniki tekaškega foruma smo se uspeli zbrati za eno gasilsko pred štartom. Nekaj jih manjka, ker so se še ogrevali

Slika

Proga je bila precej zahtevna, s številnimi vsponi in spusti, čeprav krajša razdalja, le 7 km.

Vlajko ves zadovoljen tik pred ciljem
Slika

V cilju je bilo zelo dobro poskrbljeno za primerno hidracijo in potešitev lakote.

Med glasnejšimi je bilo omizje TF

Slika

Tekma je lepo uspela, teranček in pršut sta bila odlična. Še dobro, da smo si nekaj teh dobrot nabavili še za domov.

FOTKE

LP

MatjazV
 giorgio
Lep pozdrav tudi iz moje strani.Tek je odlično uspel,veliko tekačev,odlično vreme za tek-mi kraševci ga imamo velikokrat tako dobrega,rezultati solidni.Kaj hočemo več.Nič,kot le to da se vidimo spet drugo leto v Štanjelu. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zares lepo preživet dan.
Pa kaj se nas je nabralo - forumovcev :!:
Vse pohvale organizatorju.
Ko bo čas, bom pripopal kakšno fotko.
Uporabniški avatar
 Pingo
Kaj naj rečem kot to da še pridem na ta šprinterski tek.
Presenetljivo veliko udeležencev,vreme ta pravo,mogoč mal več sončka,družba ITAK dobraaa, hvala organizatorjem iz Hrušice in vsem ostalim,ki so pripomogli k dobremu vzdušju po teku ter organizaciji teka.
Po teku pa še sprehod po Štanjelu,mal ferrarijeve vrtove pogledat,pa k Zorotu na tris in teranček.Ma že spet jaaa,mineralčki so dobrodošli :lol:

Slikce pa tudi bojo morm nardit mal selekcije :lol:
Uporabniški avatar
 Pingo
No končno še mal mojih tekaških--baterije kao odpovedale- in after tekaških.

TUKAJ
Uporabniški avatar
 Vlajko
RoKo napisal/-a:... Velika večina nas je tekla za zabavo...

Točno, tudi jaz. :arrow: Spotoma kot "jutranja fiskultura" med družinskim izletom po Krasu. :D :wink:

Sicer pa, tek v Štanjelu je vedno zakon. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA