Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,

letošnja prva 21-tica je za nami. Uspešno. Napoved, da je proga v Medei hitra res drži, je kar letelo.

Karatek raport:

minusi:
- štartnina 10 € (to je zgolj štartnina, za pašto je bilo treba doplačat posebej 3,5€, nič majic ali kaj podobnega)
- na progi se je bilo nekajkrat treba dobesedno boriti s ponorelimi vozniki, celo 30 m pred ciljem je redar spustil neučakano voznico točno na mojo špuro - groza!
- na končni listi rezultatov so me izpustili. Po nekajminutnem prerekanju s časomerilci (angleško itak nobeden ne razume, jaz pa tudi ne Italijansko) le priznali napako, seveda z izgovorom, da niso videli moje štartne številke zaradi voznice, ki je v ciljnjem šprintu zavoziila naravnost proti meni (uf, uf, sam da smo preživeli)

plusi:
- hitra in dobro označena proga
- lepo vidne kilometrske oznake
- vsa križišča in obrati vzorno označeni + usmerjevalci

Proga praktično kompletno ravninska razen dve kratkih vzponov oz. spustov (nadvoz). Teklo se je krožno v smeri Palmanove 10 km v eno smer, nato pa po isti poti nazaj. Nastopilo je tudi približno 8 Slovencev.

Rezultate najdete na tejle povezavi:
http://www.gorizia.ficr.it/index.php?id=529 (klikni na link: 17_01_2007_Maratonina_delle_2_province__Medea-GO_.zip)

Priprave za maraton na Malti so v polnem teku.

Lepo tekajte, MatjazV
Uporabniški avatar
 Damijan
Uf.. 1:17:41 v januarju? Čestitke!

Kakšen čas naskakuješ na Malti?
Uporabniški avatar
 tomitom
Matjaž izkrene čestitke za odličen rezultat. :laola

Letos te bo pa težko loviti, kaj šele ujeti.

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 klatez
Bravo, super!
Hvala za poročilo.
Včeraj je bilo verjetno tudi vreme ustrezno.
Mi je kar malo žal...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA