Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Danes na kulturni dan em bil prav "prešerne" volje , za kar so poskrbeli tekači in pohodniki Maraton...
Na startu je bil krajši kulturni program s katerim smo se spomnili, da človek rabi tudi nekaj kulture , ter se nato odpravili na trening tek, na katerem so delili tudi pokale in spominske medalje.
V Gabrjah smo opravili tudi solidarnostno dejanje , zaradi katerega mi je še sedaj toplo pri srcu, saj je organizator del štartnine namenil dijakinji iz številne družine , v kateri je zaposlen samo oče, pa še brez štipendije je dijakinja. Ja tile Dolenci so res širkega srca, saj smo lani tudi prispevali za eno bolno deklico. Verjamem , da se bo tradicija obdarovanj nadaljevala.
Imeli smo leteči cilj , ter se nato skoraj vsi še podali do stolpa na vrhu "Gorjancev", nato pa se podali na analizo v dom pri Gospodični. Tudi tu smo bili lepo postreženi, tudi aktiv žena je spekel odlične sladice,mmm še sedaj imam okus v ustih.
Kot vedno sem moral oditi prehitro, saj sem moral obiskati še prijatelje v Beli krajini , ter odšel še preden se je "praznovanje" dobro pričelo.
Še dobra novica. Organizator razmišlja , da bi ta tek drugo leto vnesel v koledar tekmovanj in vam vsem ponudi tekec v hrib.
O progi ne bi pisal , saj sem o njej pisal že lansko leto.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 LILA
LETOS SEM SE TEGA TRENING TEKA UDELEŽILA TUDI SAMA.
PO TEMPU TEKA NE BI REKLA, DA SO TEKAČI TO VZELI ZA TRENING.
O SAMEM POTEKU PRIREDITVE JE MIRO ŽE VSE NAPISAL.
ČESTITKE PA ORGANIZATORJU TAKO NA KULTURNEM, SOLIDARNEM, KOT NA TRENING TEKU.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA