Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 borchi
Lep pozdrav tekači in tekačice!

Tekma v vojskem je bila kljub pomankanju snega presenetljivo zelo dobro izpeljana! POhvale organizatorjem, saj pomankanja snega na progi nismo opčutili. Resda je bilo doskrat zaradi razmočene podlage potrebno kr fajn zaveslat v kaki hrib, toda tako so se ločli vztrajneši od tistih ki to niso! Kr pasalo je, da so tekmo za slo_maraton iz 30 km prestavili na 20 km! edina graja bi bila pomankanje golaža za tiste bolj počasne! Ostale stvari so pa štimale kot je treba, mogoče še bolj!
Bravo Vojsko!!!!

Pozdrav Bokeju in Gouldu :lol:
Uporabniški avatar
 borchi
Hvala, se bom drugič bolj potrudil.

Upam, da najdem kakšno tvojo napakao AL1 :twisted:
 janezk
Pozdravljeni!

Organizatorji so se res potrudili z organizacijo in verjetno so ujeli zadnji dan, ko je bila še mogoča izvedba. Vse pohvale za prizadevnost.

Proga je bila zaradi toplega vremena res mehka, tako da je bilo skrajšanje iz 30 na 20 km kar dobrodošlo. Na nekaterih delih proge so med tekmo stalno nametavali sneg in tako poskrbeli, da je bilo vse kot je treba. Na koncu sem imel občutek, kot bi stal v vodi, saj sem bil do kolen čisto premočen.

Nekateri so se pritoževali glede rezultatov otroških kategorij, vendar mislim, da so na koncu vse uredili. Golaž pa je bil odličen.

Tekma v prijetnem okolju, le zelo daleč je do Vojskega.

Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA