Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Tuareg
Po enem mesecu, a še vedno bolje pozno kot nikoli...

Tomažu in njegovi ekipi vse pohvale za odlično organizirano
tekaško prireditev. Tekači s(m)o dobili vse, kar si na tekaški prireditvi lahko želimo. Štartne številke, medalje, lepo vreme, malico, nagrade,
spodbujanje občinstva, na koncu še celo spominsko fotografijo po pošti.
Masaža po 10 kilometrih po mojem mnenju še ni bila potrebna.

Tomažu veliko uspeha pri organizaciji prihodnje leto in želja, da bi to
ostala tekaška prireditev in ne politična.

Bi pa rekel še besedo, dve o svojih občutkih. Lepo je bilo srečat spet
legende Tekaškega foruma (Fotra) in pa spoznat nove tekače in tekačice,
ki bodo to šele postali. V Kropi sem moral najprej s copat očistiti
prah in pajčevino, saj so počivali cela dva meseca. Občutke bi pa še
najbolje izrazil z besedami nemškega feldmaršala Erwina Rommla, ko je
po umiku iz Severne Afrike po nekaj mesecih počitka ponovno začel
izvrševati vojaške naloge v Severni Franciji pri gradnji atlantskega zidu,
rekoč: "Počutim se kot star vojaški konj, ko spet zasliši vojaško godbo."
Smiselno zamenjajte besedo "vojaško" s "tekaško", pa bo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Najprej se opravičujem zaradi zakasnelosti pri objavi slik na naši spletni strani atletskega kluba AD OLIMPIK, ki sedaj gostuje na spletnem naslovu www.adolimpik.eu No sedaj so na sami spletni strani tudi fotografije lanskoletnega teka tako da se boste nekateri našli tudi na teh slikah poleg tistih, ki ste jih dobili lansko leto po pošti na dom.
Za letos pa obljubljamo da bodo fotografije v veliko hitrejšem času kot sedaj.Pripravljamo še nekaj novosti na samem teku.
Na samem teku bo vrtel glasbo DJ CALIK mladi a vsebolj uveljavljeni DJ.Ki bo poskrbel za pester izbor glasbe in pa tudi primerno temu na samem štartu ki bo letos blizu gostišča PR*JARMU proga bo potekala popolnoma na isti relaciji samo start bo premaknjen cirka 500m nižje in nič drugega konfiguracija ostaja ista.Organizacija obljubljamo da bo letos boljša.Ker bomo težili k temu, da bodo tekači vsako leto odšli iz našega teka zadovljni tako ali drugače.
Seveda je težko ugoditi vsem počez, ampka se bomo potrudili seveda.
Tako si lahko sedaj ogledate fotogalerijo pa bomo seveda kmalu objavili tudi razpis za letošnji 2.Tek po ulicah Krope 2007 s sloganom "SKOZI KROPO V EVROPO"
A ja še ta informacija da letos 1.Tek na Vodiško planino zagotovo 110% bo saj smo dobili že dovoljenje za prehod čez en zelo zanimiv predel, ki se bo vtistnil lahko rečem vsem sodelujočim tekačem.Seveda tudi gorskim in vsem ostalim tekačem.
ČAO!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lepe fotke a letos bodo še lepše :lol: :lol: .
Jaz sem že zraven, na obeh tekih.

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
tomaz.zupancic napisal/-a:Najprej se opravičujem zaradi zakasnelosti pri objavi slik

Meni je ta zakasnelost prav všeč. Mi je vzbudila prav prijetne spomine na ta dan in moj prvi pokal v življenju. Čeprav me na fotkah ni, sem še enkrat podoživel tisti peklensko vroč tek in prijetno analizo z novimi znanci s TF :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tele fotke sem najprej še obdelal v adobe photo programu vseh 700kom pa nisem mogle je pa bilo preveč :wink: .Kolikor mi je znano pa ste dobili vsi spominske slike iz tega teka.Tukaj pa sem probal zajeti čimveč dogajanja ob teku in med samim tekom.
Letos ko bo ponovno tek pa se bomo potrudili da bo več slik v sami fotogaleriji in če bo vse posreči še kak film skupaj narejen.
Pustimo se presenetiti v pozitivnem smislu.
In da bo zopet lepo in veliko tekačev na tem teku, to je pravo zadovoljstvo.
Ura štarta bo ponovno ista, za pijačo bo seveda poskrbljeno če bo vroče tako da ni panike.Za analizo je pa potem tako lep plac pri jarmu vzadaj prav prijetno tako bo tudi letošnje leto to lahko z zagotovostjo trdim.
Lepo se imejte in se vidimo!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA