- 05 Mar 2007, 11:34
Včeraj smo se podili po Gorici in Novi Gorici! Bilo je kar dvakrat več tekačev kot lani - okrog 800! Organizacija je bila zelo dobra, proga je kar zanimiva, malo nerodno je bilo le na kolesarski stezi, kjer smo tekli v obe smeri. Dobili smo izvrstne majčke (no, ja, meni je malo prevelika...), pašte pa je bilo bolj za vzorec. Vreme je bilo kar preveč lepo, nekaterim je bilo prevroče... Bilo je kar nekaj forumovcev, prišli pa so tudi forumovski prijatelji iz Umaga!
Da ne bom preveč skromna, naj povem, da sem po dolgih letih končno spravila svoj rezultat pod 1:40!!! Točnega časa ne vem, ker sem zabluzila s svojo štoparico, uradnih rezultatov pa še ni (vsaj jaz jih nisem našla). Nasploh mi še noben polmaraton ni minil tako hitro in ga nisem pretekla s tako lahkoto. Kar smejalo se mi je...
Upam, da bo še kdo kaj napisal...
Da ne bom preveč skromna, naj povem, da sem po dolgih letih končno spravila svoj rezultat pod 1:40!!! Točnega časa ne vem, ker sem zabluzila s svojo štoparico, uradnih rezultatov pa še ni (vsaj jaz jih nisem našla). Nasploh mi še noben polmaraton ni minil tako hitro in ga nisem pretekla s tako lahkoto. Kar smejalo se mi je...
Upam, da bo še kdo kaj napisal...