Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vanja
Včeraj smo se podili po Gorici in Novi Gorici! Bilo je kar dvakrat več tekačev kot lani - okrog 800! Organizacija je bila zelo dobra, proga je kar zanimiva, malo nerodno je bilo le na kolesarski stezi, kjer smo tekli v obe smeri. Dobili smo izvrstne majčke (no, ja, meni je malo prevelika...), pašte pa je bilo bolj za vzorec. Vreme je bilo kar preveč lepo, nekaterim je bilo prevroče... Bilo je kar nekaj forumovcev, prišli pa so tudi forumovski prijatelji iz Umaga!

Da ne bom preveč skromna, naj povem, da sem po dolgih letih končno spravila svoj rezultat pod 1:40!!! Točnega časa ne vem, ker sem zabluzila s svojo štoparico, uradnih rezultatov pa še ni (vsaj jaz jih nisem našla). Nasploh mi še noben polmaraton ni minil tako hitro in ga nisem pretekla s tako lahkoto. Kar smejalo se mi je...

Upam, da bo še kdo kaj napisal...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Cestitke,
Fajn da ste dali ognjeni krst kar se tice vremena.
Tako ste prej aklimitizirani kot mi drugi na pomladanske tople mesece.
Nas se to caka.
Uporabniški avatar
 MitjaG
Bil je res lep tek po domačih krajih, niti en kilometer se mi ni vlekel, vreme res lepše ni moglo biti, in za čudo sem dobil celo pravo velikost majice. Pa še svoj čas sem popravil za kaki 2 minuti :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
tek_v_snegu napisal/-a:Fajn da ste dali ognjeni krst kar se tice vremena.
Tako ste prej aklimitizirani kot mi drugi na pomladanske tople mesece.

Ja vreme je bilo kar preveč lepo. En teden nazaj sem tekel še v "bundi" tu pa je bilo kar 22 stopinj (v avtu je po teku kazalo 27 stopinj).
Dres se mi je poteku v trenutku posušil, se mi sploh nebi bilo treba preoblačit.. :)

Organizacija v redu, proga zanimiva (dvakrat čez Sočo, dvakrat čez tunel, dvakrat čez mejo..) in to za startnino, ki me je koštala celih 5,5€ (pa še pasta vključena). Zanimivo je bilo tudi teči ob meji, kjer smo se tekači nekaj časa gledali in srečevali čez mejno kovinsko ograjo. Nekaj kasneje pa po kolesarski cesti (eni gor drugi dol) vsak po svoji polovici..

Moj dosežen čas izmerjen lastnoročno je bil 1:49:50. Glede na to, da je začetek sezone in da telo še ni navajeno na takšne temperature, sem s časom zadovoljen 8) . Že pri 10km sem videl, da z PB ne bo nič, zato sem drugi del proge odtekel po "pameti" in užival v zmernem tempu.

Glede na bližino in ugodno startnino se mogoče na tem teku spet vidimo drugo leto :idea:

Uradnih rezultatov ne najdem, sem pa našel komentar na primorskih novicah: http://www.primorske.si/pn/article_wide ... =2651,1,42
Uporabniški avatar
 dedic
Lep cas... ce je bilo tako lepo kakor je opisano ti pa kar "malo"
zavidam...ali je kaksen del proge vodil cez gozd...ali je bila samo asvaltirana steza... :D... :D
Uporabniški avatar
 vanja
dedic napisal/-a:Lep cas... ce je bilo tako lepo kakor je opisano ti pa kar "malo"
zavidam...ali je kaksen del proge vodil cez gozd...ali je bila samo asvaltirana steza... :D... :D

Žal je bil samo asfalt, tudi jaz bi raje tekla po gozdu! So se pa zato ves čas ponujali lepi razgledi na okoliške hribe - Sabotin, Škabrijel, nekaj časa pa se je videl celo zasneženi Kanin! 8)
Uporabniški avatar
 dedic
vanja napisal/-a:
dedic napisal/-a:Lep cas... ce je bilo tako lepo kakor je opisano ti pa kar "malo"

Žal je bil samo asfalt, tudi jaz bi raje tekla po gozdu! So se pa zato ves čas ponujali lepi razgledi na okoliške hribe - Sabotin, Škabrijel, nekaj časa pa se je videl celo zasneženi Kanin! 8)

To je tudi zelo lepo!!.... :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA