Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ziga
Več kot 200 tekačev in tekačic, z vsaj 100 psi. Za društvo Repek pa zbranih več kot 900 evrov!

Zraven od znanih: pevka Alenka Godec, Djuro Penzeš (Bele vrane), Meta Ornik (PIL, Sožitja), Robert Bogataj (Radio Slovenija, Sožitja), Dušan Uršič (Radio Dur, glasbenik), miss Slovenije 2005 in kandidatka za Playbojevo dekle leta Sanja Grohar, Playbojevo dekle leta 2005 Tina Lah, Turbo Angels (Raay in Marjetka) IN SEVEDA VSI S SVOJIMI KUŽKI!

Snemali: TV Slovenija za oddajo Sožitja (sobotni Vrtiljak), TV Pika (Štiri tačke).

Vreme super, sponzorji pa TG Sportlife (pijača), Semenarna, Lisa, Nova, RadioDur, Arden Grange, Pedigree Cibau, DZS...

IN HVALA ZOO LJUBLJANA za vodo!!!

Žiga in Ilona
Uporabniški avatar
 eelah
HVALA seveda tudi vsem pomočnikom pri organizaciji: Tekaškemu forumu in vsem, ki ste prišli z dobro voljo, da pomagate in seveda tudi vsem nastopajočim: Slovenskemu klubu vodnikov vlečnih psov in skupini za nastope Kinološkega društva Krim!!!
:laola

ilona
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem preživel prijetno dopoldne, tudi koristno, saj sem pretekel nekaj krogov, vmes malo sprehodil Črno,napasel oči na lepih kužkih, ter nekaj prispeval za naše "zavržene" prijatelje, ja bilo je res lepo!

Miro
Uporabniški avatar
 ero
bravo in hvala vsem, ki ste bil zraven in prispevali za naše kužke.

tisti, ki danes zaradi raznoraznih obveznosti nismo bili na Repkovem teku, bomo pa kar neposredno na TRR Repkovega sklada nakazali prispevek za udeležbo in bo :D

eelah, a www.repek.org ne dela več? lahko, prosim, objaviš TRR sklada - TNX!
Uporabniški avatar
 eelah
Hojla Ero!
Ja, ker je bila domena plačana preko Ameriške strani in ko je potekla, so zanjo hoteli malo rpeveč denarja, so jo potem zasegli in po 30 dnevnem roku ni več prosta. Tako je sedaj preko domence uredila Katarina www.repek.net in bo jutri postavljena nazaj.

O DRUŠTVU REPEK:

Repek je društvo, katerega namen je pomoč BREZDOMNIM živalim. Brezdomne živali so tiste, ki so najdene in pri katerih ni moč ugotoviti lastništva (nimajo identifikacijskih oznak, ovratnice ali kakšnih drugih znakov, ki bi kazali na to, da je žival lastniška).

Repek brez donatorjev in prostovoljcev ne more ustrezno pomagati zavrženim, zapuščenim, poškodovanim ali bolnim nelastniškim/najdenim živalim, to je neizpodbitno dejstvo! Posamezniki ali pravne osebe lahko pri tem pomagate na več načinov, vsak po svojih močeh in željah.

REPEK-Društvo za pomoč brezdomim živalim
Pot v Hrastovec 9a
1231 Ljubljana-Črnuče
GSM: 041/409-840
TRR: 03107-1000197021
DŠ: 72494972
Uporabniški avatar
 še1PR
Hov!
Kljub temu, da Alja ni bila ravno razpoložena, da bi stala ne mestu, sem jo prepričala, da sva vseeno šli proti živalskem vrtu.
Tam je bilo ogromno mojih prijateljev, ki jih že kar nekaj časa nisem videla. Tudi TF kužki so bili!
Najbolj pa se moram zahvaliti Miru! Medtem, ko je moja gazdarica čuvala križišče, da kak repek ne bi zašel, me je Miro vzel na sprehod. Prav fino mi je bilo! Hvala še enkrat Miro!
Hov! Pridem spet!
ČrnaPR

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA