Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hoj in se opravičujem, ker načenjam poročila pa me sploh zraven ni :cry:

tako sem žalosten, da bom za tolažbo zdajle odšprintal na vrh Rašice.

imam vse pripravljeno, oblečen sem, ob 8:50 že skoraj skozi vrata stopim, da bi šel v Dolsko. potem pa ... služba. težave, reševanje težav in ob 10:30 končno spet mir. vi ste pa že vsi na vrh hriba, srečkoti!

vem, da je bilo vse super in komaj čakam vaše vtise.
Jernej, sori, ker nisem zraven.

nič, zdaj pa na zrak in v hrib...
Uporabniški avatar
 rebolj
Zdravo!

Dans je blo res fletno :D
Kot organizator sem pričakoval max 15 ljudi, nimamo atraktivnih nagrad, teren je razmočen, vrh Murovice pa v snegu.
In glej ga zlomka, na štartu se pojavi 43 tekačev - rekordno število :!:
Clo Bosanec je med njimi :) se pravi mednarodna udeležba.
Prijavili so ga letošnji soorganizatorji, člani ŠD Zagorica.

Pa se je zapodil, skor tok kuker Zarnik pred par leti.
No, pol smo ga imeli "partizani" na sprejemljivi razdalji.
Poznamo teren, in ko je strmo, je res strmo.
Nismo pa računali na težke razmere v strmini s snegom, in tam se ga, kljub močnim nogam, ni dalo dohiteti, peveč je drselo :(

Pač letos so zmago pobrali "hribovci", bo drugo leto revanša :wink:

In to še ni vse, hitri bosanac je na vrhu Murovice preskočil vse ovire, se zrinil mimo vseh organizatorjev in jo mahnil naprej proti dolini. Na cilju so samo nemočno vpili naj se ustavi, izgubljeni tekač pa kar naprej.

Po nekako 15 minutah se je le vrnil, malce popenil, ko pa mu je Franc ponudil takratkega, je bilo vse ok. Pravi, da se vidimo na našem novoletnem :P

To je to!
Razglasitev na Vegovi domačiji je že kar rutina. Ker ni bilo več prijavljenih žensk, smo nagrade razdelili med najmlajše (bile so zanimive knjige) pa večni Jupol. Hvala sponzorjema - podjetju Jub in tiskarni Hren! Uf, skor pozabu, pa brez naše Občine Dol pri Ljubljani tut ne bi šlo. Vzajemno sodelovanje se krepi in prav je tako.

Se vidimo konec decembra v Dolskem, takrat jo bomo mahnili proti zahodu :D :D :D

Rezultati:
http://www.dol.si/sddolsko/Tek/Murovica/2007/Murovica_2007_absolutno.htm
Fotoreportaža:
http://www.dol.si/sddolsko/Tek/Murovica/2007/fotoreportaza/Murovica_2007.htm
Nazadnje spremenil rebolj, dne 24 Mar 2007, 19:51, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 brankos
škoda, da ti težave prekrižale načrte ero!
Sicer pa bila zelo prijetna tekma, proga v stilu vremenskih razmer - blatna, mokra, drseča in na vrhu kar konkretno snežena. Udeležba ne ravno številčna, a se številka iz leta v leto povečuje. Zmago odnesel bivši bosanski reprezentant Čaušević Sadet, ki v zadnjih letih pridno nastopa širom Slovenije in se je danes boril za barve lokalnega ŠD Zagorica izpod vrha Murovice. 2. in 3. mesto sta odnesla domača matadorja - Jernej in Tone, pri ženskah pa je zmagala Mateja Šušteršič. Časi zaradi razmer na progi malo slabši kot lani, udeležba gorske sekcije TF pa kar zajetna in uspešna - smo pobrali kar nekaj mest med deseterico.

Skratka - drugo leto pa še v večjem številu v boj, Jerneju in kompaniji pa čestitke za zelo dobro organizacijo.
Uporabniški avatar
 Dule
Nimam kaj dodati, so vse povedali Jernej, Žine in Branko (pa še ostali bodo povedal) 8) . Gorski teki so zanimivi ne glede na razmere ali pa prav zaradi tega še bolj. Čestitke zmagovalcem (posebej ludemu bosancu, ki je prebil cilj :wink: ), to pa smo itak vsi, ki vemo zakaj je luštno priti na tek na Murovico. Vse preprosto, hitro in na visokem (tudi kulturnem) nivoju. Čestitke in se vidimo spet drugo leto :clap:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 ero
prav lepo vas je brati. Jernej, vse čestitke. in čestitke vsem, ki ste jo rinili v hrib.

sam sem iz obupa ob 11h skočil na Dobeno in Rašico, tako da sem prišel do svojega deleža hriba, blata in snega :)
 grega_
Lepa tekma je bila danes. Vse, kar si človek zaželi od gorskega teka... dobra družba, narava, blato, sneg, ene par kr lušnih strmin :D in seveda finiš v globokem uhojenem snegu. Čaj na cilju se je res prilegel, takoj prišel k sebi, sam takratki pa niso zame :) Hvala Žine za bon, ki ga sicer nisem porabil, a oddal naprej lačnim pohodnikom. Klobasa in zrezki niso lih zame :). Če koga zanima imam kar nekaj slikic s teka(vsi tekači). Samo pošljite zasebno sporočilo in mail pa dobite, pa še vašo štartno številko bi prosil, da vas najdem med slikami.

Lp Grega
Uporabniški avatar
 športnik
ero napisal/-a:sam sem iz obupa ob 11h skočil na Dobeno in Rašico, tako da sem prišel do svojega deleža hriba, blata in snega :)

:lol:

Iz kje pa?
 marjan
rebolj napisal/-a:Ko pa je Sadetu Franc ponudil takratkega, je bilo vse ok

Kaj enega, kar 3 je ruknil na eks. Pravi Bosanac in vmes je govoril Slovenija je lepa dežela :Fslo
Pa nismo vedeli ali špila, da bi dobil še kakšnega...Kako že pravi tisti vic, ko sta tekmovala Bosanec in Črnogorec na 100 m. Bosanec se je zgubil, Črnogorec pa zaspal.
Vidite da vic deloma drži (saj cilj je našel :clap: ).

Sicer pa res več agregatnih stanj, malo sem moral stestirati kako gre v hrib. Jerneju čestitke za uspešno organizacijo, drugo leto pa obvezno v cilju z velikim CILJ. :wink:
Kulturna prireditev tudi vedno zažge z obvezno Zdravljico, da se počutimo kot pravi športniki :juhuhu:

Tudi analizirali smo malo, kovali taktiko za 12 ur Kališča in vse je minilo prehitro. Čestitke ostalim TF, ki so se odlično borili, še posebno Aljažu in Anžetu iz slavne TF družine 2much4me :cast:

Še se vrnem v Dolsko.
Marjan
Uporabniški avatar
 ero
športnik napisal/-a:
ero napisal/-a:sam sem iz obupa ob 11h skočil na Dobeno in Rašico, tako da sem prišel do svojega deleža hriba, blata in snega :)
:lol:
Iz kje pa?

ni panike. iz Črnuč, s Polanškove. ravno zato me tudi tako grize, saj je Dolsko skoraj na mojem dvorišču :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA