Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tini
bojanm napisal/-a: Odlična ideja,se takoj pridružim(meritve in analiza),uradnega merilca bomo našli,predlagam Tini-ja(ima že določene izkušnje na tem terenu)pa še kilometerske oznake bi lahko točno označili in še kakšno bi rekli za vnaprej,sej veste več glav več idej,sploh po par kozarčkih.

Seveda podpiram idejo, vendar bo to aprila (se posebej zdej, ko me je se v Mnisek nekaj zacelo vlect :twisted: ) pa tudi maja prakticno nemogoce. Ja, ti vikendi so res fully occupied :) .

Drugace je pa to res lep tek - sicer sem prisel le malce pretegnt noge (se je treba sparat za Treviso), zaradi cesar ze dobivam zbadljive sms-e od posameznih TFjevcev v stilu:si pa blestel, sej se na treningih hitreje teces ipd. :)

Se vidmo
 hitrohodec
Vsa čast Mojmirju za ogromno delo, ki ga je (sigurno nepričakovano) čakalo, predvsem zaradi velikega števila udeležencev. Hvala mu za prevoz z "Superkombijem", ki pelja tudi do 25 (!) ljudi (nismo se točno prešteli). Za nas nepoboljšljive agoniste pa se računi nikakor ne izidejo. Jaz sem namreč dosegel na 15 km čas 1.04'16", kar bi bilo dobro že v teku, le da sem progo vso prehodil. Po mojem bežnem izračunu, katerega iz izkušenj lahko zgrešim le za 50/100m je bila proga dolga 13.5 ali največ 13.6 Km. Saj nič zato, glavno da smo se zabavali in okusili istrske bobiče, ki so še kako prav prišli! Kar se tiče pa sodnikov so to bili uradni sodniki AZS in ne le člani A.K.Koper. Sicer pa - Mojmir, le kar tako naprej!
 simo
g. Kovač
jaz sigurno nisem odstopila, ampak sem pritekla v cilj c časom 50 min. če pa imate na cilju nesposobne ljudi, jih pošljite raje kopat jarke ali vezat trte!!! prijavila sem se za 10 km tek, da si pridobim točke za teke prim novic, pol pa navedete da sem odstopila??? pa še med starejše ste me dali!!!

g. Grzentič; poznava se vsaj že polovico življenja, da pa si me spregledal na ciljni črti, resno dvomim, saj si na glas izgovoril mojo številko in gospa zraven tebe si je to pribiležila!!!

redno treniram tek in zagotovo nisem odstopila..
Uporabniški avatar
 Antares
Ok, so rezultati za Prvi tek, samo kje sem pa jaz?
1973 – 1982

1. Pečnik Katja
2. Udovič Metka sodelovala v akciji moj prvi tek
3. Stopar Natalija
4. Mlinarič Maja
5. Pfajfar Mojca sodelovala v akciji moj prvi tek
6. Trobec Ingrid
7. Bizjan Barbara
8. Kolmer Irena
9. Rebec Daša
10. Lešnik Vesna
11. Mrevlje P. Tinkara
12. Rupnik Matjaša
13. Maj Smolej Helena
 Mojmir Kovač
1973 – 1982

1. Šuštaršič Mateja 34.23
2. Radivo Manica 40.30 1117
3. Kotar Sabina 40.30
4. Švab Mateja 41.01
5. Pečnik Katja 44.22
6. Cerkvenik Mojca
7. Udovič Metka
8. Stopar Natalija
9. Mlinarič Maja
10. Pfajfar Mojca
11. Trobec Ingrid
12. Suhodolc Mojca
13. Bizjan Barbara
14. Kolmer Irena
15. Brodnik Urška
16. Slavec Maruša
17. Scortegagna Nina
18. Rebec Daša
19. Lešnik Vesna
20. Franček Sabina
21. Mrevlje P. Tinkara
22. Rupnik Matjaša
23. Dominko Nataša 1235
24. Kozina Jasmina
25. Podgornik Špela
26. Kostanjevec Mija
27. Mai Smolej Helena
28. Glavan Simona v cilju brez rezultata
Uporabniški avatar
 lojzeP
hvala Mojmirju za poslano medaljo :D
korektno pridobljeno :roll: ažurno poslano 8) smiselno arhivirano :wink:
Uporabniški avatar
 dejta
Še vedno pričakujem objavo vsaj približnih časov ostalih udeležencev teka Povežimo soline. Najmanj v absolutni razvrstitvi dodajte podatek o minuti prihoda v cilj, oz. zapišite nekatere izmerjene čase nad 45 minutami.
Uporabniški avatar
 -metka-
Mojmir, hvala za pismo z medaljo :D Prav lep spomin bo na moj tekaški krst!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA