Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Damijan napisal/-a:He he, še na eno sem pomislil: Rdeči Križ!

Če bi midva (pa vsi ostali tule na forumu) Kejžarju sledila, bi nama pa kvečjemu kak drug križ postavli. Jaz bi zdržal enih 27 metrov...

Ja ja, 2,7 metra, vsaj jaz
Uporabniški avatar
 RoKo
Kdo je dobu majčko? Vode ja, majčke ne. Prijava je bila možna pa po mejlu. Vsaj mi smo tako prišparali 4 evriče.
Uporabniški avatar
 Limo
Drugače pa so rezultati tudi na obnovljeni spletni strani: www.drustvo-marathon.si ! Imamo še nekaj dela z njo, toda v kratkem bomo napolnili vse kategorije, tudi slikce bodo gor... :wink:

Za vse, ki ste bili na novomeškem teku pa, večina tekov Dolenjskega pokala je boljše organizirana, tak da ne izgubit volje :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Limo napisal/-a:Za vse, ki ste bili na novomeškem teku pa, večina tekov Dolenjskega pokala je boljše organizirana, tak da ne izgubit volje :wink:
Takšna negativna propaganda pa ni potrebna - za nazaj. :nono:
Uporabniški avatar
 Limo
ZdravkoC napisal/-a:
Limo napisal/-a:Za vse, ki ste bili na novomeškem teku pa, večina tekov Dolenjskega pokala je boljše organizirana, tak da ne izgubit volje :wink:
Takšna negativna propaganda pa ni potrebna - za nazaj. :nono:

Ni bilo mišljeno tako, tek je bil dobro organiziran, samo mestni teki so pč čisto nekaj drugega kot teki v vasicah, kjer vse diha s prireditvijo.... Bil bi neumen, če bi pljuval v lastno skledo... :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA