- 21 Apr 2007, 20:56
Tradicionalni Molniški tek je potekal v lepem vremenu, v ravno pravih temepraturah. Lušten tek. na 10 ali 20 km (2 ali štiri kroge), tako da se lahko ves čas pozdravljaš na progi
Od forumovcev smo bili na progi v tem sobotnem popoldnevu Nadj@, Sončka, Kustus, Maj, Matjaž, Tae, pa še kdo, ki ga manj poznam, ter moja malenkost.
Odnesli smo tri medalje (Nadj@, Sončka, Raziskovalec) in še en pokal (Razy je premagal edinega konkurenta v svoji mladostni grupi) , tragični junak dneva je bil Tae, ki je na razglasitvi rezulatatov bil tretji, ob podelitvi medalj, pa je nenadoma in nepričakovano postal četrti
(konkurenca v njegovi starostni skupini med "kratkaši" je bila precej večja kot v moji ta daljši)
Vsi smo dobili tudi (žrebanje) praktične nagrade.
Skratka bil bi popolen dan, če ga ne bi pokvarila smola Tae-ta.
Maj in Kustus sta dogajanje tudi vizualno dokumentirala.

Od forumovcev smo bili na progi v tem sobotnem popoldnevu Nadj@, Sončka, Kustus, Maj, Matjaž, Tae, pa še kdo, ki ga manj poznam, ter moja malenkost.
Odnesli smo tri medalje (Nadj@, Sončka, Raziskovalec) in še en pokal (Razy je premagal edinega konkurenta v svoji mladostni grupi) , tragični junak dneva je bil Tae, ki je na razglasitvi rezulatatov bil tretji, ob podelitvi medalj, pa je nenadoma in nepričakovano postal četrti

Vsi smo dobili tudi (žrebanje) praktične nagrade.
Skratka bil bi popolen dan, če ga ne bi pokvarila smola Tae-ta.
Maj in Kustus sta dogajanje tudi vizualno dokumentirala.

Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 22 Apr 2007, 09:31, skupaj popravljeno 6 krat.
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.