Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 matej712

MOJ FOTOALBUM

Tek je bil res zanimiv, proga precej razgibana. Takoj po startu so "potegnili" tisti na 7km. Sam sem uspel najboljše na 14km slediti do prvega vzpona. Nato me je na spustu (moja slaba točka - malo zaradi poškodovanega gležnja, malo bom moral spuste še natrenirati) prehitel na_koncu_četrti_absolutno in ga nisem več uspel ujeti. V drugem krogu me je na drugem spustu skoraj ujel tekmovalec za mano, vendar sem še zmogel dovolj moči, da sem se mu na ciljni ravnini "odlepil". Na koncu 55:49 - moj prvi daljši tek s tempom pod 4:00/km :D - glede na razgibano progo in podlago sem več kot zadovoljen. Konkurenca je bila huda, saj sem bil navkljub petemu mestu absolutno, v kategoriji "šele" tretji.

Še hvala moji boljši polovici in hčerkama za fotografiranje in spodbujanje.

Glede organizacije - ob glavni cesti ni bilo nobenega "kažipota" do prireditvenega prostora. Tudi "obdelava" rezultatov se je precej zavlekla. Sicer pa vse pohvale za odlično označeno progo.
Uporabniški avatar
 magda
Tudi mi smo bili včeraj na teku po mejah krajevne skupnosti Drenov grič. Bilo je lepo, le na koncu se je malo zavleklo in nismo počakali na rezultate. Zato bi rada vprašala, ali kdo ve, če bodo sploh kje objavljeni na internetu?

Drugače pa se spet vidimo čez mesec na bližnjem teku v Bevkah :lol: :lol: :lol:

LP vsem

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA