Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
So rezultati vseh skrivnost :?: :wink:

12 ur Kališča je sorodno 24 ur Primoža, tako da ....
se naj tekma prime. :D
Uporabniški avatar
 Darja
Rezultati uradno še niso znani, ker smo se v pripravljena zvezka (eden spodaj, drugi na vrhu) vpisovali sami in je potrebno vse vpise preveriti. Za Igorja smo sigurni, da je opravil največ vzponov, ostali pa smo bili itak tako zadovoljni s svojimi rezultati, da si uvrstitve nismo niti preveč vzeli k srcu. Če bo zadeva kdaj prerasla letošnji okvir, bo zagotovo drugače.
 glumac
Darja napisal/-a:Velika planina je bila vsekakor boljša izbira, sicer pa je bil cilj na Primožu in bi se lahko ustavil, ko si se vračal v dolino, hrane in pijače je bilo za vse dovolj, družba pa tudi super. Sicer pa: Andrej 16, jaz 10.

Bravo za rezultat! Ste od hudiča družina
Uporabniški avatar
 zvone
Darja napisal/-a:cvaletni, za objavo slik si se prav gotovo odkupil s sadjem, Red Bullom in moralno podporo.
Sicer pa naj za tiste, ki jim proga na Primoža ni domača povem, da je v eno smer cca 4 km in 400 m višinske razlike. Zmagovalec, Igor Apner, je zmogel 19 vzponov in spustov, kar v prevodu pomeni dobrih 150 km in 7600 m višinske razlike in je nedvomno občudovanja vreden rezultat.
Organizacija je bila v smislu "po domače", ampak ravno zaradi tega nekaj posebnega, pogostitev ob koncu kronana z odojkom in ocvrtim piščancem in tako smo kot ena velika utrujena družina (po 24. urah in mnogih srečanjih na poti, smo si bili na knocu že vsi domači) uživali ob dejstvu, da je preizkušnja za nami in skoraj vsi godrnjali nad 3 stopnicami, ki so nas ločile od hrane in pijače.
Po moje lahko v imenu vseh udeležencev pozdravim realizacijo ideje o 24-urem pohodu na Primoža z željo, da prireditev postane tradicionalna.
LP vsem, Darja

Čestitke vsem, predvsem pa Igorju!

Želim vam , da se tekma "prime" in da drugo leto "pravočasno" obvestite
"ostale zainteresirane". Izziv je "zanimljiv in vablljiv". Če bo priložnost, se ga udeležim.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac in Zvone, hvala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA