Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ooo mene pa ni med neuradnimi rezultati :( :(
pa prvič nisem na cilju pogledala svojega časa, tako da ga še zmeri ne vem :(
a moram komu zagnjavit, da me poiščejo, al grejo še čez posnetke preden dajo ven uradne rezultate?

drugač je blo pa VROOOOČČČEEEEE :D
Kot večini je tudi meni bilo letos težko!

Že po prvih par kilometrih je bilo jasno, da sem se precenil in z zastavljenim planom glede tempa ne bo nič, saj je utrip na soncu podivjal. Zato sem se odločil za strategijo vztrajati dokler bo pač šlo (potem pa se privleči do cilja). Mogoče bo šlo dovolj daleč.

Ob koncu prvega kroga me je ujel zajec ZdravkoC in kakorkoli sem mu poskušal počasi ubežati, vedno mi je ostajal za petami - sem bil prepočasen. V drugem krogu sem se raje pridružil zabavni trojici ZdravkoC, Fifty in Aljoša in na 25 km prvič resno začutil, da me pobira. Zdravko me je pridno vzpodbujal, vzdržal sem še naslednjih 6 in potem me je dokončno pobralo. :| Žal prehitro. Kljub temu hvala zajcu in ostalim za vzpodbudo.

Spustil sem tempo in odcapljal do zadnjega km (niti se ni tako vleklo) kjer ste mi TF navijači dali novega poleta, malo pred ciljem ob ograji videl in slišal še Hano_MB in izvedel zaključni šprint, kot se spodobi.

Hvala vsem za slike, ste se zelo potrudili saj bi po svojem izgledu na slikah rekel, da je vse skupaj bil lahkoten tekec.

Danes pa me bolijo stegna.

Mogoče bom drugič od začetka poslušal svoje srce. :?: :?:

Bilo pa je veselo in zato sem tudi prišel.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA