Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Racman napisal/-a:...stolac...v lj dobis stunfe, majcko, trak...

Prvo se nauci lepo slovensko govoriti, potem se pa jokaj ;) :mrgreen:
Ljubljanskega maratona pac en mores primerjati z nobenim drugim, ker je vendarle najvecji v SLO in ima posledicno tudi najvec sponzorjev. In se je treba navaditi, da ne gres na tekmo, da bi nekaj dobil "napol zastonj". So tekme, na katerih za ceno stratnine dobis samo hrano in pijaco ...
toj tko k ce bi na kuharskem tekmovanju dobil dvigalko za avto....
kaj naj se naucim pisat...mislm ste eni revcki..
skoda besed...na KG-10 si dobil za 8€ al.bodon, torbico za okrog pasu za bidon....se da nardit tud zlo lepe majcke namest neuporabnega stolcka...jst sm res mislu, da so gorenci škrti:)))), pa vidm da niso:)))
Hvala Bojan.

Če bi prišel ti, bi bil še mesto nižje. :D
Živjo še enkrat!
Pozabil sem povedat da sem tudi jaz razočaran nad prireditelji.
- Nagrad za najboljše praktično ni
- kilometri so bili pravi do cca 10km, kar je pomoje motilo vsakega tekača
- kar je pa najbolj pomembno rezultatov ni in ne bodo pravi. Če bi imeli nameščeno kamero bi bili že zunaj. To je nedopustno
Sam nisem rabil plačati prijavnine ampak se mi zdi čisto obiranje rekreativcev. CENA je bila za najmanj 5 eur previsoka. Posebno je previsoka sedaj ko ni rezultatov. Zanima me kakšna bo udeležba prihodnje leto.
Sežana je zelo skomercializiran tek. Trasa ni ravno zanimiva, razen dela mimo Lipice. Ima pa pravi datum. Ne me razumet narobe. Sem zelo za sežano in bi rad da bil to dober tek, vendar tako ne bo šlo. Upam da prireditelji to berejo in bodo kaj ukrepali prihodnje leto.
meni pa niso dali med izbrisane. predvidevam ,da je odpovedala tehnika, ker ti čipi delajo ali pa ne. tudi v gorici so bili nekateri izbrisani.
Prepričan sem, da bodo za drugo leto dali kak odpustek zaradi tega, ker se je letos zgodilo, samo pravi čas jih je treba spomniit, če bo to kdo želel.
V bistvu pa drži, da je ta tek eden najbolj gostoljubnih tekov in tudi vrečka je za mene drugotnega pomena.
Najbrž sem tko kot večina na dan teka prišel domov in zvečer hotel pogledat uradne rezultate na strani malega kraškega maratona ali se ujemajo s rezultatom na moji uri. Seveda tako kot vsi sem ugotovil da jih ni, pa drugi dan tud ne, pa tretji dan tudi ne, vprašanje če bodo jutri ...
Sicer se ne sekiram kaj dost ampak vseen nasvet organizatorju, da naj drugič rajš par štoparic kupi pa naj par ljudi za back-up še štopa da ne bo kažina :...

Tečem ponavad za sebe in za svoj oseben rezultat, če je pa rezultat obljavljen še javno pa tolk boljš.

Če pa kdo pogreša svoj uraden oseben rezultat naj si pa kupi uro al pa stopi gor na darilni stolček pa bo Benetke vidu...

dober tek vsem...

Deniz
primozkobe napisal/-a:Živjo še enkrat!
Pozabil sem povedat da sem tudi jaz razočaran nad prireditelji.
- Nagrad za najboljše praktično ni
- kilometri so bili pravi do cca 10km, kar je pomoje motilo vsakega tekača
- kar je pa najbolj pomembno rezultatov ni in ne bodo pravi. Če bi imeli nameščeno kamero bi bili že zunaj. To je nedopustno
Sam nisem rabil plačati prijavnine ampak se mi zdi čisto obiranje rekreativcev. CENA je bila za najmanj 5 eur previsoka. Posebno je previsoka sedaj ko ni rezultatov. Zanima me kakšna bo udeležba prihodnje leto.
Sežana je zelo skomercializiran tek. Trasa ni ravno zanimiva, razen dela mimo Lipice. Ima pa pravi datum. Ne me razumet narobe. Sem zelo za sežano in bi rad da bil to dober tek, vendar tako ne bo šlo. Upam da prireditelji to berejo in bodo kaj ukrepali prihodnje leto.

S to izjavo se absolutno strinjam. Končno si upa tudi nekdo od vrhunskih tekmovalcev reči bobu bob in organizatorja postaviti na realna tla. Osebno mislim, da se na teh večjih tekih preveč stremi k zaslužku. Tipičen tak primer je bil tudi tek Povežimo soline, ko je vse ušlo izpod nadzora, ker se ni omejilo nastopajočih. Gnev tekmovalcev se že preboli, denar pa le ostane...
Strinjam se tudi, da je štartnina v Sežani absolutno previsoka sploh za rekreativni tek na 8 km.
Meni se je pa čist samoumevno zdelo, da je za najboljše pač denarni sklad...Žal očitno ni tako...
daks napisal/-a:
Racman napisal/-a:...stolac...v lj dobis stunfe, majcko, trak...

Prvo se nauci lepo slovensko govoriti, potem se pa jokaj ;) :mrgreen:
Ljubljanskega maratona pac en mores primerjati z nobenim drugim, ker je vendarle najvecji v SLO in ima posledicno tudi najvec sponzorjev. In se je treba navaditi, da ne gres na tekmo, da bi nekaj dobil "napol zastonj". So tekme, na katerih za ceno stratnine dobis samo hrano in pijaco ...

važna je vsebina, ne pa slovnične napake, si napak povzel bistvo, ki ga je hotel kolega povedat :--
pa če pogledaš spletno stran, vidiš na kraškem celo več logotov kot na ljubljanskem :lol: tko da bi res lahko dal še kašn "jogurt" več :lol: da pa sploh ne omenim, da me pogreje k vidm tete, k so nosile vn cele skladovnice margarine!! požrešnost pa taka (in ne, upam se stavit, da ni imela tolk kuponov :mrgreen: - pa sej ne da je kdo preverjau)

za 18€ oz. še malo manj, dobiš na ženskem teku u tivoliju, vrečko tako veliko, do vrha polno, da jo komaj odneseš do avta :laola

ne me napak razumet, en hodim na tekme po promocijski material, ampak tista porcija jote (ki se količinsko lahko primerja s kosilom predšolskih otrok) pa plastenka vode pa tud ne morta koštat 18 € no, lepo prosm...
MihaPR napisal/-a:
daks napisal/-a:So tekme, na katerih za ceno stratnine dobis samo hrano in pijaco ...

Ali pa še tega ne, pa je vseeno tam 10.000+ udeležencev.

In z največjim veseljem sem plačala startnino, na koncu so mi še švic gobico pozabili dati, pa nisem prav nič jamrala. Krasno je bilo in bo letos tudi.
Danes je že četrtek in uradnih popolnih rezultatov še vedno ni. Sam sicer nisem med "izbrisanimi" in tudi razlika v času med mojim merjenjem in uradnim je zgolj 2s :) Glede na lansko leto je viden občuten napredek, boljši bil za celih 12s :lol:

Kot je že Primož prej omenil nagrad za najboljše praktično ni. Če sem prav razbral je on dobil za tretje mesto brezrokavnik, kolega ki je bil peti pa eno majico :shock: Še na "vaških" prireditvah dobijo najboljši več, čeprav je proračun "vaških" tekov mnogo manjši. Ko sem že ravno pri Primožu, sem na njegovem teku na Gačah lansko leto poleg lepe barvne majice dobil še knjigo Z avtom skupaj okoli sveta, skupaj vredno več kot 8€ :clap: pa nisem bil med najboljšimi :lol:
Jaz pa nisem tekel z uro, vendar mi je bil čas zelo pomemben in sem se zanašal na "časomerilce". Ker sem se za teh 8 km res potrudil in na koncu me je kmal pobralo ker sem celo pot skoraj šprintal in zdaj nimam pojma kolk je rezultat (za katerega predvidevam da je super) in res sem razočaran :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA