-  20 Nov 2010, 14:24

Sladkih 6 je že zdavnaj preseglo meje "vaškega teka", kar povedo predvsem rezultati. Poleg tega je to edina tovrstna prireditev v Sloveniji. Da gre predvsem za prijateljsko druženje je pač  še posebno dodatno pozitivno naključje, ker se pač večina tekmovalcev pozna med seboj. To pa ne pomeni, da se ne gre na "polno".
Mislim, da ne bi bilo nič slabega, če tek postane še bolj uraden vsaj kar se tiče pravil oz. natančne pretečene razdalje. Vse ostalo bo tako ali tako ostalo isto.
Seveda pa je vse v Vremenkotovih rokah kako bo nadalje organiziral ta tek. Še najlažja se mi zdi tretja varianta,da po 6. urah ni več možno teči sokozi cilj. Tako bi tudi zadostovili osnovnim pravilom, da bodo rezultati šteli na svetovni lestvici.
Ne smemo pozabiti, da je letos dosegla Neža (tudi, če ji odštejemo zadnji krog),tretji najboljši rezultat na svetu, Lojzka Bratuša pa je podrla svetovni rekord v svoji starostni kategoriji, ki je prej znašal skromnih 48,774 km!
http://www.iau.org.tw/upload/statistics/1263378514.doc

Mislim, da ne bi bilo nič slabega, če tek postane še bolj uraden vsaj kar se tiče pravil oz. natančne pretečene razdalje. Vse ostalo bo tako ali tako ostalo isto.
Seveda pa je vse v Vremenkotovih rokah kako bo nadalje organiziral ta tek. Še najlažja se mi zdi tretja varianta,da po 6. urah ni več možno teči sokozi cilj. Tako bi tudi zadostovili osnovnim pravilom, da bodo rezultati šteli na svetovni lestvici.
Ne smemo pozabiti, da je letos dosegla Neža (tudi, če ji odštejemo zadnji krog),tretji najboljši rezultat na svetu, Lojzka Bratuša pa je podrla svetovni rekord v svoji starostni kategoriji, ki je prej znašal skromnih 48,774 km!
http://www.iau.org.tw/upload/statistics/1263378514.doc

Tako je prišlo do rahle zmede, nekaj neskladnosti sem popravil že sam, nekaj vzdevkov pa nikakor ne moram razvozlati
  Tako je prišlo do rahle zmede, nekaj neskladnosti sem popravil že sam, nekaj vzdevkov pa nikakor ne moram razvozlati   . Torej, prosim vas, da se javite s polnim imenom in priimkom sledeči tekmovalci (lahko tudi preko ZS):
 . Torej, prosim vas, da se javite s polnim imenom in priimkom sledeči tekmovalci (lahko tudi preko ZS):