Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Žal moram sporočiti, da sem zaradi poškodbe prisiljen odstopiti :--(
Težave so se pričele zvečer, ko se je nepričakovano pojavila oteklina. Takrat sem še lahko stopil na desno nogo in sem misli, da bo (kratek) počitek pomagal. Ob 1:00 sem se zbudil zaradi bolečin in sem do 3:30 poskušal vse, da bi saniral poškodbo, vendar ni nič bolje. Največja ironija je, da je vse ostalo v redu in da bi mi tudi danes "letelo".
Prilagam sliko poškodbe. Za poškodbo sumim ceste, ki so bile v 2. etapi nemogoče. Teči po levi strani ceste je bil pravi projekt. Če ni bilo lukenj, je pa bilo cestišče prav pošteno nagnjeno in lahko, da je to vzrok, ker sem bil stalno nagnjen in je bila noga v nenaravnem položaju.

IMG_5344.jpg
auuuuuuuuuuuu
IMG_5344.jpg (42.77 KiB) Pogledano 3042 krat

Čisto na kratko bom povedal, da sem prva dva dneva neznansko užival in se nisem nikoli pretirano naprezal, rezultati pa so prišli kar sami od sebe. Še sam sem bil presenečen. Hvala vsem navijačem za spodbudne besede, pa tudi spremljevalcema. Več o 1. in 2. etapi sledi, ko se bom pošteno naspal.
zajc napisal/-a:Žal moram sporočiti, da sem zaradi poškodbe prisiljen odstopiti

Tole me je pa užalostilo :--( . Zares sem bila vesela, da ti je tako dobro šlo. Letel si kot raketa. Sneta skirca. Noro. Upam, da boš poškodbo čim prej saniral. Brez kakšnih posledic.

Ostalim tekačem želim naj današnja etapa hitro mine: brez pretiranega sonca ali neviht. :laola
Čestitke zajc, :clap: za vse kar si pokazal v dveh etapah. :clap:

Škoda :( , da te je doletela poškodba, a proti temu ne moremo nič. Je pa to pametna odločil, da ne nadaljuješ naprej. Upam, da ni kaj hujšega, da boš lahko kmalu spet nadaljeval s tekom.

Lepo se pozdravi in še enkrat čestitke. :clap:

Vse spoštovanje z moje strani. :cast: :cast: :cast: :cast:

P.S. Za koga bom pa sedaj navijal, še tri etape :?: :?: :?:
Dajmo fantje in dekleta :laola
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 14 Avg 2009, 07:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Zajc, zelo mi je žal. A nimaš kaj. S tako nogo nima smisla. Bojda se temu reče stresna fraktura... Veliko kilometrov naenkrat, slabe (viseče, luknjaste) ceste in se zgodi...

Za začetek se spočij, arnika, čaj, in povrni pokurjeno v teh dveh dneh. Odličen si bil in kot sam vidiš, imaš ogromen potencial za nove podvige!

Rosi, navijamo pa itak za vse :)
Start uspel, vsi nasmejani, vendar se jim že pozna utrujenost.
Vreme danes idealno, malce dežja vendar hladno.
Danes ob 0.15 je v cilj včerajšnje etape prišel še zadnji tekmovalec in bil zjutraj že na startu.
Zajc tvoja odločitev je povsem na mestu. Iskrene čestitke za vse doseženo!!! Pogled na sliko tvoje noge ni nič kaj prijeten in strinjam se z Ero-tovim mnenjem, da gre verjetno za stres frakturo. Vsled tega ti svetujem, da opraviš tudi rentgensko slikanje stopala. Samo toliko, da se prepričaš, da so vse koščice še tam kjer morajo biti. Potem boš že sam najbolje vedel kako se pravilno regenerirati.

Vsem ostalim tekačem želim še v naprej lahke noge, bistre misli, prijazne ceste!!!

Bravo junaki!!!

LP
Matjaž
Zajc res je bilo užitek gledati kako si ga šibal in vsi smo se veselili tvojih rezultatov...ampak žal se je zgodila poškodba....zajc nič se sekirat....priložnosti bo še zadosti, vsekakor pa si dokazal, da si v vrhunski formi...

sedaj pa počivanje...potem pa upam, da se srečamo na kakšnem PST-ju ali pa na K-Rožniku...

srečno zajc in srečno vsem, ki še vstrajate na progi...danes zgleda bo vreme nekoliko prizaneslivejše...
Zajc, šibal si kot raketa, dokazal si tako sebi kot vsem ostalim, da iz iz ta pravega testa, sicer ne, da bi moral kaj dokazovati. In za to pametno odločitev ti je treba samo čestitati.
Fant, kapo dol, pa se (končno) kaj vidiva na jutranjih tekarijah po PSTju, potem ko se boš spet nazaj sestavil.
Ocitno kilometri terjajo svoj davek. Razdalje ne bom rekel, da so nepredstavljive, ampak ce maraton pomnozim z 2 si priblizno predstavljam. Ampak to je sele en dan. Naslednjega pa vse skupaj spet.... noro. Mogoce nekoc....

Zajc noga res ni videt da bi si zelela se kakega kilometra. Si mi bil pa velika motivacija za to da bi se ti na delu poti pridruzil v nedeljo. Cim prej naj pride noga z "remonta" da spet naredimo skupaj kak km.

ZdravkoC in MiroR upam da se vama organizem sestavlja. Uros, ce ti prva etapa ni ratala, pa pridi na zadnjo ;)

Vsi ki ste se na poti pa cim manj tezav do cilja.

G.
Jaz dobivam kar kurjo kožo ko gledam te slike.
Kapo dol vsem :cast: , res vsem ki ste sploh pristopli na štart, vsem ki ste odstopli, kar za vas sigurno ni lahka odločitev- vendar pa pametna, in vsem kateri še tečejo in še nabirajo kilometre.
Za mene so ti kilometri (že v eni etapi!) nepredstavljivi!

Vso srečo naprej tistim kateri ste še na progi, ostalim pa čimprejšnjo regeneracijo!

:laola
Najprej čestitke vsem, včeraj mi je bilo v čast, spremljati podvige vseh nastopajočih na eni od okrepčevalnic. Bil sem frapiran, kaj zmore človek, italjan je na 70 km mimo nas švignil kot da ni nič, zunaj pa kugla sekala 30 stopinj v senci, in kmalu za njim že naš ZAJC, ful mu je šlo dober, trgal je asfalt, in danes sem kr presenečen in žalosten, saj je včeraj še zgledal odlično. Ampak poškodba je pač poškodba, tu tudi želja in volja ne pomasga. Ampak slovenci še imamo železo v ognju a ne, Zdravko, OLE, Jože in Samostojni so bili tudi na cilju dobre volje in niso zgledali nič kaj utrujeni. Pa tudi predstavnice nežnega spola so bile včeraj še zlo "frišne", za danes jim bo vreme le malo bolj naklonjeno, mi pa držimo pesti, v nedeljo pa se vidimo v cilju.Še enktar čestitke vsem nastopajočim, carji ste :laola :laola :laola
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA