Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Čestitke vsem. Veliko pretečenih km je potrebno za dokončati tako preizkušnjo. Danes se je pa itak vsem mudilo na romantične večere za Valentinovo. :laola
čestitke vsem!! :clap: :cast: :clap: :cast: :clap:

hvala vsem poročevalcem, fotografom in ostalim... da smo lahko tudi ostali spremljali ta dogodek! :hack:

upam da bo kaj podobnega tudi na spartathlonu...
Hahaha,Nataša ni ostala v Sevnici je pretrmasta za kaj takega :wink: .
Zaradi bolezni tokrat čas ni bil pomemben, pomemben je bil cilj in tega sem s trmo in vztrajnostjo tudi dosegla. Danes so bilo temperature zelo nizke, kar ni bilo najbolje za moja pljuča, ampak sem počasi vztrajala in USPELA!!!

Še 1x hvala Iztoku & co za izjemno organizacijo, zdravniški ekipi, ki je budno spremljala moje zdravstveno stanje, sotekačem predvsem Borisu :wink: ( Samostojni),vsem navijačem in Še 1x mojemu spremljevalcu :heart . Bilo je nepozabno. Se vidimo na naslednji ultraški preizkušnji.

Zdaj pa grem na zaslužen popoldanski počitek :wink:.
Nazadnje spremenil natasa, dne 15 Feb 2010, 14:51, skupaj popravljeno 2 krat.
natasa napisal/-a:Hahaha,Nataša ni ostala v Sevnici je pretrmasta za kaj takega :wink: .
Zaradi bolezni tokrat čas ni bil pomemben, pomemben je bil cilj in tega sem s trmo in vztrajnostjo tudi dosegla. Danes so bilo temperature zelo nizke, kar ni bilo najbolje za moja pljuča, ampak sem počasi vztrajala in USPELA!!!

Še 1x hvala za vzpodbudo :wink: .

Zdaj pa grem na zaslužen popoldanski počitek :wink: , podrobneje pa v naslednjih dneh.

Bravo, Nataša! :cast:
Počitek pa res zaslužen.

LP, vencelj
Slika
Čestitke vsem udeležencem!!! :cast: :cast: :clap:

Sem mislila, da me bo danes v Sevnici pričakala množica izmučenih obrazov, pa ste vsi špricali pozitivno energijo, da vas je bilo veselje gledat!!! Sem se tako nalezla pozitivne energije, da grem prec fotke nalagat! :wink: Bravo!!! :clap: :clap: :TF)

Carice in carji ste!!! :cast1:

Pohvale tudi organizatorjem! :clap:

Off topic: Trening za Šparto je uspel! :D Šparta je en korak bližje! :wink:
Pa smo doma.Hvala vsem za vzpodbudne besede,sms-e,ki ti v najtežjih trenutkih dajo moč in motivacijo,da kljub bolečinam premagaš progo.Posebno pohvalo vsekakor zasluži tudi spremljevalno moštvo,ki je res poskrbelo za vsako malenkost.So ga nama z Lojzetom tudi ostali zavidali.Edo in Medo vrneva ob priliki.
Na koncu bi pa zapisal še to,kar sem Iztoku tudi sam že povadal,da je kljub vsem naporom verjetno tako tekmo še vedno lažje odlaufati kot pa organizirati.Vsa čast za res brezhibno organizacijo.Imaš team na katerega se res lahko zaneseš. :laola :laola :laola
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA