Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 NANIKA
Žal prepočasna. Slik okoli 2.10 jih ni. Bom pa drugo leto bolj hitra.
Uporabniški avatar
 meduza
Nanika probaj pri mojih fotkah.
gor so do 2.14, jutri pa dam še naprej.

V cilju je bilo hecno.
Ena od dogodivščin, ko je priteku nagec.

Pojasnilo kroži danes po e-mailu:

Micka si je privoščila skok čez plot z Janezom. Ko sta tako nekoč seksala,
slišita avto, ki se ustavi na dvorišču. Micka plane iz postelje, pogleda na
dvorišče in vzklikne: "Moj Bog, moj mož se je prej vrnil s potovanja.
Janez,
takoj skoči skozi okno na cesto in izgini!" Janez pogleda skozi okno in
odvrne:
"Ne morem, Micka. Saj vidiš, da dežuje!"
Micka se obupano zgrabi za glavo in krikne: "Janez, če naju moj mož zasači,
naju
bo oba ubil."
Janez torej plane iz postelje, pograbi svojo obleko, skoči skozi okno na
cesto
in se znajde v skupini maratoncev, ki prav tisti hip tečejo mimo Mickine
hiše.
Da bi zabrisal sled za seboj, se jim Janez pridruži. Čez nekaj časa se
Janezu
med tekom približa prvi maratonec in vpraša:
"Kolega, ali tečeš maraton vedno nag?" Janez: "Vedno. Tako prijetno je
čutiti
pihljanje vetra, ko sem nag, in tako bolje čutim povezanost z naravo." Čez
nekaj časa se Janezu med tekom približa drugi maratonec in vpraša: "Kolega,
ali
tečeš maraton vedno z obleko pod pazduho?"
Janez: "Vedno. Tako praktično je imeti obleko pri sebi. Ko pritečem na
cilj, se
lahko takoj oblečem, usedem v avto in odpeljem domov." Čez nekaj časa se
Janezu
med tekom približa tretji maratonec in vpraša: "Kolega, ali tečeš maraton
vedno
s kondomom na kurcu?"
Janez: "Ne vedno. Samo če dežuje."
Uporabniški avatar
 5rca
meduza napisal/-a:gor so do 2.14, jutri pa dam še naprej.

jest jih vidm samo do 2.12 :cry: a mi jih je kdo ukradu :roll: :?:
Uporabniški avatar
 5rca
BoF napisal/-a:E, ko je bilo romantike konec, sem se nadjeal, da bo mimo tiskarne in mlekarne šlo že bolj zajebano. E, pa ni bilo tako. Pred seboj sem ugledal grabek ženstvenosti, ki ji je tempo dajala 5rca, pa so babe jako fino tekle, pa zraven opravljale vsevprek. Samo pomislite, kaj se dogodi, ko se takole dekleta spravijo na kup in gofljajo... I, kaj! Ulije se. Ma kaj ulije, uščije! Presneto, je pa začelo proti Šiški al kaj je že tisti konec, ko greš preko Celovške, scati, da mi je srce zavriskalo! Seveda, to je moje vreme, to je domače udobje preskakovanja luž, blata in ostalega, kar pade izpod neba na področje Mežakle! Sem jo spet malček pospešil, 5rca in ono debatno skupino sem pustil nekaj za sabo in se odločil, da sem toliko pri moči, da se lahko odločim, da me tisti Kenijci ne bodo prehiteli, pa če tečejo dva kroga! Dobro, med mojo odločitvijo ni bilo Ukrajinca, pa me ta tudi ni ujel!

evo .. za dež v nedeljo smo krive Šiškarce :roll:
smo pa na račun njega vse izboljšale svoje osebne rekorde 8)
BoF ... saj nisem ziher, kateri si (imaš čopek?), se je pa nekdo težke sape na tistem koncu kar nekaj časa motal okoli naših ritk :wink:
drugič probej dahnt: dejmo punce, jest sm, BoF :lol: :lol: :lol:
 klopotec
5rca napisal/-a:
meduza napisal/-a:gor so do 2.14, jutri pa dam še naprej.

jest jih vidm samo do 2.12 :cry: a mi jih je kdo ukradu :roll: :?:

5trca koliko si tekla, mene tudi ni ni kjer gor. Sva pa bila verjetno nekje blizu.
Uporabniški avatar
 5rca
bruto 2.14.25 :)

prehitel si me na Slovenčevi, saj veš ... si ziher, da sva skupaj? :wink:
Uporabniški avatar
 meduza
pojasnilo:

vse slike, ki jih imam do prihoda zmagovalca maratona so gor.
Naprej 42km in 21 po časih prihoda.
Uporabniški avatar
 Laufer
5rca napisal/-a:evo .. za dež v nedeljo smo krive Šiškarce :roll:
smo pa na račun njega vse izboljšale svoje osebne rekorde 8)
BoF ... saj nisem ziher, kateri si (imaš čopek?), se je pa nekdo težke sape na tistem koncu kar nekaj časa motal okoli naših ritk :wink:
drugič probej dahnt: dejmo punce, jest sm, BoF :lol: :lol: :lol:

Poglej danes v Slovenske novice (fotoreportaža z LM), na sliki pod katero piše naš reporter se je udeležil LM na 21 km je kdo drug kot naš BoF.

Na žalost se tudi jaz nisem našel. Sem vedel, da je bila napaka da sem v cilj pritekel z Oranžnim slonom, ki je potem zavzel celotni prostor na sliki. Drugič bom izbral kako manjšo žival.
Nazadnje spremenil Laufer, dne 30 Okt 2007, 12:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
meduza napisal/-a:pojasnilo:

vse slike, ki jih imam do prihoda zmagovalca maratona so gor.
Naprej 42km in 21 po časih prihoda.

sej bom čist tih ... oblubm :ignore:
jaz bila četrta 8) prvi ukrajinec, drugi pa tretji črnčka, potem pa jest :wink: :lol: :lol: :lol:

čist tm uzadi letim u cilj :lol:

Slika
Nazadnje spremenil 5rca, dne 30 Okt 2007, 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
Laufer napisal/-a:Poglej danes v Slovenske novice (fotoreportaža z LM), na sliki pod katero piše naš reporter se je udeležil LM na 21 km je kdo drug kot naš BoF.

aja :?: o.k. grem kupit ta časopis ... al ga pa na skrivaj prelistam u štacuni :wink:
 klopotec
5rca napisal/-a:bruto 2.14.25 :)

prehitel si me na Slovenčevi, saj veš ... si ziher, da sva skupaj? :wink:

Nisva, nekaj malega sem bil prej.
Uporabniški avatar
 Sončka
Darja napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Kratek povzetek LM, drugič :hack: :
Na živce mi je šel dež, sem bila vsa premočena in me je mrazilo, na živce mi je šla gužva... Na živce mi je šlo vse... :bum: : .

Se mi je zdelo ja, da nisi najboljše volje. Kar nekaj časa sva namreč tekli skupaj in če se prav spomnim, sem bila mimogrede deležna pogleda :shock: v stilu "a bi se mi lahko nehala motat pod nogami". :wink: Ampak tudi to je bilo subjektivno dojemanje, seveda. Za vsak slučaj sem se pa le zmigala na varno. :D

Oprosti Darja, ni blo nalašč. Hja, takle mamo... :roll:
Lep dan, I.
Uporabniški avatar
 Laufer
Še moje poročilo.
Za mano je moj prvi LM. Dolgo sem premišljeval ali bi šel na 21 ali 42, vendar je na koncu prevladalo trezno razmišljanje in tako sem se podal na krajšo razdaljo, ker sem zadnji mesec pridno zabušaval in nabiral kile.
Ker sem za letos vse svoje časovne cilje že dosegel, sem bil na tekmi privatni zajček za dosego PB-ja. Vreme ni bilo nič po mojem okusu, obožujem namreč sonce in toploto, ne pa mraz in dež.
Prvo napako sem storil že na večernih predpripravah, kjer sem pretiraval z vnosom OH zalog :roll: , čeprav me je Kovit opozoril na možne posledice. Res, da sem se zjutraj kar dvakrat olajšal, vendar očitno ni bilo dovolj. Hrane in pijače na progi sploh nisem potreboval, po 10 km pa sem iskal samo še "zeleno postajališče", katerega sem našel takoj po okrepčevalnici na 15 km. Z besedami ne znam povedati kako mi je odleglo. Dobesedno sem bil veliko lažji in iz mene so šli vsi notranji pritiski. Tukaj se je potem zame ta prava dirka šele začela. Čim hitreje je bilo potrebno ujeti osebo, kateri naj bi pomagal do cilja, da ne bi potem v cilju poslušal, da sem "seronja". Zato je od 15 km dalje sledil že skoraj ciljni finiš in nemalo tekačev me je prav čudno gledalo, ko sem kot nor sopihal s pulzom 188 mimo njih. Tempo v tem delu proge je bil nekaj malega pod 4 min/km. No ja, po 1,5 km mi je uspelo ujeti varovanko in jo potem v željenem času (beri PB) pripeljati do cilja. Cilj je bil izpolnjen in za menoj tudi prvi mali LM.
Hvala vsem za vzpodbudo ob progi (ne glede na brzino sem videl Še1PR in Kovita). Snežinki hvala za njen trud pri prijavah in organizaciji AnaLize. Vsem čestitke za prihod v cilj in dosego zastavljenih ciljev.

Se vidimo v Palmanovi. :D
PS 1:Ko sem malo analiziral rezultate, sem ugotovil, da bi bil kar 1000 mest boljši, če bi tekel čas okrog svojega PB-ja.
PS 2: Obljubljena priznanja dostavim po praznikih, saj so vsi na Timingu na zasluženih počitnicah.
Uporabniški avatar
 NANIKA
meduza napisal/-a:Nanika probaj pri mojih fotkah.
gor so do 2.14, jutri pa dam še naprej

Kje pa dobim tvoje fotke?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA