Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na zaključni fotki izgledate, kot da ste na začetku. Res ste odlični, vaš trud verjamem, da je danes bil poplačan. Sedaj pa si le vzamite kakšen dan počitka. BRAVO!!!

:laola
Uporabniški avatar
 GTA
Najprej hvala vsem, ki ste nas spremljali in navijali za nas. Hvala za goro sporočil, klicev, mailov, ko je težko, veliko pomeni!
Lep tek nam je podaril Iztok & comp., saj je sama prijavnina zanemarljiva glede na trud, požrtvovalnost in dobro voljo, ki so ga vložili v to dirko. Hvala celotni ekipi.
Hvala sotekmovalcem za dobro energijo, ki jo širite, kljub utrujenosti in bolečinam nisem videl kislega obraza ali stokanja. Vzdušje je res pozitivno in v takšni družbi ni težko preko Slovenije. Še največ sem bil v družbi poljaka, s katerim sva se borila prve dva dni in pa seveda Boštjana, ki mi niti danes ni privoščil malce lažjega izteka do Čateža. Hvala za družbo. Bilo je lepo.

In posebej hvala moji spremljevalni ekipi. Edo in Matej, najboljša sta. Ne vem, če sem prav slišal, menda sta na trgu...
Iskrene čestitke vsem junakom, posebej tistim, katere osebno poznam. :clap:

Lojze, tebi pa še ekstra čestitko za noro zmago. :laola
Hi, hi, ubogi Robocop, čisto ga je uničilo spremljanje :-- , včeraj je bil pa še tako dobre volje :lol: ,
Vsekakor pa so spremljevalci tudi zaslužni za uspehe tekačev :laola
Bravo "moji" ( Nataša, Miro,ZdravC,Inot, Leon,Zdravko, David,...) in vsi ostali
ZMAGOVALCI!

Vau!

Res neponovljivo in nepozabno!

Upravičeno vam vsi (TF) zavidamo!

Hitro regeneracijo in "novim zmagam naproti" !

Lep pozdrav! Zvone
5r002 napisal/-a:čestitke vsem!! :clap: :cast: :clap: :cast: :clap:

hvala vsem poročevalcem, fotografom in ostalim... da smo lahko tudi ostali spremljali ta dogodek! :hack:

upam da bo kaj podobnega tudi na spartathlonu...

Mi bomo dali vse od sebe, da bo Spartathlon tudi čimbolj "life"; s fotkami in ažurnim dogajanjem na progi.
Uporabniški avatar
 maca
[quote="še1PR"]Slika
A tole naj bi bila slika s konca dirke, ma ne me zezat, to je z začetka....

Pa vi ste taki carji, da si mora človek zaslužit že to, da vas sme gledat.

Saj skoraj ne moreš verjet, kaj vse ste sposobni iztisniti iz svojih teleščkov, z nasmehom, dobro voljo, ki ste jo vi delili navijačem, skorajda ne oni vam.

Mi, ki nismo nikoli kaj takega poskusiuli, si ne moremo predstavljati, koliko vloženega truda, odrekanja je potrebnega za tak dosežek.
CARJI STE, VSI. :laola :laola :laola

Posebna zahvala vsem fotografom, spremljevalcem, navijačem, vsem, ki so bili z n ašo ekipo ob progi,m reačunalniku ali samo v mislih.
Uporabniški avatar
 EčO
Bilo je nepozabno. Hvala vsem! Tekačem, spremljevalcem, še posebej moji spremljevalki, in pa seveda celi organizacijski ekipi.

Res projekt za kapo dol....

:laola
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA