skrb napisal/-a:Oj!
Očitno spadam me srečneže , ki imam uradno izmerjen čas.
Kot vedno , sem tudi v Sežani čas meril z lastno štoparico . To je bila pač trening tek , ki mi ne pomeni dosti, ali je moj rezultat objavlje ali ni.
Ne azmem , zakaj so vam tile retzualtati tako pomembni . Ali zato, da bi se postavljali pred prijatelji, sodelavci, sosedi ?
Vsak je na velikem zaslonu v cilju tako in tako videl čas prihoda v cilj.
To je bil vendar družaben dogodek in ne tekma . Tekmovalo je morda prvih deste tekačev . Le zakaj vam toliko pomenijo uradno izmerjeni rezulti in uvrstitev na listo ?
Tecite vendar za svoje zadovlojstvo in za zdravje. 
Sicer sam nisem tekel v Sežani, pa naj ti vseeno odgovrim, zakaj je veliko tekačev razočaranih, ker rezultata nikjer ni.
1. Ne moreš vseh tekačev metati v isti koš. So tekači, ki poleg tega, da hodijo v 8-urno službo vsaj pet do šest dni na teden namenijo treningu in seveda potem pričakujejo določen napredek. Ker je njihov vložek v treninge večji kot pri nekomu, ki teče le za zabavo in lastno veselje( kar je sicer super in večji užitek kot tekmovanje) pričakujejo, da bodo na tekmi dosegli lep rezultat, ki jim bo dajal nov zagon in moči za nove, še težje treninge. Saj ne rečem, verjetno na takih tekmah kjer tekmuje okrog 3000 tekačev in več, ni za pričakovati, da se bodo vsi borili za čimboljšo uvrstitev. Jih je pa vsaj 50-100, ki jim rezultat nekaj pomeni in trenirajo bistveno več in težje od ostalih. Zato je katastrofa, če jih ni med rezultati.
2. Ker gre za tekmo, kjer je v razpisu napisano, da se rezultati merijo, si ne morejo privoščiti, da bi imeli take težave z rezultati. Saj ne gre za nek dobrodelni tek kjer je štartnina 5 eur in se ves denar nameni za pomoč nekomu in se rezultat ne meri.
Sicer pa sem ravnokar opazil, da so rezultati popravljeni.
Upam, da je to dobra šola za organizatorje in da Italijanov ne bodo več najemali za merjenje. Očitno Timing Ljubljana ni več dovolj dober?