Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ampak to z rezultati je pa res katastrofa. :roll:
Glede na to, da smo pred prireditvijo po mailu prijazno obveščeni o startnih številkah, bi si lahko organizatorji vzeli vsaj toliko časa, da bi se vsaj opravičili. In, ja, tistim, ki jih med rezultati ni, pa so tekli, povrnili del štartnine ali se jim kako drugače oddolžili. Sploh glede na to, da gre za eno od največjih prireditev v Sloveniji.
Stoli, majice in druge sponzorske zadeve so ali jih pa ni. Fajn je, če so in smo zato tekači bolj zadovoljni, ni pa to bistveno. Merjenj časa in objava rezultatov pa STA bistveni zadevi, in če tega ni, so kritike močno upravičene. Tudi če gre le za rekreativno prireditev in ne za olimpijske igre.
Simple_Life napisal/-a:Pisal sem na info@tds-live.com kako je z mojim rezultatom, pa so mi odpisali:

Hi,
do you have a manual time? It would be useful to recover your actual chip time.
Thanks and regards

Sam kaj ko sem pozabil pogledat na cilju na zaslon. :?

Isto je bilo pri meni. tudi jaz nisem pogledala na zaslon, sem jim pa poslala svoj približen čas s štoparice in potem so me takoj dali med razultate.
A kaj ko grenak priokus ostaja. In v tisti moj rezultat lahko napišejo, kar hočejo, ne verjamem mu več...
Oj!
Očitno spadam me srečneže , ki imam uradno izmerjen čas.
Kot vedno , sem tudi v Sežani čas meril z lastno štoparico . To je bila pač trening tek , ki mi ne pomeni dosti, ali je moj rezultat objavlje ali ni.
Ne azmem , zakaj so vam tile retzualtati tako pomembni . Ali zato, da bi se postavljali pred prijatelji, sodelavci, sosedi ?
Vsak je na velikem zaslonu v cilju tako in tako videl čas prihoda v cilj.
To je bil vendar družaben dogodek in ne tekma . Tekmovalo je morda prvih deste tekačev . Le zakaj vam toliko pomenijo uradno izmerjeni rezulti in uvrstitev na listo ?
Tecite vendar za svoje zadovlojstvo in za zdravje. :argue:
skrb napisal/-a: Le zakaj vam toliko pomenijo uradno izmerjeni rezulti in uvrstitev na listo ?

Mogoče zato, ker je smisel tekem ravno v tem? In ker to JE tekma, čeprav rekreativna? Pa ker tudi štartnina ni bila ravno tako nizka kot na vaških tekmah (kjer, mimogrede, še nisem doživela, da ne bi bilo rezultatov)? Pa ker je mogoče kdo ravno zato, ker se je zanesel na čip, tekel brez ure (tudi jaz sem že razmišljala, da bi na kakšni tekmi tekla brez ure, da med tekom ne bi bila obremejena s časom - in v tem primeru bi bila ZELO razočarana, če potem na koncu ne bi izvedela svojega rezultata, pa ne glede na uvrstitev). Pa ker je navsezadnje na eni od največjih prireditev pričakovati, da bo vse tako, kot je treba.
Pa saj tečemo za lastni užitek in veselje!
Če bi za rezultate, bi bili med prvimi :lol: ... in bi bolj resno naštimali svoj štoparice.
Jaz sem že nekajkrat tukaj povedala; prvič sem šla na tako prireditev in sem se zanašala na to, da bodo objavljeni točni rezultati, zato svoji štoparici nisem namenjala prevelike pozornosti.
In, ja, lepo je videti svoj rezultat!
skrb napisal/-a:Oj!
Kot vedno , sem tudi v Sežani čas meril z lastno štoparico . To je bila pač trening tek , ki mi ne pomeni dosti, ali je moj rezultat objavlje ali ni.
Ne azmem , zakaj so vam tile retzualtati tako pomembni . Ali zato, da bi se postavljali pred prijatelji, sodelavci, sosedi ?
To je bil vendar družaben dogodek in ne tekma . Tekmovalo je morda prvih deste tekačev . Le zakaj vam toliko pomenijo uradno izmerjeni rezulti in uvrstitev na listo ?

Ko tečem za moje zadovoljstvo tečem sam po gozdu, ko pa grem na tako tekmovanje, tečem zato da se primerjam z ostalimi in da približno ugotovim koliko lahko še napredujem, plus na tekmovanjih tečem vsaj jaz osebno veliko hitreje zaradi posebnega zagona in energije vse te množice tekačev. Lahko rečete kar hočete, vendar je vsak zelo vesel če izve da je recimo izboljšal svoj rezultat za minuto. Torej čas je pomemben tudi za osebno zadovoljstvo :wink:
Simple_Life napisal/-a:
skrb napisal/-a:
Ko tečem za moje zadovoljstvo tečem sam po gozdu, ko pa grem na tako tekmovanje, tečem zato da se primerjam z ostalimi in da približno ugotovim koliko lahko še napredujem, plus na tekmovanjih tečem vsaj jaz osebno veliko hitreje zaradi posebnega zagona in energije vse te množice tekačev. Lahko rečete kar hočete, vendar je vsak zelo vesel če izve da je recimo izboljšal svoj rezultat za minuto. Torej čas je pomemben tudi za osebno zadovoljstvo :wink:

točno tako... tud jst tečem ponavad hitreje lih zarad teh razlogou :clap:
sama nism med izbrisanimi sam me pa vseeno jezi taka šlamparija in če bi bla bi se še bl raz--- in JA;če plačaš štartnino,dobiš številko,in dobiš rezultat.pika.. ni debate...
s štoparico lahko tečeta na treningu...
jst bi reku,da nj tist k teče sam zase, nj ne hodi na take prireditve k je že tako dren...:))))
pravijo, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe....ne vem ce je bil tale tek lih zastonj...
tako k vsi pridemo na take prireditve, da preverimo kolk smo trenirali,...

naj dajo tistim denar nazaj oz naslednje leto zastonj, k jih ni med rezultati...men se človek prou smili k z ženo trenirata, nimata ure, pa sta trenirala, pa plačala, pol pa takole...
Pridružujem se vsem, ki protestirate proti makaronarskim luknjam v rezultatih. To je napaka organizatorja. Glede na to, da je bila štartnina plačana in z njo tudi izmera časa organizatorju predlagam, da reklamacijo izpelje v odnosu do nastopajočih in ne zgolj z obvestilom za javnosti.
mojchka napisal/-a: In v tisti moj rezultat lahko napišejo, kar hočejo, ne verjamem mu več...

Ti le verjemi, mojchka. Ker si res tekla odlično. In tak je tudi tvoj rezultat. Bravo :clap: !
skrb napisal/-a:Ne azmem , zakaj so vam tile retzualtati tako pomembni . Ali zato, da bi se postavljali pred prijatelji, sodelavci, sosedi ?

Rezultate poveš in pokažeš tistim, ki se veselijo s tabo in ti stojijo ob strani. Oni vedo, da se ne postavljaš pred njimi in da se samo veseliš lastnega uspeha. Za ostale se pa ne sekiraš in jim ne govoriš o svojih rezultatih, saj na koncu res pride ven kakšna o postavljanju in podobno.
skrb napisal/-a:Oj!

Sicer sam nisem tekel v Sežani, pa naj ti vseeno odgovrim, zakaj je veliko tekačev razočaranih, ker rezultata nikjer ni.
1. Ne moreš vseh tekačev metati v isti koš. So tekači, ki poleg tega, da hodijo v 8-urno službo vsaj pet do šest dni na teden namenijo treningu in seveda potem pričakujejo določen napredek. Ker je njihov vložek v treninge večji kot pri nekomu, ki teče le za zabavo in lastno veselje( kar je sicer super in večji užitek kot tekmovanje) pričakujejo, da bodo na tekmi dosegli lep rezultat, ki jim bo dajal nov zagon in moči za nove, še težje treninge. Saj ne rečem, verjetno na takih tekmah kjer tekmuje okrog 3000 tekačev in več, ni za pričakovati, da se bodo vsi borili za čimboljšo uvrstitev. Jih je pa vsaj 50-100, ki jim rezultat nekaj pomeni in trenirajo bistveno več in težje od ostalih. Zato je katastrofa, če jih ni med rezultati.
2. Ker gre za tekmo, kjer je v razpisu napisano, da se rezultati merijo, si ne morejo privoščiti, da bi imeli take težave z rezultati. Saj ne gre za nek dobrodelni tek kjer je štartnina 5 eur in se ves denar nameni za pomoč nekomu in se rezultat ne meri.

Sicer pa sem ravnokar opazil, da so rezultati popravljeni.
Upam, da je to dobra šola za organizatorje in da Italijanov ne bodo več najemali za merjenje. Očitno Timing Ljubljana ni več dovolj dober?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA