Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitke vsem ultrašem in spremljevalcem, tudi tistim, ki ste morali predčasno odstopiti :laola :laola !!!

Avi in Andreja vama pa še prav posebne čestitke ob zaroki :D ! Avi super si tole zrihtal :D !
:heart :--( :juhuhu: srce ni dalo miru, pa smo u avto šli pa kar u Sežano :lauf: pa prot Divači kjer že srečamo Arsiča pa Silvijo pa Drvariča mal bol naprej smo šli

Sem se pridružu za moralno oporo MirotuR pa Zajcu :clap: :clap: mal pred Povirjem, fest družba smo bli pa še nekej kilometrov sem je nabral :? :lol: pa še z Rosi64 jem pa ženo ter ostalimi smo mal skup pedenal sebe pa njiju. Cilj je bil fantastičen........... :rol: :rol: srečat spet iste face z :TF) pa :Fger :Feng :Fslo ter seveda NEPOGREŠLJIVO BOLTEZOVO SLOVENSKO DOBRO UTEČENO MAŠINO za pripravo taklih užitkov.....Solze sreče povsod okol nas pa nasmeh na ustnicah se je :rol: dogajal.

:hello: :hello: :hello: Na filmču smo videli eno FEST SCENO :hello: :hello: :hello:
AVI pa Andrejo :cmok: :cast1: :juhuhu: FILM poglejte VSEM BO JASNO :clap:
Se pa zdaj VSI spočijte za nove podvige................... :toast: :pivo: :driver: :hehe: :laola ka kpa veš ka so bojo še spomnil teli BOLTEZOVI :--
Lahko noč,,,,,,,,kekšne slikce pa še pridejo.

Pozdravljam tudi DARETA ker nismo čist dobr vedel kje se nahaja smo ga pa zgrešil k smo mal družino šli nafutrat. Sem se k ženi stisnu mej lan tak fest zmasirala :) , pa upam da je pol mal tud do TEBE pršlo prek nje :--
ČESTITKE VSEM. :laola

ULTRAŠEM, tudi tistim, ki ste predčasno odstopili :clap: :clap: :clap:
VSEM SPREMLJEVALCEM, ki ste bili "desna roka" tekačem in hvala, ker ste omogočili, da smo te neverjetne dosežke lahko spremljali od doma. :cast1: :cast1: :cast1:
Še ena izvedba TS je za nami (upam, da ni zadnja in če ni, le kaj se bo sedaj izmislil BOLTES :lol: )

Bil sem tudi sam udeležen TS, a ne kot tekmovalec, ampak soboto in nedeljo kot spremljevalec. :D Hvala zajcu za zaupanje :cast: in čestitke za tretje mesto. :clap: :clap:. V čast mi je bilo nudit tudi delni suport Miro-tuR.

Vsem udeležencem še enkrat vse čestitke, :clap: :clap: saj ste heroji nad heroji :cast: :cast: :cast: . Šele ko si s tekmovalci ob progi in spremljaš celotno traso, lahko občutiš in podoživljaš z njimi ta napor, trud, voljo, tovarištvo, veselje,...

Res ta prireditev je nekaj posebnega in za to gre posebna pohvala BOLTEZU in njegovi ekipi, ki je delovala suvereno. Vse čestitke. :clap: :clap:

Čestitke tudi AVI-ju za posebno dejanje v cilju, :cmok: v katerem je bila udeležena tudi Andreja. :clap: :clap: Naj vaju to dejanje še bolj utrdi v vajini ljubezni. :cmok:
hm...hm...hm....saj sploh nevem kaj bi napisal.... :?: :idea:

....v glavnem doživeli..predvsem preživeli in se fino imeli. Res je bila to ena velika izkušnja in prelepo doživetje. Dobra družba, organizacija in čudovita transa....razgledi, ki so se ponujali....ma, da ti srček zaigra.... :D :D

Najboljša od vseh je pa itak :heart Andreja :heart ....za tak suport si človek lahko oblizne ne samo 5 ampak vseh 20 prstov. Mislim, da bi "profiči" dali marsikaj za tak suport.... :-- :lol: :lol: ...razvajanje sledi.... :D :D :D

Občutkov, ko človek pride v cilj, pa enostavno ni mogoče opisati...emocije so prevelike...za koncu pa še....

Že pred štartom sem vedel, da bo ta TRANS nekaj posebnega, vendar pa je bilo potrebno za prispeti do Kopra. In s skupnimi močmi nama je uspelo. Ni kaj, to je bil TRANS transov, ki nama bo za vedno ostal v spominu. :cmok: :heart
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA