Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lučko
:shock: Sej jz sm vedu, da je z M pisano, sam se nism hotu izpostavlat, še bolje, preveč brihtn bit. :oops: :wink:
 vubk007
Na vaš forum sem zašel čisto po naklučju nekje v začetku septembra. Ne vem zakaj in kako, ampak tako se je zgodilo.
Tam berem kako navdušeno se pripravljate na Lj. maraton in s rečem zakaj pa ne. No, jaz sem razmišljal o malem maratonu.
Potem pa kar na enkrat konec septembra in polovica oktobra mimo. Jaz pa tečem povprečno 1 do 2x na teden. (6-10 km, najraje v klanec). In obupam, odločim se da grem na 6km.
Hvala bratu (ki me je dobesedno nadrl) in ženi, ki me je vzpodbujala, da sem se ponovno premislil in se odločil, da grem na 21 km, pa če bom hodil. To se je zgodilo v petek, teden pred maratonom.
TOREJ: Trening; laufam v soboto 16 km (moja najdaljša tura v življenju), nedeljo, ponedeljek, torek in četrtek....
In tako po dveh dneh počitka grem na mali maraton....
Sem pretekel, res pa je, da me je pri 12km zvilo in sem do cilja tekel zelo počasi. Ampak cilj je bil dosežen. Prišel sem do konca in to celo 28s pod mojim planom (neto čas).
VPRAŠANJE: zdi se mi da vi skupaj trenirate.... Kje in kako se vam lahko občasno pridružim, ker sem se v zadnjih 14 dneh navdušil nad tekom?
 dragons
Ja saj vem da sem že iz teme vendar bom kratek.
Bilo je super od vremena, organizacije do analize :lol: .Skratka vse se je poklopilo v en lep tekaški dan. Stanje naslednji dan brez poškodb( no ja palec je drugačne barve od ostalih).
Posebno bi se zahvalil Miru, ki me je vlekel do 27 km in pomagal prebroditi del proge kjer ponavadi imam največ težav.Naprej pa itak moraš biti mal Forresta. Na koncu se je to poznalo. (14 min hitreje kot lani) :lol:
 sempja
No, Lj :juhuhu: maraton je za nami..... zdaj pa naprej....

btw... kdo mi lahko pove kdaj točno je kraški maraton?? je že določen datum? trasa? itd.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Enkrat konc marca, trasa fajn, slo - italija, bo pa nova tema zagotovo kmal :)
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:Enkrat konc marca, trasa fajn, slo - italija, bo pa nova tema zagotovo kmal :)

Afaik je 27.03.2005 - prijave pa ze od 1.1.2005.

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tako je, 27. marec 2005, teki na 21 in 8 km.
BOmo novo temo odprl ko bo čas :)
Uporabniški avatar
 bozo
Morda kdo ve, če je zajec, ki je imel ciljni čas 3:20, prišel v cilj po načrtu?
Uporabniški avatar
 Tupolyew
bozo napisal/-a:Morda kdo ve, če je zajec, ki je imel ciljni čas 3:20, prišel v cilj po načrtu?

Zajca je... Povozil preko tačke leve neodgovrni biciklist, ki je besno poganjal pedala pri 14-em kilometru in tako bežal pred reševalcem v z modro utripajočo lučko okrašenim rešilnim vozilom, kjer je bila skrita protiteroristična enota irskih komandosov, ki so varovali veleposlanika Evropske unije Irfana Fuereja z zastavo, da mu je kdo ne bi podlo sunil in tako s plastičnim ročajem zadel v oko mimoidočega gasilca iz Podutika, ki je ravno odhajal na golaž iz konzerve in malo pivo, takisto iz konzerve, po čiščenju motorne brizgalne, ki so jo dan prej uporabili za utrjevanje drenažne podlage za novo zimo, ki bo kmalu prišla in bo snežilo kar obilo, a ne se prestrašit, kajti, ko bo sneg odšel, na Primorskem pač že malo prej, bomo imeli toliko kondicije, da se bomo lahko udeležili Malega kraškega maratona... :( Kaj ste že vprašali?
Uporabniški avatar
 kacj
bozo napisal/-a:Morda kdo ve, če je zajec, ki je imel ciljni čas 3:20, prišel v cilj po načrtu?

Zdi se mi, da so bili zajci za 3:10, 3:30 in 4:00 ure. Tisti za 3:10 je bil malo prehiter,, ob 3:07 je tekal naprej in nazaj po Gregorcicevi/Igriski. Milsim, da je prisel v cilj ob 3:08.
 dragons
Časi zajčkov :

- 3.10 - 3.09.59
- 3.30 - 3.30.11
- 4.00 - 4.03.26

časi so bruto.
Uporabniški avatar
 5rca
Bor ... hvala za info .... "moj foto" se je pa res potrudil.... 19 slik sem našla :!: :roll: :!:
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Danes sem dobil fotografijo, ko sem bil naključno slikan pri iskanju štarta za maraton. Bilo je nekaj minut do štarta, pa sploh nisem vedel, kako naj pridem tja. Tudi po sliki se vidi, da sem bil precej zbegan. :shock:

Slika

Povečana slika

Brez forumovcev sem popolnoma zgubljen, evo! :evil:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA