Na vaš forum sem zašel čisto po naklučju nekje v začetku septembra. Ne vem zakaj in kako, ampak tako se je zgodilo.
Tam berem kako navdušeno se pripravljate na Lj. maraton in s rečem zakaj pa ne. No, jaz sem razmišljal o malem maratonu.
Potem pa kar na enkrat konec septembra in polovica oktobra mimo. Jaz pa tečem povprečno 1 do 2x na teden. (6-10 km, najraje v klanec). In obupam, odločim se da grem na 6km.
Hvala bratu (ki me je dobesedno nadrl) in ženi, ki me je vzpodbujala, da sem se ponovno premislil in se odločil, da grem na 21 km, pa če bom hodil. To se je zgodilo v petek, teden pred maratonom.
TOREJ: Trening; laufam v soboto 16 km (moja najdaljša tura v življenju), nedeljo, ponedeljek, torek in četrtek....
In tako po dveh dneh počitka grem na mali maraton....
Sem pretekel, res pa je, da me je pri 12km zvilo in sem do cilja tekel zelo počasi. Ampak cilj je bil dosežen. Prišel sem do konca in to celo 28s pod mojim planom (neto čas).
VPRAŠANJE: zdi se mi da vi skupaj trenirate.... Kje in kako se vam lahko občasno pridružim, ker sem se v zadnjih 14 dneh navdušil nad tekom?