Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 triman
Ne ni se prehladila, na srečo je bilo lepo in dokaj toplo. Če bi bil maraton ta vikend, bi pa res razmislil in bi verjetno laufal kar sam.
Aja glede bruto in neto. Za tiste vrhunske je res bolje, da so razvrščeni po bruto časih, ker bi drugače lahko prihajalo do čudnih situacij. Vse ostale pa bi moje mirno lahko razvrstili po neto časih. Mogoče bi s tem tudi malo zmanjšali prerivanje na startu. Tudi meni se je že dogajalo podobno kot je napisal Speedy, da nisem imel slabšega samo bruto časa ampak je zaradi gneče precej slabši tudi neto čas, ker kar nekaj časa traja, da lahko začnem s svojim tempom. Tekel sem že tudi drugod po svetu (Kanada, Nemčija, Avstrija) in zanimivo, da nikjer drugod ni takšnega prerivanja na startu kot pri nas v Sloveniji. To še posebej velja za Kanado. Med tekači je vedno prostor še za kakšnega in niso tako nagneteni skupaj, če se kdo hoče, se mirno lahko sprehodi bolj v ospredje. Na enem izmed tekov, kjer je bilo samo malo več kot 100 tekačev, se je celo zgodilo, da so vsi držali varnostno razdaljo do startne črte, nihče ni hotel startat prvi. :))
Na velikih maratonih včasih celo vidiš, da po poku pištole ljudje čakajo na startu tudi 15 minut in potem mirno startajo iz ozadja saj se tako ali tako meri neto čas pa tudi takšne tekmovalnosti ni med njimi kot pri nas.
Uporabniški avatar
 Hudl
Tale polovicka me drzi pokonci ze cel teden. Zarad precej trdovratnega prehlada in potem - za milostni udarec - se zvina gleznja, sem sel v ta podvig brez kakrsnihkoli pricakovanj kar se tice casa. Prav majckeno sem celo mislil, da me utegnejo udi izdati in bom obtical ze kje vmes. Pa sem dan prej dozivel razsvetljenje v obliki spoznanja, da bom tekel odlicno, tako da sem se zbudil, ceprav s tezkokategorno tremo, prav optimisticno. No, in ker so razsvetljenja precej resna stvar, se nisem upal teci slabo. Osebni rekord je seveda padel, ceprav to, ker na enaindvajset nisem tekel se nikoli, ni bilo prav tezko. Bolj pomembno je, da sem z 1:58:drobiz tekel vsaj 15 minut manj, kot sem pricakoval, in priblizno toliko, kot sem cisto majckeno upal. In to z nasmehom... No razen zadnjih dveh kilometrov, kjer sem preklinjal krizo srednjih let in se spraseval, kaj mi je tega treba. Ampak je bilo vredno ze zaradi prihoda v cilj, z najavo po ozvocenju vred.
Cestitam vsem, hvala oranznemu, ker mi je skrajsal razdaljo za kak kilometer, hvala enervitu in powerbarju za doping, hvala navijacem za psiholosko podporo in hvala LM za lepo prireditev.
Hudl
 BIK
Prvič na 42km! Z rezultatom zadovoljen neto 3.37,49! Žalosten le ker žena pozabila fotoaparat v avtu in nisem nikjer ovekovečen!
Uporabniški avatar
 Barb
Po enem tednu, že skoraj nesmisel pisati poročilo :roll:

Bi se pa samo zahvalila navijaški skupini pod vodstvom Mami Nte....dali ste mi moči za zadnje metre.......pa NatašiP in Matjažu, ki sta se mi skoraj vrgla pod noge :lol:

Videla pa sem se le z redkimi.
Za Fotra sploh nisem vedla, da teče,..........pa skrajno me je zaskrbelo za Bajsija, ko je bil ves bled tam na Vodnikovi :cry:
Uporabniški avatar
 mazi
No po tednu toplic :wink: sem zopet v Ljubljani in malo bom samo strnil misli o teku... Vzdušje je bilo kot zmeraj enkratno in, če se nebi zadrževala bi naju kar odneslo že na začetku in bi nama na koncu zmanjkalo moči... Tako pa nama je šlo vse po načrtih... :lol:

Imava pa oba željo drugo leto teči na 42km, samo ne veva kako premagati to magično mejo... :?
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Čao!
Ste vsi prejeli brezplačne vzorčke gela PERSKINDOL na ljubljanskem maratonu? Upam da ste testirali in upam, da vam je bilo všeč.

Če slučajno niste prejeli brezplačnih vzorčkov, lahko kliknete na www.perskindol.si pa vam jih z veseljem pošljemo.

Če ima kdo kak komentar na PERSKINDOL Active Gel ga bom zelo vesel!

LP vsem in čestitke tistim, ki ste sodelovali na 11. ljubljanskem maratonu.
Uporabniški avatar
 Hudl
PERSKINDOL napisal/-a:Če ima kdo kak komentar na PERSKINDOL Active Gel ga bom zelo vesel!

Ves prireditveni prostor je fino disal po mentolu. Super za utrujena pljuca :D
Hudl
PS: drug dan se musklfibra nisem imel postenga... ampak to je pomoje zato, ker sem se namazal, ne zato ker sem ga vohal :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
PERSKINDOL napisal/-a:Čao!
Ste vsi prejeli brezplačne vzorčke gela PERSKINDOL na ljubljanskem maratonu? Upam da ste testirali in upam, da vam je bilo všeč.

Če slučajno niste prejeli brezplačnih vzorčkov, lahko kliknete na www.perskindol.si pa vam jih z veseljem pošljemo.

Če ima kdo kak komentar na PERSKINDOL Active Gel ga bom zelo vesel!

LP vsem in čestitke tistim, ki ste sodelovali na 11. ljubljanskem maratonu.

Z letošnjega maratona sem pritekel v cilj s precej razbolelimi nogami in prvič tudi krčem. Na srečo je našo ekipo spremljala maserka, ki sem se ji takoj prepustil v oskrbo-masažo. Prijazne in luštne punce so naju oskrbele z zajetno količino vrečk PERSKINDOL Active gela, ki je deloval zelo blagodejno na moje razsute noge, še posebej kvadricepse.

Masažo sem s temi geli ponovil še naslednji dan. Učinek je bil takoj viden in lahko rečem, da je ta, aktivni gel učinkovit. Seveda ne deluje sam po sebi, potrebna je še ustrezna masaža, npr. takšna kot sem je bil deležen sam. Ma vam rečem, pomaga, čeprav ni domače!

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 bojank
Tudi jaz lahko potrdim, da je Perskindol učinkovita, kar čudežna zadeva . Zgodilo se je prvič, da po LM nisem imel prav nič muskelfibra. Priporočil sem ga tudi drugim prijateljem-tekačem. Prav prijetno iin koristno presenečenje so bile te reklamne vrečke na cilju. Sem ga že nabavil v bližnji lekarni.
Lp Bojan.
Uporabniški avatar
 RoKo
Ice power gel deluje isto, pa še cenejši je. uporabljam ga 6 mesecev in sem zadovoljen. LP
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tudi jest sem bil z mažo FUL zadovoljen. Pomaga vsaj meni je pa rečte kar hočte.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ta maža je špon.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi jaz sem se po prihodu v štart namazal s Perskindolom, potem pa še enkrat doma in res sem imel bistveno manj muskelfibra kot lani, čeprav sem bil slabše pripravljen. Ker nimam izkušenj s takimi mazili, temu nisem pripisal nobene vloge, če pa pravite, da to pomaga, potem pa verjamem 8)
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi sam sem po teku hotel na masažo in ker je na masirnem mestu zmanjkalo maže iz školjk so me namazali s PERSIKNDOLOM, ki je bil ravno na razpolago... No naslednji dan nisem čutil prav nobene utrujenosti od teka in to je to...!!! :wink:
Uporabniški avatar
 PERSKINDOL
Zdravo vsem!

Me veseli, da je večina med vami zadovoljna z izdelki PERSKINDOL. Če še koga zanima, ali pa bi rad testiral PERSKINDOL, je vabljen, da se mi javi preko www.perskindol.si , pa mu z veseljem pošljem brezplačne vzorčke.

Dopišite če bi radi izdelke predstavili še kakemu prijatelju, pa bom priložil še kak vzorček več ;-)

LP

PS: Vesel bom še večih komentarjev
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA