Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 marathon95
moder napisal/-a:Še nekaj fotografij!
Najboljsa je zadnja fotografija, ki prikazuje kako uvidevni so Avstrici tudi do zadnjega tekaca, oz. tekacice na 42 km. Celotno spremstvo (2 resilna, rdeci kriz in dva motorista policaja).Fotografija je bila posneta ob 15:30 na gosposki ulici, mogoce kaksnih 700 metrov pred ciljem.
To se na Ljubljanskem maratonu sigurno ne bi zgodilo, ker bi vse prej pospravili! :D

http://picasaweb.google.si/modermoder9/GRAZ#

V Zagrebu bi ti zeli broj i sterali te sa staze :oops:
Uporabniški avatar
 lonely
Hojla

Svoj tretji marathon v 14-ih dneh bi opisal takole:germanska natančnost nam je postregla z eno odlično organizirano tekaško prireditvijo.Nekaj podobnega je najbrž bilo tudi v Berlinu.Dvig številk je bil dan prej v Hervisu,tako da je cela trgovina bila Expo z dodatnimi popusti.Dokaj draga prijavnina (50Eur) brez nobenega spominka pusti malo slabši vtis ampak kasneje nam je bili zadoščeno na štartu oziroma progi kjer smo bili deležni izredne gostoljubnosti organizatorjev in navijačev.
Ceste so bile popolnoma zaprte in ni bilo nobenega trobljenja in kričanja nestrpnežev kot teden prej v Zagrebu.Vreme je bilo sončno od štarta do cilja,drugo polovico maratona skorajda prevroče.Okrepčevalnice so bile dobro založene:voda,Powerade,cola,banane...Skratka lep maraton.
Čestitke Lauferju in Tae-tu na odličnih rezultatih.
@Špela*-Ta je bil 86-i,v Radencih predvidevam 100-i maraton.

Lp
Uporabniški avatar
 lonely
moder napisal/-a:Še nekaj fotografij!
Najboljsa je zadnja fotografija, ki prikazuje kako uvidevni so Avstrici tudi do zadnjega tekaca, oz. tekacice na 42 km. Celotno spremstvo (2 resilna, rdeci kriz in dva motorista policaja).Fotografija je bila posneta ob 15:30 na gosposki ulici, mogoce kaksnih 700 metrov pred ciljem.
To se na Ljubljanskem maratonu sigurno ne bi zgodilo, ker bi vse prej pospravili! :D

http://picasaweb.google.si/modermoder9/GRAZ#

Punca ima 16 let (Lisa,1992) 5.30 marathon.Vsaka ji čast.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Čestitke vse našim... :laola :cast: Super ste... :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 BonoS
Ni res, da nihče ni zainteresiran za ta tek!! Jaz sem se prijavila in grem 100%!! :D
Najbolj se veselim glasbene spremljave- na vsakem kilometru naj bi nas spodbujali bandi oz DJ-i- zveni odlično, uresničile se bodo moje tekaške sanje, upam da bom kar letela čez progo...
Uporabniški avatar
 lonely
Lepa tekaška prireditev...veliko udeležencev...proga podobna LM...glasba vsakih 900 m.

Pozor!!!...dvig številk ni možen na dan prireditve.

Parkirišče priporočam v garažni hiši zraven Hervisa (dvig številk)...od tam pelje avtobus na prizorišče (in pripelje nazaj).
Uporabniški avatar
 tae
Carlito. Res je, da sem bil lani navdušen nad to prireditvijo, še posebej zato, ker je kar letelo. Moram priznati, da letos sploh nisem opazil razpisa za to zadevo. Podrobnosti se pravzaprav ne spomnim, na kratko pa lahko rečem LUŠTNO.
 Carlito
Zgleda,da nas bo res pralo.Temperatura bo prava,upam sam,da vetra ne bo preveč(zaradi časa seveda :D )
Tae ti si bil lani,pa me zanima,če sta prva dva km precej v hrib?Gledal sem traso,pa kaže,da se proga takoj začne v hrib,2km.
LP
Uporabniški avatar
 tae
Carlito, nikakor ne. Ravnina.

To dokazujejo tudi časi prvih dveh km:
- 1.km = 3:47 min./km
- 2. km povprečje = 3:53 min./km, skupaj = 7:40:48

Razen, če je letos proga spremenjena, kar pa dvomim.
Uporabniški avatar
 jozet
Jutri zjutraj štartam po številko iz Celja. Če je še komu odveč izlet do Gradca in nazaj, mu lahko jaz dvignem številko. Upam, da ne komplicirajo glede tega.

LN Jože

lonely napisal/-a:Lepa tekaška prireditev...veliko udeležencev...proga podobna LM...glasba vsakih 900 m.

Pozor!!!...dvig številk ni možen na dan prireditve.

Parkirišče priporočam v garažni hiši zraven Hervisa (dvig številk)...od tam pelje avtobus na prizorišče (in pripelje nazaj).
Uporabniški avatar
 lonely
@jozet...dvigneš lahko številke in vrečke za več oseb...imej pri sebi potrdila o plačilu.

Čipe moraš verificirati (potrditi) na avtomatu ki je zraven .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA