Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 IRA
Ja, superca!

Bravo organizaciji, kompletno je bila speljana odlično!!!

Bravo, bravo, bravo vsem tekačem!!!
Kilometri, kateri bodo meni še kar nekaj časa predstavljali znanstveno fantastiko :twisted:
ČESTITKE!

Spoznala sem ogromno krasnih ljudi, preživela veliko krasnih krogov, doživela veliko "očetovskih" navijanj za nas polžke :wink:

Skratka, vidimo se še!
... drugo leto s kakšnim kilometrom več :D

Hvala za krasno preživet dan v vaši družbi!

Lp IRA
Uporabniški avatar
 še1PR
Vreme & family :cast: :cast: :cast: in HVALA!!! Tudi vsem ostalim, ki ste pomagali pri organizaciji, navijali :clap: :laola in tekmovali :cast: .

Vreme, a lahko kar oddam predprijavo za naslednje leto? :wink: :D

Res hvala vsem za lep dan!!! :laola :lol:

Morda kaj več, ko se mi poleže adrenalin... :lol: Uspelo mi je to, kar si niti v sanjah nisem predstavljala... :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Še jaz nekaj misli. Glede na to, da sem že lansko leto bil v Sladkem vrhu sem vedel, kaj me čaka, in to je dobra družba in organizacija ter seveda krog nekaj čez kilometer, ki pa sem se ga letos prehitro naveličal in predčasno končal z tekom. Po pravici povedano sem šel že na tek z nekakšno odločitvijo, da ne bom vstrajal do konca.
No glede na rezultate pa kapo dol vsem, ki ste vstrajali in izboljšali lanski rezultat, čestitke pa tudi vsem, ki ste prvič bili na taki vstrajnostni preizkušnji.
Vreme, tebi pa kapo dol za organizacijo, morač bit car, da se potstopiš takega zalogaja. :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 50cent
Vreme hvala za vse :clap: . Si prekosil samega sebe v pripravi te čudovite prireditve :) . Bilo je več kot odlično in zabavno. Čeprav ne maram asfalta sem z lahkoto krožil po ulicah SV......več pa v prihodnjih dneh ko malo strnem občutke.....nekaterim se nam sedaj že mudi na Tek na Pohorje :wink: .....

Lp :)
Uporabniški avatar
 AVI
...ni kaj dodati....odlično, odlično, odlično..... :lol: :lol: .....

...ne glede na vse težave, ki sem jih imel sam s seboj,Slika mi je kar dobro uspelo kroženje po Sladkem vrhu....ja ni, kaj smo kar pridno Slika vsi skupaj krožili....

...hvala vsem za vzpodbudo, ker bi morda drugače že kar nekaj krogov prej končal svoj podvig....

...hvala vencelj in miroR, ki sta me gledala dobre 3 ure na začetku.....ter MiciM, ki sva se nekako prebijala do končnih šest.....vmes os bili še kakšni prebliski...ampak nič resnega...:lol: :lol:

Ampak ni kaj, brez spremljevalne ekipe pa itak sploh ne bi šlo...

...pa še tole: marsikateri organizator tekem, bi si lahko prišel pogledati k familiji Vreme kako se stvarem streže....bravo.... :clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
Kaj naj sploh še napišem, ko so že vse drugi?
Organizacija res odlična, družba dobra...Hvala, Vreme & family
Rezultat nad vsemi pričakovanji, za kar gre zahvala navijačem ob progi, predvsem pa sotekačem za dober tempo in taktiko. Hvala, MiroR (skupaj vseh 57 krogov), hvala, David (34 krogov) in hvala vsem ostalim...
Čestitke vsem za pretečene kilometre :clap: .
Bilo je res enkratno doživetje :!:

Lep pozdrav, vencelj
 katrca
tudi moj globok poklon Vremenu, ge. Vreme in gdč. Vreme za tole prireditev. Globoko vtisnjena v srce za vedno. Vse komplimente vsem tekačem. Moj bog, kolikšni kilometri. Meni nepredstavljivo. Ampak tudi 25, ki sem jih sama prispevala, mi je bilo pred enim letom še nepredstavljivo, tako da nikoli se ne ve.
Upam, da bom drugo leto imela možnost stisniti še kakšnega več.
Uporabniški avatar
 tini
Vreme, se moje cestitke tebi in tvoji druzini za zares lepo prireditev.
Glede na to, da imam konec meseca se en maraton in polovicko s kilometri nisem pretiraval :) . Je bil pa lep dolzinski trening.

Tako, da se vidimo drugo leto..pa najbrz z vec km 8) .
Uporabniški avatar
 garni
NORCI!!!! :twisted:

Ampak vseen - ČESTITAM :lol:
Uporabniški avatar
 Štefan
Že dolgo je tega, ko sem želel napisat prvi članek,vendar se je to moralo to zgoditi ravno danes. "Dan potem, Sladlih6" Vse pohvale organizatorju- družini Vreme,vse je bilo lepo speljano, vsega i izobilju, ostalo že vse napisano! Vreme ti CAR! Sladko se je začelo že večer pred tekom, ko smo doma pekli pecivo. Sladko je bilo tudi med tekom,pecivo,pa gel,ki sem ga namesto v usta spravil na prste roke. Najbolj sladka pa je bila zmaga. Hvala vsem, ki ste navijali zame, krasna družba, še posebno pa hčerka Sarah, ki me je z vzlikanjem "dajmo ati" dodatno motivirala in vlivala novih moči, seveda tudi s suportom hrane in pijače s klopi. Čeprav sem po tihem upal, da se lahko približam lanskemu rekordu, saj še nikoli nisem tekel več kot 54 kilometrov skupaj,mi je s svojo trmo uspelo nanizat, pa še nekaj kilometrov več.
Ja,če ne bo poškodb se zagotovo vidimo naslednje leto.
Uporabniški avatar
 Vreme
Dan po tem lahko smo rečemo odlični ste bili!!!! Brez vas in vaše pomoči nam nikakor ne bi uspelo organizirati takšne prireditve in vsak od tekmovalcev, sodnikov in spremljevalcev je dodal kamenček uspeha k končni podobi včerajšnjega tekaškega praznika. Vsekakor se je dogodilo tudi nekaj neljubih napak, a saj veste človeške napake so vedno prisotne, a le te niso bistveno vplivale na končen rezultat.

Še enkrat čestitke zmagovalcem in za nas ste to bili prav vsi!!!!

Končne rezultate razdeljene tudi po urah teka pa si lahko pogledate na spletni strani http://sladkih6.gajba.net/
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hvala Vremenu in njegovi družini družini ter vsem organizatorjem, da ste nam pripravili tak lep tekaški praznik.
Svoje smo dodali tudi tekmovalci, ki smo naredili neverjetno kilometrino na progi.
Presenečen sem bil tudi sam nad seboj, saj nisem pričakoval, da bom uspel vzdržati vseh 6 ur v zame zelo solidnem tempu.
IN tako je za menoj prvi ULTRAMARATON.
Druženje pred tekmo, med njo in po njej pa so tiste začimbe, ki dajo jedilu TEK pravi okus - dober TEK.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 14 Nov 2008, 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Wega
Vreme napisal/-a: (...) Vsekakor se je dogodilo tudi nekaj neljubih napak, a saj veste človeške napake so vedno prisotne, a le te niso bistveno vplivale na končen rezultat (...)/

Nekaj neljubih napak??? Ha!! Tako zanič organizacije pa že dolgo ne! Naj grem po vrsti.
:arrow: Že na začetku razočaranje: namesto da bi se guvali in prerivali za štartne številke je šlo vse skupaj tik tak v parih sekundah. V vrstah za dvig štartne številke vedno spravim v obup nekaj konkurentov, ko jih na dolgo in široko zamorim s pripovedovanjem o nedavni operaciji hemeroidov in puljenju zoba z granulomom in kaj takega, tako da v obupu odstopijo od tekme. Tukaj pa nič!! Mične gospodične z nasmehom delijo številke, pa še knoflc je bil kar cel kupček, ne pa tako kot se za velika tekmovanja spodobi šparovno po tri v roke, da si jih potem sposojaš okoli. Skratka, že tam me je imelo, da bi se kar obrnil in šel domov.
:arrow: In takoj za tem: ŠOK! Štiri garderobe. Štiri!! In to ekstra za dekleta in ekstra za fante!! Če sem se česa veselil sem se gužvanja v eni garderobi skupaj z dekleti, da lahko občudujejo moje postavno telo. Ponavadi se v samih spodnjicah sprehajam gor dol vsaj pol ure, da vse dame pridejo na svoj račun. Tu pa štiri garderobe!! Ojoj. In povrh vsega še tuši s toplo vodo in vse take stvari, da sem potem na koncu moral s sebe sprati vse feromone, ki sem jih pridno nabiral s švicom celih 6 ur. Pa kaj je tem organizatorjem???
:arrow: Tudi med samim tekom me je imelo, da bi šel kar domov. Saj veste, jaz sem med tistimi, ki če prispeva, recimo, kak evro za sodelavčev rojstni dan ali poslovilno zabavo, piknik ali kaj podobnega, hočem potem ta evro tudi nazaj - dvojno! Na zabavah se potem bašem s hrano in pijačo do onemoglosti, saj ne gre, da ne bi pojedel manj, kot sem prispeval za darilo. In - ojoj, tečem tule okoli po Sladkem vrhu, in na vsak kilometer polne mize dobrot in napitkov in božanskega čaja in, in, in... Skratka, refleks mi ni dal miru da ne bi do konca šestih ur pojedel za tri štartnine. Je bila pa dobra stran: svojo vodo iz pipe, ki sem jo prinesel sabo sem lahko odnesel nazaj domov in jo bomo porabili danes za juho.
:arrow: Takole nabasan medvedek pa potem ničhudega sluteč padem na analizo v jedilnico in nov šok: njami testenine in njami vegi župca. Po treh, štirih krožnikih testenin in desetih župce nisem mogel več dihati!! Pa še to: ideja da se analiza organizira kar v jedilnici ob progi je popolnoma zgrešena. Če je treba kam daleč se jih vedno potem pol izgubi in nas je manj, tu pa so do konca vstrajali skoraj vsi!
:arrow: Potem pa še podelitve diplom in medalje in vrečke z darili - pa lepo vas prosim, kje ste pa še to videli?!! Rezultate se lepo pribije na kakšno tablo zunaj na travniku, da je ja blato in podobno, ko se vsi gužvamo in mirno pošlataš kako ritko, kao - sori, gužva pač, tule pa vsakemu posebej diploma z že vpisanimi rezultati - praktično online, tako da ne moreš nič nakladati koliko miljonov krogov si pretekel... Pa še medalja - pih, lahko bi bila vsaj čisto običajna plehnata ne pa nekaj izvirnega, le kaj si zmišljujejo: pecivo ala lectovo srce z emblemom prireditve... In kot da ne bi bilo dosti, še polna vreča daril vsakemu!! Dajte no!! Saj niste Dedek Mraz!!!

Tako. Kot vidite ni bilo vse tako v redu, kot ste pisali zgoraj. Ne vem od kot vam vsi ti blaženi nasmeški, ko ste odhajali domov! Kar se mene tiče: jaz drugo leto pridem samo zato, ker sem dobil plačano vstopnino, in ker upam, da bo organizator popravil vsaj eno od naštetih napak: ajd, redukcija garderob...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA