Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bosin
Še nekaj za statistiko in zgodovino:
teklo vas je 128 žensk in deklet in 28 otrok. Za prvič je ta številka dovolj visoka, naslednje leto pa pa sigurno višja, kajne, članice lepšega dela človeštva?

Še ena prošnja uradnega fotografa: so morda dekleta s štartnimi številkami 15 ,28, 30 in 50 članice TF? Podatek za arhiv, nič drugega.
 Lučko
Bravo vsa dekleta, bravo vse TF-ke. Na vašem teku, mi je bila moja dolžnost bodigarda, usmerjavalca, navijača, gobcača… v ponos. V ponos mi je bil pogled na vaš tek (kako lepo vas je bilo videti), s ponosom sem mimoidočim povedal, da ste ve TF-ke moje kolegice, da smo vsi člani TF-ja, da vas »osebno« poznam. Mogoče ne veste, mogoče si ne predstavljate, kako sem to ljudem s ponosom govoril.
Res malo priložnosti ima(mo)te, da vas lahko moški del malo pocrklja, da se vam dobro gode, da vam pokažemo in dokažemo, kako nam vaša družba veliko pomeni. Verjetno se bodo TF-ci strinjali z mano, da ste ve večkrat, bolj glasno, bolj stimulativno, ob pravem času, bolj iz srca…navijale za nas TF-ce in nam s tem vlivale še zadnje atome moči. Zato sem na vašem teku včeraj in tudi v bodoče, s ponosom nosil rdečo majčko vašega bodigarda, usmerjavalca, navijača, gobcača… Dekleta hvala vam, lep tek, lepo doživetje, ste ponos TF-ja, smo TF-ci ponosni na vas. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 matejka
lojzeP napisal/-a:Ja, glej, Matejka, takole je to

Če je pa tebi (z)manjkalo energije, si pa naredila življensko napako, ko se nisi oglasila v Piramidi.
Tam take kot ti ( vsaj sama tako praviš ) polnimo z omenjeno energijo do meje naspidiranosti, in, če se ne motim, se je zadnjič govorilo, da so ene fejst ( prej ) utrujene modelke šle iz Piramide direkt še en krog na Rožnik nardit. :D :D

2x Lp

ja, tole zveni precej determinirajoce...upam, da bom tako zivljenjsko napako lahko vseeno popravila in pricakujem cimprejsnje snidenje, da vidim kako to polnjenje energije izgleda....upam, da ne dobesedno, he he :twisted:

Se to: ali so kake slike ze na voljo?[/quote]
Uporabniški avatar
 lojzeP
u, hudo, kako eni tole hitro pograbijo :shock: :shock:

Moj namen, he, he, je bil dosežen.
Okrog izražanja nebi preveč izguljal besed, hotel sem le namigniti ( gorenjci pač ), da tisti "naši", ki se ne pridejo predstavit - dajo za pivo.
V pivu je pa energije, uuuuu, kar mal Šiškarice vprašaj.

2x LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hojla matejka!
Lahko se nam pridružiš v četrtek popoldan ob 19h na Brdu, takrat je mamreč zborna ura za tekaški party tek okoli Brda trening.In boš videla kakšna energija se tam oddaj, ko pride barbr in prinese svoj kos energije.Prinesi ga še ti pa bomo imeli skoraj tekaški forum ves na kupu.No skorja ne čist vse.Glede na to da je barbr, kar zgovorna kakor je omenil LojzeP.Za pivo pa ne skrbi ga je dovolj za eksperimente in za poplavljanje bližnje okolice ha, ha, ha, ha. :cast: :cast: :cast: :juhuhu: :juhuhu: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :cast1: :cast1: :cast1: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: V glavnem skoraj vse to te čaka tam poleg bodi gardov.Da ne bojo ljudje rekli, da merkamo samo eno dekle.Potem bojo rekli vsaj lahko no sedaj imajo pa bodi gardi še eno dodatno delo za opravljati.Preden grejo na AnaLizo v Brunarico.Tam se pa razpravlja vsa družbeno dogajanje na bližnjem Jadranu in na sončni strani Alp.
 Lučko
Matejka, en nasvet: ti se bolj ns (mene) drž, k laufamo, pa zdrav ob sokcih žvimo :lol: , enim gre preveč pir po glav, pa ana pa lizzzzzaaa, pa lizaaaa ana, pa... :twisted: :-- .
PS
Kljub temu so pa dobri tekači :cast: !
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA MATEJKA!
Nisem popolnoma mislil tako, kot sem rekel da teče pivo v potokih.Nekoliko sem rekel tudi za malce heca ki ga mora biti.Jaz sicer spijem kakšno pivo, ampak to na svete kvatre pa še to pol pira pol ga pa pustim.Kakor je rekel Lučko so soki seveda 100% še vedno zakon.Ampak, če kdaj zvrneš kakšno pivo po res dolgem teku pa ni nič narobe.Saj se človek kar dosti izmozga.No v glavnem matejka kamorkoli se boš odpravila na tek uživaj v neokrnjeni naravi in resnično uživaj v teku.
Uporabniški avatar
 Staša
bosin napisal/-a:Še nekaj za statistiko in zgodovino:
teklo vas je 128 žensk in deklet in 28 otrok. Za prvič je ta številka dovolj visoka, naslednje leto pa pa sigurno višja, kajne, članice lepšega dela človeštva?

Še ena prošnja uradnega fotografa: so morda dekleta s štartnimi številkami 15 ,28, 30 in 50 članice TF? Podatek za arhiv, nič drugega.

Jaz sem bila številka 28. Zvesta pripadnica TF. Pozdrav uradnemu fotografu, mojemu so-krajanu :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Nekaj slik s teka je v moji galeriji
 dpop
stasa napisal/-a:
bosin napisal/-a:Še nekaj za statistiko in zgodovino:

Jaz sem bila številka 28. Zvesta pripadnica TF. Pozdrav uradnemu fotografu, mojemu so-krajanu :wink:

U, pišuka, a u "đekson" z D1h je tvoj sokrajan... hudoooo
Zakaj pa tebe ni poslikal tko kot Barb... se je bliskalo ko da
bo nevihta...

LP Darko

P.S. kje bo pa tale "uradni fotograf" objavu fotke.... me zanima,
da se kej naučim:))))
 dpop
matejka napisal/-a:Se to: ali so kake slike ze na voljo?

Ja ena je pa res... sicer ne od "uradnega" fotografa...

pa glede na kvalitete slike tudi ne prevec izusenega...
ampak za prvo silo bo... naslednjic bo bolje :wink:

LP Darko

P.S. zgleduj se po Barb... njo je "opalio" en profi... :wink:
Uporabniški avatar
 matejka
marathon napisal/-a:HOJLA MATEJKA!
Nisem popolnoma mislil tako, kot sem rekel da teče pivo v potokih.Nekoliko sem rekel tudi za malce heca ki ga mora biti.Jaz sicer spijem kakšno pivo, ampak to na svete kvatre pa še to pol pira pol ga pa pustim.Kakor je rekel Lučko so soki seveda 100% še vedno zakon.Ampak, če kdaj zvrneš kakšno pivo po res dolgem teku pa ni nič narobe.Saj se človek kar dosti izmozga.No v glavnem matejka kamorkoli se boš odpravila na tek uživaj v neokrnjeni naravi in resnično uživaj v teku.

Heljou Marathon!

Sem vesela, da se tako hitro pogovori razvijajo ko nekdo kaj napise...torej v cetrtek ob 19h na brdu - bom se Nataso vprasala kako tole zgleda, ker ce je prevec teka mene kr zmanjka, ker kot sem rekla sele zacenjam...kar se pa piva tice, ga pa jaz sploh ne maram - rajsi kako drugo bogato pijaco, he he...
8)

lucko!!! ne razdora delat med ldmi...vsi se skup drzimo, ne eni z enimi drugi z drugimi...al kako? :D

A Tomaz Zupancic je tvoje ime marathon in ta pesmica tudi? K jest sem tut Zupancic - sam ne vem kolk dolg se, he he... :lol:
Uporabniški avatar
 matejka
dpop napisal/-a:
matejka napisal/-a:Se to: ali so kake slike ze na voljo?

Ja ena je pa res... sicer ne od "uradnega" fotografa...

pa glede na kvalitete slike tudi ne prevec izusenega...
ampak za prvo silo bo... naslednjic bo bolje :wink:

LP Darko

:wink:

Kje so kake slike? Ne znam u nobeno galerijo, pantha rei naj bi imel tut nekaj...sem tok firbcna... :shock: :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
zgoraj desno piše - GALERIJA, ROŽNIK

Greš na galerijo in to je to - pol pa prosto po Francetu 8) 8)

2x LP

P.S. A vidš, da ti manjka A & L - pa ne vse zares vzet :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA