Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nataša
Bor, jest ti posodm svojga smajlija če češ, mislm da bi ti zdele kr pasu!!
Uporabniški avatar
 Fotr
Bor napisal/-a:ok no, :evil: sej vam čestitam no

sej se hecam :D :D :D

no al pa ne

lp bor

Ej, Bor, tebi bo do oktobra 21 km premalo, sigurno boš že zrel za 42 km. Na PST si 35 km mimogrede zbrisal. Bova pa drugo leto zamenjala.
 Nataša
se pa na vašem mestu ne bi preveč veselila, da se bo prkazu sam andrej "martinov lulček" šifrer. ker v radencih je tud tekel en janez janša. okej no, borut pahor je bil taprav. v kamnku nas je 6 (!!) nataš hribar. nadalje - zanč naj bi mel tomaž humar predavanje o indiji. ljudje seveda pridejo v velikem številu, ampak tomaž humar sploh ni bil tomaž humar ampak čist en drug, ki je bil tud tomaž humar. pa tud enga kolega sem mela po imenu vili brandt. tko da...sam ne se veselit da noute pol jokal.

pa vso srečo dons!!!! pokažte TF spirit!!!
 dpop
Ampak Miro Ličof je pa SAMO eden in enkraten!!!!!! :cast: :cast:
Tjaša Lučič takisto!!

LP Darko

P.S. Forza Fotr, Forza Tjaša!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 GaGa
Tjaša napisal/-a:Tina in Manika, komaj čakam, da vaju spoznam!

Enako!!!
Jaz ze prav s težavo odštevam ure in minute do začetka sestanka. Zdej se grem pa mal zamotit, grem odtečt eno desetko, pol pa pod tuš in na sestanek :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Najprej sporočilo o Andreju šifrerju. Ni ga bilo in ne vemo ali je kranjski pevec ali ni. Bomo videli drugič, če bo prisoten.

Danes je bil spoznaven večer med izbranimi člani ekipe in dana so bila uvodna navodila dr. Škofa, dogovorili smo se za zdravniške preglede in pokazali so nam športni laboratorij, kjer nas bodo testirali. Do sedaj so tam pregledovali samo profesionalne športnike, mi pa bomo pregledani kot rekreativci. Predstavili so nam tudi pomočnike, ki nam bodo pomagali pri treningih.
Od TF nas je bilo pet, smo se hitro spoznali: Tjaša, GaGa, Manika, Matejka, Priseljenka in Fotr. Forum skoraj vsi že poznajo, tudi dr. Škof je rekel, da ga bere, tudi Fotra poznajo. Kmalu bodo tudi ostali poletovci člani foruma, smo naredili reklamo, o tem sem prepričan. Vse in vsakega so slikali, verjetno bo kakšna slika v Poletu, da boste videli na licu mesta, kakšni smo.
Po končanem sestanku smo forumovci imeli še prijateljski klepet pred fakulteto z dr. Škofom in mislim, da bomo lepo sodelovali. Nadaljnje poročilo sledi, ko se spet sestane Poletova tekaška ekipa, to pa je v sredo ob 18.00 v Tivoliju, kjer je na vrsti že prvi trening.
Uporabniški avatar
 Manika
No, pa še moje poročilo.

Že, ko sem se pripeljala pred FŠ, sem zagledala Tjašo in Fotra. Pridem v sejno sobo, kjer nekaj Poletovcev že sedi. Vsi se samo spogledujemo, malo nasmihamo, Fotr, Tjaša in GaGa pa že veselo čebljajo. Pride še Matejka, potem pa se opogumim in se predstavim. No, prvi korak je narejen :)
Dr. Škof nam razloži vse o treningih in testih, ki jih bomo delali. Potem pa naša predstavitev in seveda fotografiranje, za katerega imam občutek, da ga precej ljudi ne mara :) Hm, tudi jaz ne.
Fotr pri svoji predstavitvi seveda naredi kratek EPP za TF in zdi se mi, da bomo v teh dneh dobili nove člane, željne tekaških nasvetov.
Danes naj bi dobili že 1. plan treningov, ki je baje kar naporen. Vsaj tako je bilo rečeno. Mene je bolj zaskrbela informacija, da naj bi pretekla 40-60 km tedensko v bistvu že sedaj :? Očitno bom morala bolj pridno trenirat.
Jutri odhajam na zasluženi dopust :D , tako da bom na prvih dveh treningih manjkala :cry: . Poletovci s TF, uživajte, pa mi pošljite kakšen SMS s kratkim poročilom o prvem treningu in pa testiranju na FŠ. Številko vam še sporočim.

Komaj čakam, da se spet vidimo. No, mogoče pa že danes v Tivoliju, če ne bo ravno kakšno neurje :x
Uporabniški avatar
 runner
Fotr pri svoji predstavitvi seveda naredi kratek EPP za TF in zdi se mi, da bomo v teh dneh dobili nove člane, željne tekaških nasvetov.

Fotr bo promoviran v uradnega PR od TF.
ASAP ... OK?

LP runner
PS mater sovrazim okrajsevalnice in akronime :-)
Uporabniški avatar
 Tjaša
runner napisal/-a:Fotr bo promoviran v uradnega PR od TF.
LP runner

Saj je že - a ne vidiš kako lepo boldirano zeleno se sveti na listi prisotnih na TF - ga je Ero zacopral! SUPER :!:
 dpop
Tjaša napisal/-a:
runner napisal/-a:Fotr bo promoviran v uradnega PR od TF.
LP runner

Saj je že - a ne vidiš kako lepo boldirano zeleno se sveti na listi prisotnih na TF - ga je Ero zacopral! SUPER :!:

Madona... fotr je zdej radiaktiven... še v temi bo svetil!

Fotr... tolk da veš... od zdej te kličemo "vaša svetlosti Fotr" :wink:

LP Darko

P.S. no... pa ti ni treba več nosit flurescentnih odsevnikov ponoči :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
dpop napisal/-a:Madona... fotr je zdej radiaktiven...

Helou!
Radio nisam, a aktivan sam od '44 godine!
Jel tako, Čale!

No, da ne boste rekli, da nabijam %-te!
Vsem čestitam in želim čim manj mukotrpni trening in, da me na 9.LM ne boste prehiteli.
 dpop
Bajsi napisal/-a: da me na 9.LM ne boste prehiteli.

He he... ali je to želja ali je potrdjena? :wink: :wink:

LP Darko

P.S. Hec... ampak trenirati bo pa treba... zdej pa ne bo
več... "uf, dež je men se ne da"... nema da nema...
Lauf macht frei... or whatever :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
Res so izbrali zelo raznolike ljudi, vecini pa je skupno to, da so "pozitivcki". :D :D :D
Na sestanku je bilo kar prijetno vzdusje, ceprav smo imeli za urediti veliko administracije. Vsi ze komaj cakamo na nas prvi tening, prav tako pa na razna testiranja, da vidimo v kaksni (ne)formi smo. :D

Lep pozdrav, pa upam da se vidimo zvecer!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA