Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 olson
:lol: Vsaka čast Zdravko ,Miro vidva sta res prava ekstrema povrhu pa še dobra prijatelja in zabavljača :P .Kako je že reku Katanc???? kapo dol res sta carja.
Upam da se vidimo čim prej in spet malo poklepetamo,pa lep pozdrav.OLSON :toast:
Uporabniški avatar
 stena
ZdravkoC napisal/-a:Iz raznih virov prihajajo informacije, da masaža vsaj dve uri po maratonu ni najprimernejša.

Kot sem obljubil sem se pozanimal in res je temu tako. V poštev pride kvečjemu masaža z ledom, ki povzroči vazokonstrikcijo in s tem zmanjšanje pretoka krvi; masaža povzroči ravno nasprotno, sepravi povečan pretok krvi, ki pa ob raznih mikro ali pa makro poškodbah ni zaželjen. Zato tudi RICE princip, ki se ga uporablja neposredno po poškodbah vsebuje črko I, spravi ice (led).

Ni kaj, še enkrat več se je pokazalo, da so starejši ljudje tudi modrejši. Hvala Zdravko za tole info. :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
stena napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Iz raznih virov prihajajo informacije, da masaža vsaj dve uri po maratonu ni najprimernejša.

Kot sem obljubil sem se pozanimal in res je temu tako.

Lepo, hvala. Me čudi, da si sploh podvomil :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA