Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

lona
Oj, tale tek v soncu in vetrcu je bil res super začetek v tekaško sezono.
Vse čestitke organizatorjem in seveda množici prisotnim. :cast:

Rada bi pohvalila dobro gesto organizatorja: v zamenjavo za mesne bobiče sva s prijateljico prejeli nadomestilo - izvrstno tortico (no, khm, meni je izvrstno sedla :oops: ).
Morda predlog za naslednje leto: kakšni brezmesni bobiči bi bili prav fina stvar.
8)
Na teku pa sem resnično uživala in je res bilo super lepo. :D :D
lp vsem!
Uporabniški avatar
 Arabo
Mojmir :cast:

Sam nisem hotel kritizirati samo organizacijo, ampak povedati nekaj o tekaški kulturi nekaterih udeležencev, ki se kljub pozivom niso hoteli umikaiti nazaj (na startu teka).

Prav tako so tekači odgovorni za "zmedo" na cilju.

A to so, kot sem že omenil neki "nedeljski" tekači, ki se drugače razen mogoče LM, ne udeležujejo tekov.

Moj pomislek je bil le glede merjenja tekmovalnega časa (na cilju bi bila lahko vsaj ura z uradnim časom teka).
Uporabniški avatar
 olson
Jest tud pričakujem vsaj neuradne rezultate teka,pač eni nismo mogli čakati proglasitve.
lp. :lol:
 inchi
Jaz sem si kar sam nameru 43,38 kar je neto čas.
Sem zelo zadovoljen in vesel, kako smo se borili, čeprav čas ni najpomembnejši. Čestitke organizatorjem, jaz nimam pripomb.

včasih tečem hitr, včasih pa prepočas.
Uporabniški avatar
 IRA
Še neki sem se spomnila :oops: :wink:

Une zapestnice za na roko so se pa men tako hudo kjut zdele ...
Prav luštna pogruntavščina ... :twisted:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Fino je blo.
O organizaciji pa: ker gre za skupino prostovoljcev jim izrekam same čestitke. Je pa človek iz organiziranega teka v tek malo bolj kritičen. Ker je prireditev postala tradicionalna, bo treba malo na varnosti tekačev narediti. OK, na štartu smo se po parih minutah končno zmenili kje je štartna črta, redarji bi lahko že pred enajsto uro potisnili množico za rampo :!: Pripomba je še za zadnjih 500 m (še posebej nas, ki smo pritekli na repu). Naj se postavi ločen koridor za tekače in pohodnike. Slalom med njimi ni bil prijeten. Zadnjih cca 80 m pa sploh ne veš kam moraš tečt, ker je na cilju že cel cirkus. Hitrejši tekači tega najbrž niso občutili, nas polžke je pa malo zmedlo. Pa mogoče res en displejček v cilju, malo za orientacijo :wink:
Drugo leto bo seveda to že vse urejeno. Lani je bil moj komentar, da so to itak kmečki teki- celo Mojmir je povzel moje poimenovanje :D -letos pa je moje oko že malo bolj kritično.

Brez zamere.
Mi smo najboljši :clap:
Se vidimo 2010 :--
Uporabniški avatar
 riba
hmmmmm...... je treba vzet malo z rezervo ta vrstni red :? .
Kolega, ki je bil pred mano cca 1-2 min je na seznamu za mano :lol: .
Očitno je bila prevelika gužva na rdečem tepihu :roll:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Teka-tekica Vesna, klanjam se do popka in še nižje. Carica si :toast:
 Mojmir Kovač
ej teka tekica, pa ti si hitrejši/a od mene :oops:

rezultati in TV prispevki in nekaj fotografij na

www.skid.si

jutri bodo tudi fotke vseh, ki ste pritekli skozi cilj

zakaj so rezultati šele sedaj? glavni računalničar si je dovolil izlet na koncert Killersov v Minhen, še preden je rezultate postavil na stran.
od meni jih je že slišal! :evil: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 tae
gumpy, po mojem si se malo zmotil in post prilepil na lanskoletna poročila.
Uporabniški avatar
 gumpy
tae napisal/-a:gumpy, po mojem si se malo zmotil in post prilepil na lanskoletna poročila.

Hvala, sem sporočilo premaknil tja kamor sodi :) LP!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA