Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
sam sem uspel preteči 25 krogov. mogoče ve kdo ke se da slike vidt pa mogoče rezultate?
Uporabniški avatar
 vencelj
Sploh ne vem, kaj naj še napišem, pa vseeno:
:arrow: zelo lepa prireditev, krasna družba, veliko tekačev... :D
:arrow: hvala, Uroš, za enkratnih 35 krogov... :lauf:
:arrow: proga OK, le klanec je bil s kroga v krog bolj strm... :roll:
:arrow: čestitke vsem za odlične dosežke :cast: , prav tako tudi ekipam :TF)
:arrow: tudi jaz sem s svojimi 40 krogi (uradno 76,28 km) več kot zadovoljen :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Laufer
TF - Ultra :cast1: :laola
Ekipa je suvereno zmagala ib si prislužila skoraj metrski pokal, ki pa ima eno malo napakico :roll: . Je prehodni in drugo leto bodo morali braniti zmago :twisted: .
Naj pohvalim tudi ostale ekipe TF -ja

M. Kr. Ekipa
1 321 Tekaški forum - ultra 612,147 km
2 228 Tekaški forum - maratonci 434,796 km
3 225 ZABUŠANTI 429,075 km
4 181 Tekaški forum - Sladkih6 345,167 km
5 150 Chickita &TF 286,050 km
6 122 ultra - pas PAULI 232,654 km

Med prvimi 6 ekipami jih je kar 5 iz TF. Samo Zabušanti, katerim je pomagal TO-LE, so bili med najboljšimi.

Prvi del proge sem se res vlekel (po Irenino sem se slinil po progi) in delal kar velike premore. Bruto sem za maraton rabil kar 5 ur. :oops:
Mislil sem odteči 25 krogov in končati. Po 7 urah smo imeli samo še 7 krogov prednosti, 3-je iz ekipe pa so že odšli domov, zato je bilo treba ponovno na progo in v boj za ekipno drugo mesto. Nekako sem skupaj spacal še 4 kroge, torej se je splačalo. Zabušante smo premagali samo za 3 kroge. Zbral sem jih 30 (57,21 km) in sem zelo zadovoljen. Zdaj lahko rečem, da sem Ultraš :lol: .Med tekom nobenih problemov z nogami, na koncu so se kot moja šibka točka pokazale trebušne mišice.

Classixu :clap: , saj je opravičil zaupanje in imenu ekipe primerno odtekel svoj prvi maraton.

Še današnja prehrana 1 gel, napolitanke in 1 l Coca Cole.

Ekipi hvala za vzpodbujanje in super dosežek.
Uporabniški avatar
 vencelj
Gregor Bizjak napisal/-a:sam sem uspel preteči 25 krogov. mogoče ve kdo ke se da slike vidt pa mogoče rezultate?

Rezultati so in si jih verjetno že videl, slikce bo pa tudi verjetno kdo nalimal.
Čestitke za dober tek...mimogrede, kje pa si se danes skrival :?: Na progi sem te nekajkrat videl (enkrat ogovoril, toliko da sem vedel, da si res ti)...

LP, vencelj
 klas
noro dobro ste odtekli tole - bravo tekaški forum
navdušen sem :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Vete kaj ...

Zdele sem si ogledala rezultate!!!
Res, krasni smi bili ... vsi skupaj in vsak posebej!!

BRAVO TF :laola
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

No prireditev je bila super. V 20 krogu so se mi pridruzili se nasi domaci (mali je imel danes 6 let) in sta otroka celo odtekla en krog z mano. Potem sem za povrh naredil se enega tako da sem bil za ziher da sem oddelal svoj prvi maraton (objavljeno je bilo da naj bi bil krog dolg 2100 m).

Po preoblacenju smo se odpravili na praznovanje in zdele doma me tako lepo pricaka neprijeten podatek med rezultati in razocaranje, da so me organizatorji "nategnili" in ni blo nic s prvim maratonom. Pa brez skrbi da ne bi bil popolnoma noben problem oddelat se kak krog. Bi tud familija z veseljem se malo navijala.

Tako da se opravicujem sotekacem iz ekipe, da nisem upravicil imena. Hkrati pa Classix svaka cast.

G.
 JakaStrumbelj
Jaz sem odtekel 17 krogov v 2:59. Sem kar zadovoljen, čeprav je bilo v planu vsaj 20 krogov... klanci so bili pač prestrmi...

Vsa čast vsem ki so tekli vseh 8 ur! in čestitke vsem, ki so podrli svoj dolžinski rekord!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
grb napisal/-a: V 20 krogu ... . Potem sem za povrh naredil se enega tako da sem bil za ziher da sem oddelal svoj prvi maraton (objavljeno je bilo da naj bi bil krog dolg 2100 m).

TOLAŽBA
Po enih primerjavah se za 200 višinskih metrov lahko smatra, da si pretekel 1 km več. Na krog je bilo ca 30 višinskih m. Popolnoma upravičeno lahko računaš, da si pretekel 3 km več, kot je uradni rezultat :wink:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
vencelj napisal/-a: :arrow: tudi jaz sem s svojimi 40 krogi (uradno 76,28 km) več kot zadovoljen :juhuhu:

BRAVO!!! :cast:

ZdravkoC napisal/-a:Splačalo se je
Vsaka čast organizatorju
Poročilo sledi po regeneraciji :wink:

Slika

Carji ste!
:cast:
Uporabniški avatar
 bernarda
ČESTITKE ZMAGOVALCEM :clap: :clap: :clap: :clap:

Seveda tudi ostalim, CARJI in CARICE ste :laola
  • 1