Pa je mimo Tek okoli Šmartinskega jezera...fizično, psihično še ne, v mislih sem še tam...
Organizatorji ŠPORTNO REKREATIVNI KLUB CELJE hvala...res ste dobro poskrbeli za vse, tudi zame, ki sem slep. Poskrbeli ste mi za spremljevalca sotekača, kar se redkokdaj zgodi na teh tekmovalnih prireditvah in se potem sam ubadam s progo, kakor vem in znam, pač takrat ne dobim na hitrosti. Če je napovedana trasa že vnaprej, jo naštudiram sam ali pa tudi ne, pa se potem malo lovim... Tako da Sašo hvala ti za dobro organizacijo tudi zame in za sotekača, ki si mi ga priskrbel...Zimi hvala tudi tebi, verjetno tudi zate ena izkušnja več. Lepo sma sodelovala.. po trasi Šmarjaka, kot pravijo domačini. Pretežno po asfaltu... smo gurali vzpone in spuste...Vmes doživetja, kot npr. vzpodbujanje ene punce s harmoniko...kar zanimivo in pestro... Srečal tudi sotrpina, slepega kolega, Borkota... s katerim sma večji del poti pretekla skupaj, vas Tekaški forumci, pa na tem tekmovanju nisem srečal... ali sem bil prehiter, ali pa prepočasen...?
Res odlična prireditev, z zabavo radia Fantazy na cilju...
Se vidimo naslednje leto...
Srečno...