Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 5r002
spela* napisal/-a:Drugače pa tudi meni ne odpre strani z uradnimi fotkami in rezultati. :?

ja men tud enkrat odpre, drugič spet ne... dela bl na vetr tole... :)
tko da priporočam da večkrat probaš... :)
Uporabniški avatar
 Hojca
Tudi meni je bil tale tek prav fajn. Res smo imeli srečo z vremenom, vendar je bilo kar soparno. Na srečo je bilo ob progi na voljo dovolj vode in glasnega vspodbujanja 8) . Kljub obilici blata mi je bil še najbolj všeč del čez gozdiček.

Tudi jaz bi se zahvalila Razyju in Sončki za prevoz, Špeli* za vso "korespondenco" in vsem skupaj za super prijetno družbo :D. Pa seveda ...hvala tudi vsem fotografom.
 spela*
tae napisal/-a:* Optimalni cilj je bil 26:30 :arrow: to ni uspelo, recimo da je krivo blato, čeprav sem zvedel, da je proga tudi malo krajša od 7. Skratka od željenega tempa 3:45min./km se oddaljujem in očitno je čas za spremembe.

Blato plus klanci :arrow: ne moreš pričakovati, da boš tekel z enakim tempom kot po ravni asfaltirani cesti ...

5r002, očitno je res, včasih dela, včasih ne. Trenutno dela.
 spikl
Zrezultati so zamujali zaradi zelo velikega števila nastopajočih,če se bo ta trend nadaljeval,bo potrebno,kot je v navadi pri večjih tekih teči s čipom.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla!
Bilo je lepo, super smo se zabavali, smejali, tekli. Vsak je kakšno pihnil :D , pa je bilo. Videla veliko tekaških prijateljev, kar je sploh super. Odtekla pa letos prvič 14 km in zdaj se počutim odlično. Se vidimo! Sončka
Uporabniški avatar
 brankos
sem na hitro si pogledal Bevško potekaško sceno iz kolesarske prspektive (sem bil lih na turi tam okoli) in videl da je to kar zaresna dirka s kar zajetim številom tekačev in kategorij, tako da je bila rezultatska zagata verjetno upravičena. pa čestitke vsem TFjevcem ...
Uporabniški avatar
 Sončka
spela* napisal/-a:Sončka, imam sicer še eno tvojo fotko s prihoda v cilj, ampak je žal neostra. Če želiš, ti jo vseeno lahko pošljem.

Ni problema Špela, hvala vseeno. Je tudi Igor postal pravi fotografski navdušenec, tko da fotk več kot dovolj.
Uporabniški avatar
 lonely
Prvič sem bil v Bevkah in lahko povem da sem bil udeleženec ene lepo organizirane tekaške prireditve kar samo dokazuje da teki po manjših krajih oz.vaseh imajo dodatno dimenzijo prisrčnosti in sodelovanja vaščanov.

Proga...zanimivo lepa (no,malo motečega blata)...okrepčila OK..vreme vetrovno ampak temperaturno - "pravo" tekaško...velika TF-družba.
Naslednje leto pridem poravnati račune,glede lastnega končnega časa.

Po malici sem se odpravil na naslednji...bolj zahteven tek na Mašun (Kneški tek)
 vilpol
Imel sem številko 310 in sem pritekel na cilj.A na moje presenečenje me ni med tekači prispelimi na cilj...kako je to mogoče saj je na cilju nekdo popisoval rezultate.
Uporabniški avatar
 Nadj@
Še moj komentar, s svojim tekom sem še kar zadovoljna glede na to da sem se podala na progo s poškodovano nogo, :? lepo je bilo videti znane obraze in z njimi malo poklepetati :D čestitke vsem ki ste tekli,predvsem pa dobitnikom kolajn :D :D
 vilpol
uglavnem takih brez rezultata nas je več to se mi v desetih tekaških letih še ni zgodilo prirediteljem 1.Če bi bili čipi bi bilo drugače
Uporabniški avatar
 Arabo
Kot lonely sem se tudi jaz letos prvič udeležil teka in sem z organizacijo, progo in tekom zadovoljen.

Glede "težav" z rezultati ne morem komentirati, ker sem se pobral prej stran zaradi drugih tekaških obveznosti.

Sem pa spoznal še vrsto forumovcev in vem, da na naslednjih tekih kjerkoli v RS ali bližnji okolici, ne bom nikoli več sam. Družba, pogovori, prijaznost, veselje, analiza, komentarji ... Super.

Upam samo, da bo v naslednjih letih tek uvršen v koledar Slovenija teče ali v okvir kakega drugega pokala, saj menim, da si to po organizacijski plati in po udeležbi zasluži.

:clap: , :cast1: organizatorjem in vsem tekaškim delavcem, ki pomagajo, delajo, se trudijo in soustvarjajo take teke.

Vsem sodelujočim čestitam za dosežene rezultate, saj smo na koncu vsi zmagovalci.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA