Balonček se javlja, užaljen

, ker so TF-jevci ignorirali podelitev medalj. Še dobro, da mi je družbo delala Petka. Še sedaj imam dolg nos od užaljenosti

, Tko, je pa medalje, ne bom nikomur pokazala, prav vam je

.
Jaz sem se imela fajn, kot že dolgo ne. Moj balonček je v cilju pokazal točno tisti čas, ki sem si ga zastavila - kako ne, saj sem na balonček svoj ciljni čas napisala šele potem, ko sem v cilj pritekla

. Torej sem izpolnila vsa pričakovanja, jupi.

Z hidracijo

na postojankah sem imela velike in resne težave, saj mi v zadnjem krogu niso hoteli ponuditi pira, dokler se nisem začela vračati

. Pa sem jih opozarjala že v prvem krogu

. Kaj čmo, bo drugič treba posebej pojačati propagando. Resnici na ljubo, eni so se me spomnili še od lani, baje sem že lani težila zaradi piva med tekom.
Posebna zahvala gre Dušanu???? , ma tisti, ki je bil na obratu proge, ker je celo enih 200 m tekel z mano, da mi je nesel pirovsko flašo

.
Ja, bilo je zanimivo opazovati face med tekom, zaverovane samo v svoj tek,v svoj rezultat, in druge, ki so se mi prismejali nasproti. Hvala vsem za spodbudne nasmehe, poglede, besede,hvala,ker ste bili lep dan in lepe trenutke pripravljeni deliti, tudi z mano.

. Lenči,tvoj objem je bil zlat
Čestitke pa vsem

, ki ste progo pretekli, čestitke za PB-je

. In brez zamere, meni moji PB-ji niso pomembni, če pa za vas so,uživajte v tem ,kot uživam jaz v tem,dajih ne postavljam, PB-je namreč. Če jih tokrat ni blo

, bodo pa drugič. Važno je, da smo se meli fajn.
Pozabla sem povedat, da sem osvajala enega policaja na motorju, pa se ni pustil prepričati

, sem morala kar na lastnih tacah do cilja. In tokrat me začuda nihče ni vpraša,če sem mogoče zadnja, da bi jo lahko že zbrisal s postojanke domov

.
Čveka,zdej pa pejt delat in nehaj smetit na forumu.