Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bernarda, nobena katastrofa, da si se pri imenu zmotila, bolj pa to, da si me vikati hotela. :lol: Saj se hecam. :wink:
Sem res vesela, da sva se spoznali. :D
Glede mojega časa: pritisnila sem na "lap" na uri na oznaki za 10 km, prepričana, da je proga prav izmerjena. Ampak zdaj pa berem, da je bila proga krajša, tako da si rekorda verjetno ne morem priznati. :(
V Celje sem se odpravil z namenom druženja s prijatelji in brez kakšnih tekmovalnih ambicij.

Ker mi nagaja ahilova tetiva sem se prijavil na 10.5km....ta del sem opravil v solidnem času...pridem na cilj...zagledam -Petko- in njena družba me popelje v drugi,nepričakovan krog...spodbujala sva se in uspešno pritekla na cilj....moj skupni čas na 21km je prikazan kot čas teka na 10.5km...sej ni važno.
No,čestitam -Bernardi- na zmagi, -mravljici- na uspešnem "krstu"....vsem ostalim pa za majhne osebne zmage.
-Hvala Urbanu Praprotniku na svetovanju glede poškodbe....kot vidim strikten počitek ni potreben...le krepilne vaje in modifikacija teka (razdalja,profil proge...).
Pozdrav vsem novo spoznanim TF-prijateljem (mravljica,dexi27,jozet,Urban Praprotnik,ALONSO....)
Glede organizacije nimam večjih pripomb...ni na ravni kakšnih nobel-tekov ampak organizatorji iz vrst DMP-Celje so se potrudili po najboljših močeh.....čestitam.
V Celju sem bil ob 17h. Teoretično še eno uro pred štartom, vendar ne na štartno-ciljnem prizorišču. Malo sem zgrešil in se odpeljal naprej proti strogemu centru. Posledično sem omenjeno dvorano našel šele pol ure kasneje. Malo sem bil paničen, ko je bila ura že 20 minut do štarta, jaz pa še vedno v vrsti za prevzem številk. Tokrat časa za ogrevanje ni bilo, vendar to ni izgovor za moj tek. Dejansko ne krivim nikogar, takšna je pač moja pripravljenost. Cilj na krajši progi 40:30 mi ni uspel (tak sem imel plan glede na lansko tretje uvrščenega v moji kategoriji, kjer pa tudi nisem upošteval, da ste imeli menda kar 30°C). Moj čas 40:56 (falil za cca pol minute), kar je zadostovalo za 11. mesto absolutno in šele 6. v kategoriji. Tretje uvrščeni v naši kategoriji je imel skoraj 3 minute prednosti pred mano, kar pomeni da itak nisem imel šans za uvrstitev. Razglasitev nisem čakal, vidim pa da je kar nekaj forumovcev pobralo medalje. Čestitke vsem.

Spela* glede na konfiguracijo proge bom upošteval tvoj nov rekord na 10k.
Zdravo!Lep pozdrav vsem,za mano je čudovit tek,tudi rekord in mi je vseeno,če je nekaj metrov krajša proga,saj vsak išče najbolj idealno linijo in krat štiri in to je to.Organizacija teka je odlična,morda prav dobra,a vseeno na lepem nivoju.Kdor je že kdaj pomagal pri organizaciji ali celo organiziral ve,da ni tako enostavno.Če delaš,je dopustno tudi grešiti.Spoznal sem kar nekaj forumovcev in ostalih tekačev,pozdravil bi Lonely-ja,s katerim sva bolj poklepetala.Tudi Jožetu Turnšeku en lep pozdrav,pogrešal pa sem gosp.Anico Živko.Lep pozdrav vsem tekačem in kmalu nasvidenje.ALONSO P.S.Rezultat 1:25:46 je zame že blizu svetovnega rekorda,ki je zame 1:24:00 !!!
Po enem mesecu in sanirani poškodbi zopet polmaraton. Na progo sem šel kar malo s strahom. Tekel sem v enakomernem tempu in od daleč dihal Razyu za ovratnik. Ujel sem ga na obratu v 2 krogu, malo je zopet potegnil, vendar je bil na naslednjem klanču moj :D .
S korekturo mi je namerilo 20.440 m

Še profil proge:
Slika
Še nekaj besed z moje strani.

Teka v Celju sem se udeležil prvič in zagotovo ne zadnjič. Proga je dokaj zahtevna,
vendar nam je včaraj šlo na roko vreme, tako da so bili pogoji za tek dobri. Tudi čez organizacijo nimam pripomb, vendar sem tekel samo prvi krog, tako da z oskrbo v drugem krogu ne vem kako je bilo. Verjamem pa, da organizator beleži vse naše pripombe in jih bodo skušali v prihodnje odpraviti.
Spoznal in srečal sem tudi veliko TF članov in bilo je res prijetno dobiti kakšno spodbudo med samim tekom. Na podelitev nisem čakal saj sta me že nestrpno čakali žena in hči in že smo oddrveli proti domu.
S svojim tekom sem zadovoljen. S časom 45:48 sem dosegel 9. mesto v svoji kategoriji in 22. absolutno.

Čestitam vsem tekmovalcem in tekmovalkam na obeh razdaljah in vidim da vedno več forumovcev posega po medaljah. :laola Bravo
Balonček se javlja, užaljen :lol: , ker so TF-jevci ignorirali podelitev medalj. Še dobro, da mi je družbo delala Petka. Še sedaj imam dolg nos od užaljenosti :--( , Tko, je pa medalje, ne bom nikomur pokazala, prav vam je :argue: .

Jaz sem se imela fajn, kot že dolgo ne. Moj balonček je v cilju pokazal točno tisti čas, ki sem si ga zastavila - kako ne, saj sem na balonček svoj ciljni čas napisala šele potem, ko sem v cilj pritekla :-- . Torej sem izpolnila vsa pričakovanja, jupi.

:pivo: Z hidracijo :drink na postojankah sem imela velike in resne težave, saj mi v zadnjem krogu niso hoteli ponuditi pira, dokler se nisem začela vračati :toast: . Pa sem jih opozarjala že v prvem krogu :evil: . Kaj čmo, bo drugič treba posebej pojačati propagando. Resnici na ljubo, eni so se me spomnili še od lani, baje sem že lani težila zaradi piva med tekom. :oops:

Posebna zahvala gre Dušanu???? , ma tisti, ki je bil na obratu proge, ker je celo enih 200 m tekel z mano, da mi je nesel pirovsko flašo :cast1: .

Ja, bilo je zanimivo opazovati face med tekom, zaverovane samo v svoj tek,v svoj rezultat, in druge, ki so se mi prismejali nasproti. Hvala vsem za spodbudne nasmehe, poglede, besede,hvala,ker ste bili lep dan in lepe trenutke pripravljeni deliti, tudi z mano. :laola . Lenči,tvoj objem je bil zlat :rol:

Čestitke pa vsem :clap: , ki ste progo pretekli, čestitke za PB-je :clap: :clap: :clap: . In brez zamere, meni moji PB-ji niso pomembni, če pa za vas so,uživajte v tem ,kot uživam jaz v tem,dajih ne postavljam, PB-je namreč. Če jih tokrat ni blo :? , bodo pa drugič. Važno je, da smo se meli fajn.

Pozabla sem povedat, da sem osvajala enega policaja na motorju, pa se ni pustil prepričati :nono: , sem morala kar na lastnih tacah do cilja. In tokrat me začuda nihče ni vpraša,če sem mogoče zadnja, da bi jo lahko že zbrisal s postojanke domov :laola .

Čveka,zdej pa pejt delat in nehaj smetit na forumu.
[quote="maca56"]Balonček se javlja, užaljen :lol: , ker so TF-jevci ignorirali podelitev medalj. Še dobro, da mi je družbo delala Petka. Še sedaj imam dolg nos od užaljenosti :--( , Tko, je pa medalje, ne bom nikomur pokazala, prav vam je :argue: .

Saj nam jo ni potrebno kazati .Smo ostale do konca, ploskale :clap: , navijale :hello: za maco56.Samo ona nas ni videla :--( . Smo bile kar tri :TF)
C v I k L napisal/-a:
tae napisal/-a:Evo so že rezultati:
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... z_l09.html

Saj drugače ni panike, ampak vseeno, včeraj sem bil še 11. danes pa 12. No, to itak nič ne spremeni.

Haha . . . na 21km sn biu drugi . . . pa me že nikjer več ni. Da o podelitvi raj nč ne rečem. Katastrofa je tole z rezultati!

Odgovor je podalo vodstvo našega društva:Odgovor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA