Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
Tudi jaz sem se udeležil te tekaške prireditve.....kot navijač.
In kaj sem ugotovil ? To da se iz tega zornega kota opazi dosti stvari...takšnih ki jih kot tekač ne bi zaznal...čakanje partnerjev,prihod prvega,navijanje...
Lahko ugotovim da je to bila odlično organizirana tekaška prireditev.
Entuzijasti zbrani okrog ,pred kratkim ustanovljenega športnega društva Bistrc,nič niso prepuščali naključju in vse dogajanje so imeli pod kontrolo...čestitam.
Večkrat so me "zasrbele"pete...no zdržal sem.
Upam na udeležbo naslednje leto.
 katnik
V imenu TD Bistrc se vsem tekačicam, tekačem in navijačem zahvaljujem za udeležbo na 2. Bistrškem teku, saj ste kjub muhastemu vremenu na Črnih njivah ustvarili enkratno vzdušnje :clap:

Forumašem se zahvaljujem za vse pohvale, ma nas lahko tudi malo pokritizirate da vemo kaj izboljšati naslednjo leto :wink:, saj smo še dokaj zeleni (jeseni bomo upihnili 3. svečko ;))

Letos smo prvič zajeli celotno populacijo, organizirali smo poligon za predšolske otroke ter mladinske teke. Udeležba je bila sicer skromna, saj so je bil v nedeljo tek v Dobravljah, vendar nas je navdušila zagretos malih nadebudnežev.

Pri članskem teku smo uspeli zadržati večino lanskih tekmovalcev in pridobiti mnogo novih :P

@ ZZ topka .... boš mogla naslednje leto priti po drugi copat. Za merjene maščobe se ne sekiraj preveč ... dotični merilci bojda prodajajo sredstva za hujšanje, tako da ....
res da smo začeli lani, zato pa se toliko bolj trudimo, da zvabimo tekače še v naš konec :)

Lp

Kat
katnik napisal/-a:@ ZZ topka .... boš mogla naslednje leto priti po drugi copat. Za merjene maščobe se ne sekiraj preveč ... dotični merilci bojda prodajajo sredstva za hujšanje, tako da ....
res da smo začeli lani, zato pa se toliko bolj trudimo, da zvabimo tekače še v naš konec :)

Jej, ko bi ga letos jast dobila. Boma morala še kar nekaj let tekat in še počakat, da kakšna tetka preneha s tekom ( najboljši kar vse, bom prej na vrsti ), da bi stala na top štengci.
Ne, ne, se en malčk hecam, jast. Bom kar vztrajala na svojem repku, pa tudi tetke naj še kar naprej tekmujejo in zmagujejo, saj si s trdim delom zmago tudi več kot zaslužijo.

Ja, ta merilec mi pa res ne gre z glave. Če pomislim na vse, kar me sestavlja v telescu in dodam še teh 34% olja, zračunam , da me je vse skupaj več kot 100% ??? Ja, sem pa res nekaj posebnega...
Uporabniški avatar
 ROSI64
Majhno pojasnilo.

Glavno vlogo pri reševanju jagnjeta je imel tekač SEBASTJAN DEMOJZES jaz sem bil le delni pomagač, on je bil namreč pred mano na dogodku in ga je že rešil iz mreže pred mojim prihodom.
 Ron
Tekaško društvo Bistrc, "ala vam vera"! Ne samo organizacija teka, vse je bilo dobro. "Modre majčke" oddajate toliko pozitivne energije, da se prav vsakega dotakne.
Kljub muhastemu vremenu ste nam naredili lep, prijazen, sončen dan.
Vsa čast vam! Toliko entuziazma premorete. Kar verjeti ne moreš, da še obstajajo ljudje, ki delajo zastonj, se trudijo, kot bi delali zase, povrh vsega pa so še nadvse prijazni, ne da bi jih za to sploh kdo prosil.
Srečno še naprej! In seveda, v slogi je moč.
Lepe počitnice in pozdravček vsem skupaj in vsakemu posebej
Uporabniški avatar
 RoKo
ROSI64 napisal/-a:Majhno pojasnilo.

Glavno vlogo pri reševanju jagnjeta je imel tekač SEBASTJAN DEMOJZES jaz sem bil le delni pomagač, on je bil namreč pred mano na dogodku in ga je že rešil iz mreže pred mojim prihodom.

Vsaka pomoč je bil dobrodošla. Tudi fotografova. :wink: Poskušam dobiti original foto, nato sledi še poizkus lepljenja semle, če uspe.
Uporabniški avatar
 ROSI64
RoKo napisal/-a:

Vsaka pomoč je bil dobrodošla. Tudi fotografova. :wink: Poskušam dobiti original foto, nato sledi še poizkus lepljenja semle, če uspe.

Če ti uspe dobit original, se priporočam, da mi jo pošlješ.
Uporabniški avatar
 RoKo
ROSI64 napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

Če ti uspe dobit original, se priporočam, da mi jo pošlješ.

Sem imel ravno to v planu.
 katnik
nekaj majic TF sem usplela najti :D, kdo želi mi lahko sporoči štartne številke in e-mail , pa mu pošljem še prostale fotke

Lp

Kat
Priponke
Bistrc_2009_A_316.JPG
Bistrc_2009_A_316.JPG (54.01 KiB) Pogledano 2157 krat
Bistrc_2009_A_286.JPG
Bistrc_2009_A_286.JPG (54.54 KiB) Pogledano 2157 krat
Bistrc_2009_A_224.JPG
Bistrc_2009_A_224.JPG (69.7 KiB) Pogledano 2158 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA