Bilo je lepo! Lepo zaradi trase, teku prijaznega vremena in vsekakor družbe, zaradi katere so gorski teki precej drugačni kot ravninski! Tko je, probal sem oboje. Izgleda, da vse kar je bolj pokonci....hm......zbližuje
Parkiral in uredil prijavo ter oddal ruzak. Vse je štimalo tko kot Floydi čez dober fršterkar

Ko sem doma pregledal vsebino vrečke, sem se pa dejansko počutil...tko no, pa dajte ga no srat, mislm!!! 25eur smo dali. Ni malo! Če ste prireditelji to leto le preizkušali svoje or ganizatorske sposobnosti, bi jih vsekakor lahko za manj denarja! Povsem nesmiselno je dajati majice, ki nimajo pomena, so neuglednega videza in katere kvalitete že?
SAM je širil svojo popularnost tudi preko majic, ki jih videvam še na prenekateri tekmi

Strinjam se tudi, da na okrepčevalnicah ni bilo zloženo nič toliko pretresljivega, da bi odtehtalo to štartnino. Pohvalim pa lahko možakarje, ki so nas stregli ter zeeelo prijazno osebje pri makaronih!
Spoštovani KAMovci! Lepo prosim, dajte drugo leto bolj z občutkom in bolj odgovorno.
Darja, Andrej, Bojan, Marjan, Avi, Zdravko, Miro, Žarko, Bogo, Marija, Markuši, Cveto, Vencelj, Leon.....Hvala za kvalitetno družbo!
Se vidmo k se zagledamo