- 02 Okt 2009, 14:44
Lp!
Tek, ki sem se ga prvič udeležil v zadnjih desetletjih zadnjega stoletja prejšnjega tisočletja (upam, da sem razumljivo napisal), ki je včasih bil ob sobotah, nekaj zadnjih let pa so ga prestavili na nedeljo. Ker je takrat tudi tek v našem pokalu (Kostel- obkolpski tek) se ga žal ne udeležujem več. Škoda, ker je to prvovrsten tek, ki je bil zmeraj nekaj posebnega. Vedno ko sem tekel je bilo slabo vreme (lil dež oz.nevihta, blata do "kolen") in organizatorju so skoraj vedno "dobri ljudje" malo zagodli (odstranjevali usmerjevalne puščice ali trakove),da je prihajalo do nevšečnosti. No vidim, da sedaj tega ni več in ste zadovoljni s tem tekom.
Špela* vidim, da si zadovoljna z tekom nikjer pa nisem zasledil kaj to konkretno (rezultatsko) pomeni. So bile stopničke? Ne glede na vse, tudi moje čestitke, ker pomembno je osebno zadovoljstvo.
Škoda,ker se ne vidimo na Otočcu. Včasih so rekli, da se radi vračamo v kraje lepih spominov,najbrž to ne drži več. Vseeno pa z Taetom pridita na zaključek v Bušečo vas 18.Oktobra.