Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MihaPR
Smo prebral :) Če želiš slike obdržati, plačaj 15 € z priloženim računom, drugače pa jih pošlji nazaj :D
Uporabniški avatar
 ero
MihaPR napisal/-a:Smo prebral :) Če želiš slike obdržati, plačaj 15 € z priloženim računom, drugače pa jih pošlji nazaj :D

kaj pa če sem iz revne (skoraj še vzhodnoevropske) Slovenije in nehote pozabim plačati, slike pa po pomoti obdržim?
 iqfree
kaj pa če smo imeli in še imamo opravka z balkanskimi posli in recimo pošte sploh nismo dobili ?? kako naj jim pošljemo kaj nazaj ? :oops: :ignore:
sploh pa imamo na sončni strani alp lep pregovor...kar je dano je v zlato jamo zakopano :D :wink:

no pa še en za jodlarje "resen" kapitalističen razlog :
Če jim hočem karkoli poslati nazaj, bi moral jaz sedaj sam nositi stroške pisma in znamke....torej hvala lepa....da ne govorim o ceni 15 EUR za eno sliko.... raj se :bum:

just my opinion...
Uporabniški avatar
 MihaPR
A ni cena ene slike 5 €?
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:A ni cena ene slike 5 €?

Mora bit. :)
Jodlarjev tudi jaz ne mislim podpirati, samo glede na njihovo pedantnost se znamo neplacniki pojavit na kaksni crni listi in drugo leto nam ne bodo poslali nicesar..Samo ugibam.

Lptini
Uporabniški avatar
 Matevz
Zakon, ki ureja varstvo potrošnikov pravi, da se nenaročeno blago, ki je poslano na dom, smatra kot darilo.

Čisto zares.
Uporabniški avatar
 Matevz
Zakon o varstvu potrošnikov:

45. člen

Če podjetje z namenom skleniti prodajno pogodbo pošlje potrošniku blago, ki ga ta ni naročil, se takšna pošiljka blaga šteje za reklamno darilo.
 iqfree
oj !
ja pomota sem avtomatično od Erota pobral znesek... :oops:
se vidi da nisem dobr bral une položnice :D

No znesek je 10 EUR za dve sliki, ampak je znesek ze vpisan vsaj na moji položnici. Torej ena slika je neuporabna razen če bi kdo delal studijo, kok je Ero pridobil na času, ker se je postavil v cono 1:20 :D ( Thomas press )
torej 10 EUR za eno uporabno sliko je 2much...

sploh pa nam je Matevž še zakonsko podlago našel za naše početje...

bravo Matevž
Uporabniški avatar
 bosin
:lol: Balkanci!!!:lol:
Uporabniški avatar
 Matevz
Balkanci so esterajherji, ki hočejo vse povprek nategnit.:evil:

Sem skoraj prepričan, da njihov zakon o varstvu potrošnikov pravi isto kot naš.

Ampak tako gotovo več ljudi plača, kot pa če bi zbirali naročila :D
Uporabniški avatar
 THOMAS
Ja tud jst nisem dobil slik...dobil sm samo eno darilo od Avstrijcev...
Vabijo me na tek u Grac...po mojem če se bom prjavu, me bojo kr zbrisal, ker ne bom plačal slik.....
Ne se preveč veselit, če ne boste plačal slik.Tisti, ki ste prijavnino plačali z kreditno kartico, imajo vašo številko in vam lahko gladko odbijejo še 10 evrov...ha ha ha

Sicer smo pa res Balkanci
Uporabniški avatar
 tini
THOMAS napisal/-a:Ne se preveč veselit, če ne boste plačal slik.Tisti, ki ste prijavnino plačali z kreditno kartico, imajo vašo številko in vam lahko gladko odbijejo še 10 evrov...ha ha ha

Sicer smo pa res Balkanci

No, eni ze vemo, kako se je treba prijavit na take teke - brez kreditne kartice in brez placane prijavnine :twisted: .

Lptini
Uporabniški avatar
 ero
THOMAS napisal/-a:Ne se preveč veselit, če ne boste plačal slik.Tisti, ki ste prijavnino plačali z kreditno kartico, imajo vašo številko in vam lahko gladko odbijejo še 10 evrov

upam in mislim, da tole ne drži. plačali smo na maxfun, pošiljatelj fotk je pa eventmedia
Uporabniški avatar
 THOMAS
Ero to je vse isto, to so vsi povezani.
Sej ne da bi vas strašil, je pa možno da se to naredi...
Sicer pa sem v tem poslu doma, tko da če se bo slučajno res kaj zgodilo, me samo obvestite in bomo uredili....tile osterajharji nas pa že ne bojo je.al.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA