Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:S tekom zadovoljen. Vzel sem ga kot trening pred maratonom Radenci. :D
Namen je bil laufat v tempu maratona in to mi je skoraj 100% uspelo. Bilo je še nekaj rezerve in kakšno minuto bi lahko še pridobil, a zadnjih 14 dni pred maratonom nisem hotel ravno pretiravati.

Jest sem pa (prvič letos) šprintal kolikor sem mogel na pol krajši razdalji in te ves čas tekme gledal v hrbet. Tudi na cilni ravnini tvojega prvega kroga te nisem mogel dohiteti, nasprotno. Če znam računati, bodo torej tvoji Radenci približno 3:23 :laola :clap:
Lepo vas je bilko videti po dolgem času. S Sončko sva naredila kolesarki izlet in na mojo tekmo prišla s kolesi (50 km skupaj v obe smeri). Špela* hvala za slike.
Čestitke vsem medajlistom in tudi drugim, ki smo se trudili po svojim močeh. To, da sem tekel v isti katogoriji kot Obivankenobi, je bilo vredno vsakega centa štartnine. Uvrtitev v višji starostni kategoriji bi bila zamo približno enaka na sredini udeležencev. Prireditev je bila vzorno organizirana, še vreme je bilo idealno (grozeči oblaki so ostali pri grožnjah).
raziskovalec napisal/-a:Jest sem pa (prvič letos) šprintal kolikor sem mogel na pol krajši razdalji in te ves čas tekme gledal v hrbet. Tudi na cilni ravnini tvojega prvega kroga te nisem mogel dohiteti, nasprotno. Če znam računati, bodo torej tvoji Radenci približno 3:23

O času v Radencih pa ne razmišljam preveč. :wink:
Radenci so pač Radenci. Tudi vremenski pogoji včeraj za tek so bili idealni, :D v Radencih je pa ponavadi že vročina. :oops:

V Radencih bom že vesel, če ga pretečem brez problemov. Da grem v Radencih na 42km namesto 21, bi pa lahko pobral besede od zajca; "če že plačam štartnino, zakaj ne bi užival 42km namesto 21" :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:. Da grem v Radencih na 42km namesto 21, bi pa lahko pobral besede od zajca; "če že plačam štartnino, zakaj ne bi užival 42km namesto 21" :lol: :lol:

Prav imaš, sam bom verjetno užival več kot štiri ure. Vsako minuto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA