Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MatjazV napisal/-a:Seveda veljajo čestitke tudi vsem ostalim iz TF druščine. Vreme ste pa tokrat res zadeli.

Če bi bil ti zraven, bi bilo gotovo krasno sončno vreme :lol:
ZUPANC MARTIN VITEZI DOBREGA TEKA MM35 03:08:20 01:46:07

Tole pa zelo lepo izgleda, odlično, čestitke Tini!!! Na tridesetem je kazalo še pod tri ...
Čestitke tudi vsem ostalim!
Čestitam vsem, ki vam je uspelo, meni tokrat ni.

Tako, da bobr na tvojo in mojo žalost, se tvoja napoved ni uresničila, a o tem malo kasneje.

V Trstu bil že dovolj zgodaj in koga najprej srečam v garažni hiši - našega lonelyja. Kasneje sem se "prilepil" darcyju in Zrimšku (Robi, vem da to bereš, čeprav nisi registriran).

Organizacijsko res vse tipi top, brez kakršnihkoli zapletov. Glede na to, da je bilo polno debate o teh zdravniških potrdilih, nihče ni zahteval nič, niti podpisovali nismo nič.

Pred štartom smo lokalček okupirali Slovenci. Sem se pa sedaj končno naučil, da v Italiji ne smem več naročati dolge kave (njihov "lungo kafe").

V štartni boks sem se postavil z Vitezi dobrega teka. Spremljal nas je helikopter, ki je lebdel nad nami. Časovni cilj sem imel bolje, kot 1:22:40 (toliko sem šel na svojem prejšnjem polmaratonu v Sežani), glede na to, da je ta proga lažja. Na začetku je šlo čisto dobro, kljub rahlemu vzponu. Sledil sem eni od rumenih majic od vitezov (Stanku Zupanu, kateri mi je kasneje preveč ušel naprej). Nekje na 3. km ujamem Roberta Zrimška, s katerim se malo dajeva, vendar me kmalu prehiti in jaz mu sledim do 16.km. V tem času sta zame 2 pomembna podatka:
- na 10 km sem imel čas 37:59 (po dolgem času pod 38, je pa res da mi je pomagal tudi klanec dol)
- na 16 km sem imel čas 1:01:11 (kar je še vedno tempo 3:49 za nov rekord)
Zadnjih 5 km pa ni šlo več po planu, začelo se je, da je šel tempo nad 4 in ga nisem mogel več znižati, celo iz km v km slabše, 19km celo 4:30, kjer sem se tudi prvič ustavil na postojanki. Tu me je ujel in potem tudi prehitel mitjas.

V cilj prišel v 1:23:00 (po moji uri). Priznam, zelo utrujen in z bolečimi nogami.

Kljub časovnemu teku sem se s tem tekom nekaj naučil in spoznal:
- mitjas me je že 2x prehitel na isto foro, na začetku jaz njega in na koncu on mene in to zato, ker zna tako dobro razporediti svoje moči. Ko bova naslednjič skupaj na tekmi, te ne bom več prehiteval
- glede na to, da sem letos Roberta Zrimška 3x prehitel na polmaratonu, on pa je mene sedaj, to pomeni, da mi je forma začela padati
- do nadaljnega nimam več časovnih ciljev in se moram očitno malo spočiti
- je pa zanimivo, da mi sedaj čas 1:23 predstavlja razočaranje, ker so pričakovanja večja, še lani pa mi je bilo to nedosegljivo in predstavljalo veselje.

Mušnica, ko sem te videl v zadnji ciljni ravnini, sva imela ravno eno debato z Darsijem, zato je malo čudno izpadlo. :D (Glede na to, da sem Lauferja poklical po vzdevku, se nisem mogel odločiti, ali naj tebe z pravim ali taborniškim imenom)
Na kratko:

-zgodnje bujenje
-dvig številk in vrečk v Tivoliju :clap: bojan
-prevoz v TS in na štart
-idealno vreme, čeprav za malo hladno ob čakanju na štart
-super trasa :wink:
-veliko ljudi ob progi v mestu, pogrešal glasbo ob progi
-v cilju zadovoljen s tekom, na pašto nisem čakal (dolga vrsta)
-vožnja proti Hudičevcem in oooodliiično kosilo
- Tivoliju pa še gasilska slika in domov.

Torej bilo je odlično v odlični družbi!

In spet, ker je vse "štimalo" morm pohvalit izlet v naš Trst!

Nekaj slik:

http://picasaweb.google.si/atles73/Trst ... 43mwKq2tAE

LP Tomaž
Jeeeee !Uspelo mi je ! Nepričakovano dosegel osebni rekord na 42 km - 3:09:09 .
:arrow: 10km ... 43,11 min ... 4.19 min/km
:arrow: 21km ... 1:34:08 ... 4.28 min/km
:arrow: 30km ... 2:14:51 ... 4.29 min/km
:arrow: Arrivo ... 3:09:09 ... 4.29 min/km
Najbolj me veseli,da sem imel konstanten tempo.Danes so bili idealni pogoji za tek.Se
pozna,da sem po FORMAratonu 10 dni treniral samo hitrost.Sedaj,pa pridejo na vrsto
daljši teki.Vsem se moram zahvaliti za prijetno družbo,še posebej pa Bojanu za organizirani
prevoz.

:lauf:
Hvala bojanm za organizacijo, pa tudi šale in modrosti na busu!

Hvala lauferju in mušnici, ki sta me povsem neplanirano zvlekla do PB (za 15 minut :bum: ). Laufer ima v glavi instaliran garmin :) Neverjetno. Veseli me, da sem vaju spoznal. Zdi pa se mi, da je v zadnjih 5-6 km tempo narekovala mušnica, in to prav strupenega.

Sicer pa smo imeli idealne pogoje in zelo lep tek, pa ga še kdaj ponovimo :)
Moje čestitke prav vsem :clap: . Vesel sem, da se je Samo:) vpisal med maratonce :clap: , bravo, prvega ne pozabiš nikoli pravijo :) . Bravo MiroR :clap: , res vrhunski rezultat, le tako naprej. Tudi moja preljuba bivša sodelavka je šla kot sneta sekira (2 v kategoriji :cast: ) :) :clap: .

Lp :)
še moj kratek prispevek:
družba je bila super, Bojan je sicer poskrbel za premajhno količino "zelenca", tako da smo po končanem maratonu "prestopili k rdečim" :lol: . Moj (ne)znani recept popitja petih piv na večer pred maratonom se je spet pokazal kot "idealen pristop k maratonu".
Hvala Bojanu za odlično organizacijo :!:
Teči sem imel namen z nogami, glavo sem pustil pri miru. To mi je do 30-ega kilometra uspevalo, pol je pa še glava dodala svoje.
Svoj PB sem popravil za skoraj 14 minut :laola
Uf, bom skušala čim bolj na kratko opisat včerajšnje dogajanje z moje strani:

:arrow: vstajanje ob 2.00 uri zjutraj :shock:
:arrow: Samo, hvala za prevoz od Slov.Bistrice do LJ in obratno in da si naju z Bernardo potrpežljivo poslušal :wink: (no, saj si tudi ti bil kar zgovoren)
:arrow: vožnja do Trsta je bila namenjena spoznavanju novih obrazov. In hvala Bojanu za organizacijo! :clap:
:arrow: kot je že napisala Loni, se je tudi nama z Bernardo zdelo, da sve šle na napačen bus in da bove morale kar cel maraton odtečt :oops: :shock:, saj se je vožnja zelooo vlekla.
:arrow: čakanje do štarta je bilo kar malo mučno ampak če je dobra družba še kar mine. :wink:
:arrow: po začetnem zmrzovanju smo se ženske kar hitro ogrele, če ne drugače z čvekanjem in opazovanjem dogajanja v grmovju iz prvih bojnh vrst. :lol:
:arrow: tek je bil ....vau, trasa za moje pojme fenomenalna :D (le ko prideš na koncu dooooolgega klanca na ravnino te malo zabije ).
:arrow: LojzeP, še enkrat en velik HVALA! :D Saj veš zakaj. pa oprosti ker sem te v cilju kar objela od evforije, čeprav sem te komaj nekaj ur poznala. :oops: Tega po navadi ne počnem :wink: )
:arrow: analiza je uspela, najedli smo se,njami
Skratka: tek je uspel, družba enkratna, spoznala sem ogromno novih obrazov.

Čestitke vsem, predvsem pa tistim, ki ste postavili svoj PB in posebej Bernardi za drugo mesto v kategoriji! Carica si! :clap:

:laola
Trst!
Bila sem prvič na tem teku, sam ni kaj dosti za dodati, pisati.Več ali manj ste že vse napisali in povedali.
Nobena hvala in pohvala, pa ni odveč, če je večkrat napisana,če je za pravega človeka in na pravem mestu,BOJAN, da nam boš še dolgo skrbel za organizacijo :cast1: :cast1: :cast1: hvala!!!
:arrow: Samo, hvala za :driver:
:arrow: Evi za logistiko in moj :ignore:
:arrow: čestitke tekačicam in tekačem za dosežene rezultate in pretečeni tek...rekorderji vam pa še posebaj kapco dol...super čase ste dosegli.... :clap: :clap:

:arrow: družba...... :oops: .sej do besede itak zdraven mene nisti prišli :-- , ste dobri poslušavci.....super ste bili :clap:

:arrow: hvala za čestitke... :wink:
Radolca napisal/-a: Bojan je sicer poskrbel za premajhno količino "zelenca", tako da smo po končanem maratonu "prestopili k rdečim" :lol: .

He,he "zelenca", pa jih je bilo več kot rdečih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA